Just Daily Talk, Medi-jaaa

Glee!

Ik was eerst niet zo geïnteresseerd in Glee. Maar toen ik het een keer zag toen ze het aan het herhalen waren was ik verkocht! Ik ben nu zo verslaafd dat ik maandag van 0.00 uur tot 03.45 uur naar Glee heb liggen kijken. Ik heb het hele eerste seizoen nu gezien (dus aflevering 1 t/m 22) en straks ga ik de eerste aflevering van seizoen 2 kijken. Via twitter hoorde ik ook dat er elke woensdag een nieuwe aflevering online komt en die kan ik dan weer downloaden en kijken. Ik loop dus al ver voor op iedereen die Glee kijkt, maar elke dinsdagavond zit ik trouw op de bank Glee te kijken, zo leuk vind ik het!

En omdat ik overal lees (twitter, blogs, media-sites) dat iedereen hartstikke fan is van Glee vond ik het wel leuk om er een blogje over te maken. En zoals het mij betaamd, ben ik natuurlijk ook hartstikke gek op een paar jongens uit de serie. Ik ben ook fan van 2 dames uit de serie, they’ve stolen my heart…

Mijn favorieten van de jongens zijn dus Will – de ‘directeur’ van Glee, Finn – de quarterback van het footballteam en Puck – de wat rebelse Joodse jongen. Mijn favoriete dames zijn Emma – de lieve studievoorlichtster met smetvrees en Mercedes – ze heeft een geweldige stem en ik vind haar er gewoon geweldig uitzien!

En omdat ik gister al uit de school klapte over een aantal dingen die gebeuren in de serie ga ik dat hier natuurlijk niet doen. Gister was ik iets te enthousiast maar ik zal mij hier inhouden! Maar ik kan jullie wel vertellen dat ik nog even gauw mijn huiswerk ga afmaken en dan mijn bed induik om de eerste aflevering van seizoen 2 te kijken!

Wat vind jij van Glee? En ben jij ook zo verslaafd als ik?

Previous Post Next Post

26 Comments

 • Reply Maaika 13 oktober 2010 at 08:15

  Ik vind het wel leuk maar ik kan (in tegenstelling tot mijn dochter) soms niet zo lachen om de grapjes… vind ze gewoon niet zo heel grappig… ik ben dus niet zo hysterisch over de serie =)

  • Reply Essieprincessie 15 oktober 2010 at 11:21

   Ik vind ook niet altijd alles leuk (die scenes met Will en Sue vind ik irritant worden omdat Sue zo irritant is) maar dat nemen we maar voor lief.. ;)

   liefs! :kiss:

 • Reply Mayleendje 13 oktober 2010 at 09:11

  Ik vind die homo zo leuk!!!

  • Reply Essieprincessie 15 oktober 2010 at 11:22

   Ik vind Kurt ook wel leuk, maar soms een beetje té :)

   liefs! :kiss:

 • Reply Jeske 13 oktober 2010 at 10:18

  Finn<3 I love glee. Dat joch dat zo overdreven gay is vind ik ook leuk, en Rachel is ook tof. Ik vind eigenlijk gewoon alleen Sue, Emma's "verloofde" en de vrouw van Will niet zo. Maar echt geweldige serie, maar ik kijk gewoon wanneer het op nl tv komt.
  Ik las trouwens van de week dat jou favo, Will, vind dat hij meer salaris verdient omdat zijn haar al een personage op zichzelf is en hij dus extra geld zou moeten krijgen voor zijn haar. En dat meisje dat Mercedes speelt is ooit afgewezen voor de Amerikaanse idols/america's got tallent/zoiets.

  • Reply Essieprincessie 15 oktober 2010 at 11:25

   Ik vind het helemaal te gek en ben nu dus ook in afwachting van aflevering 5 van seizoen 2 want de rest heb ik allemaal al gezien… erg hé! :hearts2:

   En dat haar van Will.. tja ik vind het echt super sexy! :hearts2:

   Liefs! :kiss:

 • Reply Diana 13 oktober 2010 at 10:19

  Ik kijk niet, maar overweeg wel seizoen 1 te kopen.

 • Reply Femke 13 oktober 2010 at 10:29

  Ik hoor er echt enorm veel over maar heb nog geen 1 keer gezien! Zal er eens proberen een keertje voor te gaan zitten..

 • Reply sannie 13 oktober 2010 at 10:50

  ik hoor en lees er nu wel veel over maar ken het eigenlijk niet…

 • Reply Linda 13 oktober 2010 at 12:29

  Ja super leuk!!!
  Ik ben ook hooked… al kijk ik het gewoon op tv…
  Maar als de dvd in NL uitkomt ga ik hem zeker kopen.

 • Reply Annet 13 oktober 2010 at 12:32

  Ik hoor er idd veel over, maar heb nog niet de moeite genomen om er naar te kijken. Heb dus geen idee of ik het leuk vind!

 • Reply ° Insoon ° 13 oktober 2010 at 13:23

  Ik heb nog nooit van deze serie gehoord..??? Is dat alleen online te bekijken?

  Een fijne woensdag!
  liefs Insoon

  • Reply Essieprincessie 15 oktober 2010 at 11:40

   Het is elke dinsdag om 20.30 uur op RTL 5 te zien, maar ik heb alles gedownload :D

   liefs!

 • Reply vonnieb 13 oktober 2010 at 14:02

  Ik ga eens even kijken of ik naar een aflevering kan kijken, via uitzending gemist. Fijne dag vandaag, Liefs -X-

 • Reply Elise 13 oktober 2010 at 17:29

  Geen idee waar dit over gaat haha .. ik zal eens gaan zoeken op youtube haha

  groetjes Elise

 • Reply Saskia 13 oktober 2010 at 18:08

  Ik vind er dus (volgens mij als 1 van de weinige) weinig aan… Maar leuk dat je er zo van geniet!

 • Reply Linda 13 oktober 2010 at 18:34

  I luuuuuuuuuuuvvvv Glee. Will is echt cuuuuute. Puck is echt een lekker ding, maar in de serie vind ik m niet zo leuk… komt ook door z’n rol natuurlijk haha.

 • Reply Lisanne 13 oktober 2010 at 21:25

  Echt superleuke serie! Mijn zusje en moeder vinden het ook erg leuk, maar die zijn er allebei niet op dinsdag, dus namen wij het op en keken het op donderdag:P
  Zat ik mee te zingen en kreeg ik van mijn zusje te horen dat één muziekje wel genoeg was;) In mijn enthousiasme deed ik 5sec later weer precies hetzelfde:P
  I looove it! :hearts2:

  • Reply Essieprincessie 15 oktober 2010 at 11:46

   Haha ja ik ben ook helemaal gek op alle liedjes. Vooral Endless Love van Will & Rachel, dan zit ik ook altijd mee te bléren! :D Heerlijk!

   liefs :kiss:

 • Reply Sharr2403 14 oktober 2010 at 18:36

  Het pakt mij op de een of andere manier nog steeds niet :(

 • Reply Essieprincessie 15 oktober 2010 at 11:37

  Ik heb ook alles al gezien.. ik kijk nu met Amerika mee en ben echt heel benieuwd naar afleverig 5 :D

  liefs! :hearts2:

 • Reply Kim 15 oktober 2010 at 19:50

  Ja zo leuk!!

 • Reply Danique 15 oktober 2010 at 20:01

  Ik heb 1 aflevering gezien en vond het echt leuk! Maar ik kijk nu niet op televisie omdat ik zoveel heb gemist. En het lukt mij ook niet om maar iets te downloaden helaas :(.

 • Reply Chantal 15 oktober 2010 at 21:36

  Ik ben een gigaaaaaaaaaa GLEEK!!! een maand terug keek ik de eerste afl en inmiddels ben ik een diehard fan! Seizoen 1 inmiddels al twee keer gezien, ik draai al bijna een maand nonstop de muziek, kijk scenes terug, heb een Glee shirt, spam mijn tumblr page er vol mee en koester mijn dvd’s. Ik volg de halve Glee cast op twitter en probeer collega’s fan te maken. Zucht… ik ben Glee fan.
  Mijn favo manneke is Puck. Ik ben verliefd op Puck (en op Mark Salling, de acteur). De mohawk… de badass… de schattigheid, de snappy opmerkingen, de blikken, de humor. Puck is ma men!
  En Rachel <3! Ik ben verliefd op Rachel. Zo schattig!
  Verder vind ik Kurt echt geweldig!! En vind ik Santana in seizoen 2 echt super cool worden. Net als Brittney.

  Oke, ik kap. Want als ik eenmaal begin te praten over Glee…

 • Reply Tanya 16 oktober 2010 at 16:59

  Heb het nog nooit gezien, maar lijkt me inderdaad een leuke serie!

 • Reply Nicole 27 oktober 2010 at 18:59

  Ohhh ik ben zo’n Gleek!
  Heb nu ook alle afleveringen gezien tot en met aflevering 5 van seizoen 2 want verder zijn ze nog niet..
  Luister in de auto continu de muziek van Glee!

  Love it! :hearts2:

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge