36 Comments

 • Reply roos 9 september 2010 at 20:38

  Ik zou voor de D. gaan

 • Reply Ukkie 9 september 2010 at 20:39

  Ik heb zelf A, maar dat is voor streetdance.

  A en B lijken op elkaar, c en d hebben echt andere eigenschappen.
  Afhankelijk van wat je wilt doen moet je kiezen, niet puur op uiterlijk.

  • Reply Essieprincessie 9 september 2010 at 20:41

   Ze zijn allebei zeer geschikt voor jazz..
   Ik heb zelf zeer ‘losse’ enkels door het vele dansen dus ik heb een voorkeur voor de sneakers qua stevigheid, maar de platte schoentjes vind ik ook erg mooi!

   liefs :kiss:

 • Reply Emma 9 september 2010 at 20:41

  C maar ze lijken me niet zo buigbaar

  • Reply Essieprincessie 9 september 2010 at 20:42

   Alle schoenen hebben een split zool, ze kunnen dus allemaal wat je bij a op de tweede foto ziet :)

   liefs! :kiss:

 • Reply Maaika 9 september 2010 at 20:43

  Je moet gewoon gaan kijken morgen (zaterdag) en je laten informeren… dat zei ik toch al aap… :)

  • Reply Essieprincessie 9 september 2010 at 20:44

   Ik ben geen aap! :P
   En ik moet toch een beetje weten wat ik wil.. anders sta ik daar ja euhh weet niet hoor :P

   liefs :kiss:

   • Reply Maaika 9 september 2010 at 20:53

    Dan zou ik als ik jou was voor a of b gaan… en dan in de winkel even kijken welke je het mooiste vind (aap) :) (ik noem Jamie ook altijd aap hoor… het is niet lelijk bedoelt)

    • Reply Essieprincessie 9 september 2010 at 20:57

     Haha dat weet ik toch ;)
     Maargoed mama-aap, ik ga zaterdag even kijken en ik houd je op de hoogte.. ben benieuwd wat andere bloggertjes er nog van vinden! :D

     liefs :kiss:

 • Reply Anouk 9 september 2010 at 20:45

  Ik zou voor één van de eersten gaan. Waarom? Omdat die schoenen worden aangeraden bij jazzdans (ik heb het zelf ook gedaan) ^^

  • Reply Essieprincessie 9 september 2010 at 20:46

   Ja A of B hé?
   Ik vind die er ook ‘t beste uitzien omdat je toch wel snelle passen moet maken en dan vind ik stevige schoenen toch fijner denk ik….

   Liefs! :kiss:

 • Reply Linda 9 september 2010 at 22:28

  Ik denk dat ik voor A zou gaan… eventueel even overleggen met je docent?

  • Reply Essieprincessie 10 september 2010 at 11:30

   Ja dat ga ik inderdaad ook even doen.
   De laatste 2 zijn erg schattig maar de eerste 2 zijn zoveel steviger :D

   liefs! :kiss:

 • Reply vonnieb 10 september 2010 at 00:06

  B vind ik het leukst :) Liefsssssssss -X-

 • Reply Lisanne 10 september 2010 at 09:48

  Het is natuurlijk niet zozeer welke het mooiste zijn, maar welke jij het lekkerst vind zitten. Ik heb zelf ook op jazz dance gezeten en danste altijd op de schoentjes op plaatje c. Maar merkte dat ik af en toe wel uitgleed en dat ik last van mijn enkels kreeg. Een groot deel van de groep danste op de schoenen van plaatje a en die worden ook vaak aangeraden. Ook als je bijv. zwakke enkels hebt o.i.d. Maar over het algemeen dansen ze gewoon fijner. Succes met zoeken!

  • Reply Essieprincessie 10 september 2010 at 11:34

   Ik heb precies hetzelfde wat jij hebt.. ik heb ook jaren op c gedanst maar ómdat ik zoveel heb gedanst heb ik soepele enkels en moet ik daar dus echt me uitkijken… ik ga ‘t gewooon even aan mijn docente vragen en dan kijken welke ik ‘t mooist vind :D

   liefs! :kiss:

 • Reply Saskia 10 september 2010 at 10:59

  Ik vindt C de leukste. Maar je moet natuurlijk de meest praktische nemen ;)

 • Reply Essieprincessie 10 september 2010 at 11:32

  Nouja het zijn je dansschoenen waar je mee optreed, dus het moet er ook een beetje mooi uitzien natuurlijk. Maar door het vele dansen heb ik hele soepele enkels en is stevigheid wel een must voor mij…. maar ik kan niet kiezen!

  En bedankt hoor, ben ik nu gedegradeerd tot Prinses-Aap?? ;)

  liefs! :kiss:

 • Reply Essieprincessie 10 september 2010 at 11:33

  Jaa ik zit echt met een dilemma!! :P
  Maar we gaan vandaag of morgen even kijken…. ;)

  liefs! :kiss:

 • Reply ioon 10 september 2010 at 12:05

  Ik heb hier totaal geen verstand van maar ik vind C erg cute :D

 • Reply Tanya 10 september 2010 at 13:50

  D vind ik erg mooi, maar voor voor Jazz zou ik eerder voor A of B gaan.

 • Reply Wendy 10 september 2010 at 14:08

  A!!! :-)

 • Reply Wendy 10 september 2010 at 14:10

  De mooiste vind ik C, maar ik denk dat A of B beter zijn qua stevigheid.

 • Reply Jeske 10 september 2010 at 14:12

  Ik zou gaan voor a of b, dat geeft toch wat meer stevigheid aan je enkels en voeten. Vooral d lijkt me erg slap en je moet natuurlijk geen blessures krijgen door slecht schoeisel.

 • Reply Eline 10 september 2010 at 14:21

  îk zou voor D gaan :D

 • Reply Wendy 10 september 2010 at 14:40

  Ik vind C&D het mooist, maar a&b zien er steviger uit.

  Ik denk dat ik voor A zou kiezen :)

  Liefs.

 • Reply Tamara 10 september 2010 at 14:56

  Ik zou voor C gaan :) xx

 • Reply Cindy mv Cyris/Kymi 10 september 2010 at 15:12

  Ik zou voor d gaan.
  C vind ik er persoonlijk niet uit zien
  ben benieuwd wat het gaat worden

 • Reply Laura (Aquilance) 10 september 2010 at 15:37

  Ik heb zelf van die C schoentjes, voor o.a. Jazz gehad.

 • Reply Olga 10 september 2010 at 15:50

  Ik denk a of b, omdat ze me wat steviger lijken. Denk dat je wel wat vraagt van je enkels en benen als je gaat dansen, bescherm ze dan ook maar goed :)

 • Reply Mikmakkie 10 september 2010 at 18:26

  Ik ging voor A… Vind D het mooist maar lijkt me niet zo heel goed voor je enkels en voeten!

 • Reply Jennifer 10 september 2010 at 19:04

  Ik vind C de mooiste, maar denk dat B steviger is voor je enkels.
  Maar ik denk dat je je “zwakheden” moet vertellen en je daarop laten adviseren ;)

 • Reply Caroline 10 september 2010 at 20:20

  Zoiets als A en B heb ik gehad toen ik ging dansen. Jaja, ik heb ook nog een jaartje (geprobeerd) gedanst
  Maar denk dat je ook naar kwaliteit moet kijken ;)

  Liefs!!

 • Reply Anouk 10 september 2010 at 21:24

  Pfoe dat is moeilijk zeg.
  Het mooiste? Dat vind ik D en daarna C. Maar wat de juiste schoenen zijn dat weet ik niet, totaal geen verstand van!

 • Reply Kelly 11 september 2010 at 20:57

  Ik heb jaren aan jazz gedaan en ik ben altijd schoenen zoals A maar dan niet van leer maar van stof. A is beter dan B vanwege ‘t bandje als het waren, ik stop altijd daar de veters onder zodat die niet zoekraken en je halverwege struikelt omdat ze losgaan. Eerst had ik wel altijd die schoenen van leer maar dat bleek gewoon echt niet te dansen en ze gingen snel kapot. Later nam ik ze van stof en dat is toch beter qua buigen enzo. En daar dans in nu al een paar jaar met heeeel veel plezier op!

 • Reply Kelly 12 september 2010 at 15:24

  D vind ik mooooi!!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge