Wat vinden jullie van..?

Tour de la crib

Het begon vanavond allemaal met ‘Mam, ik wil een plankje in mijn kamer’. Dat was het startschot om mijn kamer eens flink onder handen te nemen. Helaas heb ik niet zo’n grote kamer en nog veel erger is dat ik des te meer troep heb. Ik vind het heerlijk om allerlei roze spulletjes te kopen voor in mijn kamer, en ook voor ‘later’. Zo heb ik al een hele verzameling aan kaarsjes, kaarsenhouders, vaasjes, bloemetjes en ga zo maar door. Omdat ik bij Ikea (daarover komt nog een apart blogje) weer mijzelf even had uitgeleefd onder het toeziend oog van David moest er maar weer eens wat oude troep uit mijn kamer verdwijnen zodat de nieuwe dingetjes erin konden.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik had pap gebeld om naar de Praxis te gaan maar eigenlijk heeft zo’n plankje niet eens heel veel nut in mijn kamer want veel kan je er niet op kwijt (de muur waaraan het zou moeten hangen is van gips en ja daar kan je nu eenmaal geen blok beton aan hangen) dus heb ik samen met mijn mam gezocht naar een andere oplossing. Toen zij met het geweldige idee kwam om mijn ‘boekenkast’ onder handen te nemen gingen wij aan de slag. Studieboeken op een andere plank, dingen die ik nooit gebruik weg en dan mijn nieuwe dingetjes in de kast.

Op 19 oktober 2009 heb ik jullie op mijn vorige blog een kijkje gegeven in mijn kleine maar knusse kamertje. Ik vond het vandaag eigenlijk wel weer tijd voor een kleine nieuwe tour de la crib. Er zijn dus een aantal dingen grondig veranderd…


Gelukkig is mijn heerlijke bed niet veranderd. Er zijn alleen 3 heerlijke kussens bij gekomen en een bijpassend nachtkasje wat helaas net niet op de foto staat :(

Op mijn bureau zijn wel een aantal dingen veranderd. Mijn toetsenbord is weer terug en het plantje is naar beneden verhuisd. Als ik deze op mijn bureau had laten staan was hij inmiddels in verre staat van ontbinding geweest maar nu leeft hij dankzij mijn mam nog! En ik heb speakers erbij gekregen zodat ik heerlijk mijn muziek kan luisteren als ik huiswerk aan het maken ben.

En dan natuurlijk de twee kasten. Ik heb mijn kast met mijn radio niet echt heel erg veranderd. Wel is er een blond-ontbijtservies bij gekomen en heb ik de boeken wat netter neer gezet. Eerst was het echt een wirwar van boeken maar nu staan ze mooi op kleur bij elkaar! En dan natuurlijk mijn boekenkast… dat was echt een puinhoop van jewelste. Op mijn andere blog zie je dat er een hoop boeken op de middelste plank staan en eigenlijk is dat geen gezicht. Ze zijn nu weg en staan helemaal onderaan. Nu kan ik op de middelste en de ena-onderste plank dus leuke dingetjes zetten die ik bij Ikea heb gekocht!

Ik ben echt super blij met deze verandering want zonder extra geld uit te geven heb ik mijn spulletjes toch in mijn kamer staan én ziet mijn kast er op deze manier veel rustgevender uit, en nu mijn studieboeken uit het zicht staan hoef ik daar niet meer de hele tijd naar te kijken als ik op mijn kamer zit :) Maar nu is mijn vraag aan jullie……..

Wat vinden jullie ervan en hoe ziet jouw slaapkamer eruit?

Previous Post Next Post

23 Comments

 • Reply Olga 25 februari 2011 at 00:48

  Waar staan al die andere leesboeken van jou eigenlijk? xx.

  • Reply Essieprincessie 25 februari 2011 at 00:50

   Een groot deel ligt in 2 enorme schoenendozen onder mijn bed. Een ander deel staat in die ‘rommel’-kast op dat plankje, ín die ‘rommel’-kast staat nog een groot deel en op zolder liggen er nu een stuk of 10/15 :) :spinningeyes:

 • Reply Alyssa 25 februari 2011 at 01:16

  Leuk, al die roze decoraties! <3

 • Reply ioon 25 februari 2011 at 05:15

  Ik wil ook een plankje!

  Onze slaapkamer is ook klein, en erg basic. Er staat een bed in, die heeft lades waar de zomerjassen in liggen enzo. We hebben nog een schuifkast waar de kleding in hoort te liggen als ik de was wat vaker zou vouwen…

  En we hebben een nachtkastje met daarin medicijnen enzo en onze wake-up light.

  Jouw kamer is een echte prinsessenkamer. ;) Hij past bij je. :D

 • Reply Kim 25 februari 2011 at 06:05

  Knus :)

 • Reply Elisa 25 februari 2011 at 06:40

  Het ziet er knus erg roze uit, maar daar hou je van.

 • Reply Sandea 25 februari 2011 at 07:03

  Het ziet er gezellig uit. Vind het vooral erg grappig om te zien dat alles roze is……behalve je gordijnen.

  Nu maar hopen dat je toekomstige echtgenoot ook van roze houdt.

 • Reply Sandra 25 februari 2011 at 07:04

  Dat moest dus ik zijn

 • Reply Eline 25 februari 2011 at 09:14

  ziet er heel gezellig uit!

 • Reply Saskia 25 februari 2011 at 09:32

  Ziet er knus en gezellig uit! Alleen te roze voor mij ;)

 • Reply Jeske 25 februari 2011 at 09:35

  Soms werkt het inderdaad heel goed om gewoon wat dingen te verplaatsen/aan te passen.

 • Reply Eveline 25 februari 2011 at 10:52

  Leuuuk! Ik vind het altijd leuk om andermans kamers te bekijken, hahah. Ik zou het liefst mijn kamer elk jaar veranderen, maar goed daar heb ik de tijd en het geld niet voor, dus dat gaat hem niet worden.

  Op het moment is die groen met bruin. Maar ik ben op zoek naar een appartementje, maar wil hier ook nog van alles aan gaan passen, want ik denk dat het nog wel even zal duren voordat ik dat appartementje zal hebben.

  Liefs!

 • Reply Yvonne 25 februari 2011 at 11:00

  Ziet er gezellig uit!
  Mijn slaapkamer is vrij rommelig. Ik heb natuurlijk mijn bed en een grote kledingkast en ook nog een boekenkast helemaal vol met cd’s, dvd’s en heel veel boeken. Maar misschien koop ik binnenkort een boekenkast voor in de huiskamer want mijn kast in de slaapkamer puilt uit hihi.

 • Reply Jasty 25 februari 2011 at 12:08

  Leuk is dat he als je zo toch alles kwijt kan en het geeft zo’n heerlijk opgeruimd gevoel!
  Wij hebben in de slaapkamer niet veel staan. Een tweepersoonsbed, tv met meubel, kast en kaptafeltje met spiegel. Er hang een poster van de wereld en dat is het zo’n beetje.
  XxX

 • Reply Annet 25 februari 2011 at 12:31

  Leuk! Minder roze dan ik dacht hoor haha.. De mijne ziet er zwart/grijs/wit/paars/roze uit..een leuke volwassen kamer!

 • Reply Dieuwke 25 februari 2011 at 12:34

  Ziet er nog steeds leuk uit! Lekker gezellig :D
  Heb geloof ik nog ergens wel een post staan over mijn kamers. Kamer bij mn ouders is vrij groot, en is rood/wit/limegroen. Kamer bij mn oma is vrij klein en donker :(

 • Reply Lief meisje 25 februari 2011 at 14:02

  Je slaapkamer ziet er gezellig uit. En lekker opgeruimd. Ik moet nodig hier eens beginnen.

  Fijn weekend.

 • Reply Caroline 25 februari 2011 at 17:06

  Dat plaats gebrek ken ik ook. En me uitzet word ook steeds grotere!

 • Reply bianca 25 februari 2011 at 19:04

  ziet er leuk uit :D, ik ben ook iemand die constant veranderd haha… maar ja binnenkort verhuizen… dan zal uiteraard ook fotos plaatsen

 • Reply Nicolette 26 februari 2011 at 13:50

  I like it! Jij hebt best wel veel creatieve uitspattingen in je kamer gehad, of niet? :yes:

 • Reply Jessica 27 februari 2011 at 22:04

  Het ziet er netjes uit meis! :D
  Onze slaapkamer is vrij standaard.. en saai.
  Maar omdat we graag willen verhuizen ga ik er nu toch niks aan doen meer.

 • Reply Jenny 28 februari 2011 at 18:27

  Gezellig kamertje heb je! Wij hebben toevallig zojuist de woonkamer onder handen genomen :) Leuk is dat he?

  • Reply Esmeralda 1 maart 2011 at 23:11

   Ja ik vind dingen veranderen altijd erg leuk! :)

  Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge