Just Daily Talk

Theeleuten

Vandaag had ik een druk dagje. Gister had Maaika mij uitgenodigd om te komen theeleuten met een lekker stukje taart erbij. Ik ken Maaika via twitter en haar blog. Vandaag hadden we dus eigenlijk een mini-twitter-meeting en ik vond het super gezellig! Ik heb ook haar zoontje en dochter gezien en ik vond het hartstikke leuk om weer een paar nieuwe mensen te ‘leren kennen’. Maaika’s dochter had ook nog lekker taart gemaakt dus dat was hartstikke lekker! Ik had beloofd dat als Maaika de volgende keer bij mij komt, ik ook taart voor haar zal maken!

Om 11.15 uur was ik bij Maaika en om 14.15 uur ben ik weer richting huis gegaan. Eerst heb ik mama opgehaald op het station en daarna zijn we naar huis gegaan, want ik moest mijn eerste taart-bestelling bij iemand bezorgen. Twee weken geleden had ik een bestelling binnen gekregen en vandaag had ik hem afgeleverd. En ik ben best heel trots op mijn eerste bestelling. Ik moest een witte hart taart maken, met rode rozen, en ‘bedankt’ erop. Ik vond het een hele leuke uitdaging want je weet nooit wat je klant ervan vindt natuurlijk.. maar ze vond hem helemaal geweldig en dat was voor mij ook weer iets om trots op te zijn! Jullie zijn nu vast benieuwd naar de taart… voor diegene die hem nog niet op twitter hebben gezien..

Na het wegbrengen van de taart ben ik met mama even naar Dirk geweest, de Hema want oma had nog make up nodig, en de V&D. Gister had ik al een leuke pyjamabroek van Winnie de Pooh gekocht, en omdat hij in de uitverkoop was wilde ik er nog wel een hebben want als hij straks tig keer gewassen is, is hij natuurlijk wat lelijk en dan wil ik wel weer een mooie nieuwe aan! Verder heb ik deze week een druk weekje…

Morgen ben ik nog wel lekker de hele dag vrij. Ik ga samenvattingen maken van strafrecht voor mijn tentamen voor de week erop. Woensdag ga ik met Xandor naar oma toe, en ‘s avonds ga ik koken voor papa en mama. Donderdag word ik geopereerd aan mijn arm (kleine ingreep) en ‘s avonds ga ik met mijn ouders naar het concert van Michael Bublé in Arnhem. We hadden vorig jaar in oktober al kaartjes gekocht voor in mei, maar toen lag de drummer in het ziekenhuis en werd het concert dus afgelast. Nu is het eindelijk zover en kunnen we donderdag naar hem toe! En donderdag heb ik dan weer een kleine meeting met Melody. Melody gaat met haar dochter naar Michael, en we gaan nog ergens afspreken dus dat is ook hartstikke leuk!

Vrijdag ga ik dan ook nog samenvattingen maken voor staatsrecht, zaterdag van 11.30 uur tot 16.00 uur werken en zondag van 14.00 uur tot 18.00 uur. Een druk maar heel erg leuk weekje dus! :D Ennn.. volgende week woensdag naar The Baseballs met Sabrina! :D

Previous Post Next Post

28 Comments

 • Reply Maaika 25 oktober 2010 at 21:27

  Het was erg gezellig :) Jamie vond je erg leuk (en wij natuurlijk ook hahahaha)

  • Reply Essieprincessie 25 oktober 2010 at 21:28

   Hihi gelukkig maar! Ik vond Apie ook erg leuk! :D En jou en Liz natuurlijk ook! :yess:

   liefs! :kiss:

 • Reply Wanda 25 oktober 2010 at 21:56

  Leuk joh dat je iemand van twitter/blog in het echt hebt ontmoet en dat het ook nog zo goed klikte! Ik heb zelf nog nooit iemand in het echt ontmoet maar ik zou dat op zich best wel willen, het lijkt me wel leuk om te zien hoe iemand dan in het echt is…

  Dus deze week eindelijk naar het langverwachte concert van Michael Buble? Leuk vooruitzicht hoor! De mijne bestaat vooral uit werken en oh ja, morgenavond naar een tryoutvoorstelling van Jorgen Raymann, daar heb ik ook wel zin in!
  liefs,
  Wanda

  ps: ik ga je tag zo even plaatsen!

  • Reply Essieprincessie 25 oktober 2010 at 21:59

   Hoi Wanda,

   Er word binnenkort een meeting georganiseerd, ik zal je op de hoogte houden, misschien vind je het ook leuk om te komen! :yess:

   liefs! :kiss:

 • Reply Jeske 25 oktober 2010 at 23:01

  Oh een meet. Ik ga volgend weekend even mijn planning bijwerken en dan zal ik eens kijken wanneer ik zo’n beetje allemaal vrij zijn zodat wij ook onze meet kunnen plannen in Utreg :P Maar vind je dat niet raar om iemand te meeten die een kind heeft dat ongeveer jou leeftijd is? (ik vind dat niet negatief ofzo, maar ik heb alleen een keer iemand van mijn eigen leeftijd gemeet).

  Ik kwam vrijdag trouwens nog langs t Gelredome toen ik naar een concert ging in de Rijnstatehallen (zoiets) wat daar tegenover zit, toen zag ik nog een aankondiging van het Michael Bublé concert. dus moest nog aan je denken :P
  Veel plezier zovast.

  • Reply Essieprincessie 25 oktober 2010 at 23:05

   Jaa wij moeten binnenkort ook zeker even meeten in Utreg! En ik vind het niet erg om iemand te meeten die ook een dochter heeft die net zo oud is als ik, ik vind het gewoon erg gezellig, en Elise van http://www.noeps.nl heeft zelfs oudere kinderen dan ik ben, maar ik vind het gewoon heel gezellig en leuk om allemaal mensen te leren kennen! :D

   Ik weet het niet, maar ik kan soms beter opschieten met mensen die wat ouder zijn dan met mensen van mijn eigen leeftijd.. ik weet niet wat het is maar ach, is niet erg toch?

   liefs! :kiss:

   • Reply Jeske 25 oktober 2010 at 23:09

    Nee is ook zeker niet erg en ik heb dat ook wel dat ik soms beter kan praten met mensen die ouder zijn als ik ben. Maar ik merk wel dat ik daar naar toe een andere houding aanneem als richting mensen van mijn eigen leeftijd. Daarom zou ik zelf misschien minder snel mensen meeten die ouder zijn als ik ben (of ja, echt ouder, niet een jaar of 5 ofzo).

    • Reply Essieprincessie 25 oktober 2010 at 23:11

     Haha ja ik weet niet, ik vind het niet erg als ze heel veel ouder zijn dan ik. En het was ook leuk om de kids van Maaika te leren kennen, Jamie is zo’n schatje en Liz is echt een leuke gezellige meid die ook van taarten bakken houdt, dus wie weet kunnen we samen nog wel eens een taart maken :) maar ik vind het altijd wel leuk, en ik kan idd ook soms beter praten met oudere mensen :D

     liefs!

     • Jeske 25 oktober 2010 at 23:13

      Ja ik zag foto’s van Jamie, hij ziet er echt schattig uit.

     • Essieprincessie 25 oktober 2010 at 23:14

      Ik wilde nog een foto twitteren toen hij met de EHBO doos aan het spelen was, maar mijn internet liet het helaas niet toe :(

     • Jeske 25 oktober 2010 at 23:21

      Oh that sucks, ach ja, twitter je ‘m gewoon later toch?

     • Essieprincessie 25 oktober 2010 at 23:23

      Ja daarom, morgen ofzo hahaha :D Ben toch lekker de hele dag vrij. Maar ik duik nu lekker mijn bedje in om BNTM te kijken! :D

      liefs :kiss:
      & tot gauw! :D Gaan wij eens even lekker wokken bij charlie’s chiu’s :D

     • Jeske 25 oktober 2010 at 23:26

      Oh lekker dag vrij. Ben ook “vrij” maar heb de dag daarna tentamen dussja.
      Oh ja je doet me er aan denken dat ik de co-assistent nog moet kijken, mja kan morgen avond ook nog wel.
      Ja wokken :D

     • Essieprincessie 25 oktober 2010 at 23:29

      Ja ik heb volgende week ook 3 tentames dus ik ga even goed leren! En morgen na het leren of tijdens het leren (eerst samenvattingen maken en dan leren) ga ik ook de co-assistent even kijken! :D

      Niet mokken maar wokken! :D

    • Reply Jeske 25 oktober 2010 at 23:37

     Ja ik had er ook drie, maar een al achter de rug en nog twee te gaan. En ach, zo slecht als Maurits Harmsen kunnen we het niet hebben. Hij heeft 3 tentamens op een dag waarvan de laatste pas om 22.00 uur eindigt (als ik zo laat een tentamen zou maken zou ik sowieso falen denk ik)

     • Essieprincessie 25 oktober 2010 at 23:38

      Wauw dat is idd wel heel erg laat! Dat zou toch niet moeten mogen hé.. volgensmij kan je je dan ook niet meer concentreren als je 3 tentamens hebt en dan ook nog een tot 22.00 uur.. ik vind dat wel heel erg veel voor op één dag! :side:

     • Jeske 25 oktober 2010 at 23:46

      Ja klopt, maar ik denk dat dat komt omdat hij zeg maar 1 dag naar school gaat in de week en verder werkt.

 • Reply Annet 26 oktober 2010 at 00:08

  Wat gezellig zo’n mini-twitter-meeting zeg! :D Leuk dat je dat zo afspreekt! Lekker weekje heb je voor de boeg met vooral leuke dingen en af en toe school. Goed gepland!! Have fun!

 • Reply Tamara 26 oktober 2010 at 01:11

  wat gezellig even theeleuten bij maaika.. als jullie toch zo dichtbij elkaar wonen zeker doen :)

  enne leuke vooruitzichten.. volgends mij zijn baseballs wel 3november.. ga namelijk ook :D wie weet komen we elkaar tegen of kunnen we even afspreken?? :D
  xx Tamara

  • Reply Esmeralda 27 oktober 2010 at 23:46

   Ja dat is inderdaad wel een goed idee! Moeten we even nummers uitwisselen :winkyy:

 • Reply Femke 26 oktober 2010 at 10:24

  Wat een druk weekje zeg! Is wel herkenbaar hoor ;) Ik loop de hele week stage, en savonds werk ik. Verder moet ik het hele weekend ook werken!

  Mooie taart trouwens zeg!

 • Reply Lief meisje 26 oktober 2010 at 11:20

  Een drukke maar gezellig week heb je gehad. Een leuke taart heb je gemaakt. Ziet er lekker uit.

  Fijne dinsdag.

 • Reply ° Insoon ° 26 oktober 2010 at 12:41

  Gezellig zo’n ontmoeting met iemand van bloggen en twitter. Vast voor herhaling vatbaar. Wat ontzettend leuk dat je een taart op bestelling hebt gemaakt. Hij is prachtig geworden.

  Succes vandaag met samenvattingen maken.. en je hebt nog heel wat leuke dingen op de planning staan. Sterkte donderdag met de operatie en leuk dat je ‘s avonds naar Michael Bublé gaat. Alvast veel plezier :spinning:

  Een fijne dinsdag!
  liefs Insoon

 • Reply Jennifer 26 oktober 2010 at 16:37

  Micheal Buble!
  Was mijn week maar zo spannend. Nee, het is herfstvakantie hier in het Noorden dus dat betekent extra werken.

 • Reply rachel 26 oktober 2010 at 20:54

  wat een onwijs mooie taart meis :D en gaaf dat je zo iemand ontmoet en het klikt gelijk :D en als je in november in den haag bent ff zwaaien naar rachie he :D

 • Reply Caroline 26 oktober 2010 at 21:10

  Jij bent lekker aan het meeten!
  Veel plezier bij michael!

  Liefs!!

 • Reply Tanya 2 november 2010 at 18:01

  Gezellig zo’n mini-twitter-meeting! Het lijkt me heel leuk om mensen die ik via internet ken in het echt te ontmoeten.
  Veel plezier morgen bij de Baseballs!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge