Hotnews!, Vakantie

Londen, the place to be!


Mama en ik gaan weer samen op vakantie! Pap gaat in mei een weekje voor zijn werk naar Japan en mama en ik gaan een weekje naar Londen. 2 jaar geleden zijn we hier al eens geweest maar omdat we toen niet alles hebben gezien en gedaan wat wij wilde doen gaan we dat nu wel doen! Dit is het officiële programma:

Eerste dag: U gaat met de servicelijn via het centrale wisselpunt door naar Calais. Hier vandaan steken we het kanaal over en komen aan het eind van de middag aan in Londen. Na aankomst, afhankelijk van het tijdstip, checken we in of beginnen we direct aan het avondprogramma. Een diner en de fantastische London by Night Tour uiteraard begeleidt door onze reisleiding.

Tweede dag: We verkennen de stad na het continentale ontbijt. Aanraders zijn een rondvaart over de Thames in de ochtend en een bezoek aan St. Paul’s Cathedral, ‘s middags naar de London Dungeons om de huiveringwekkende gebeurtenissen uit het verleden te zien en te horen, ‘s avonds deelnemen aan het diner, of een wandeling maken door het boeiende centrum van de stad.

Derde dag: Er staat een excursie naar Windsor Castle op het programma. Heen rijden we door het Windsor Great Park met de welbekende renbaan van Ascot. In Windsor kunt u het kasteel van binnen bewonderen. Daarna rijden we terug naar Londen om u de sfeer te laten proeven van het exclusieve winkelgebied van Knightbridge. Harrods is het bekendste warenhuis in deze omgeving. Aan het einde van de middag brengt de bus u weer terug naar het hotel. Aanrader voor de avond is het unieke middeleeuws avond spektakel.

Vierde dag: In de ochtend maken we een uitgebreide stadstour die u langs bekende bezienswaardigheden voert. Om 11.00 uur wonen we de wisseling van de wacht bij op het Whitehall. Vervolgens gaan we naar Piccadilly Circus om de middag naar eigen inzicht te besteden. ‘s Avonds kunt u deelnemen aan diner en avondprogramma.

Vijfde dag: We gaan op weg naar Dover, maar eerst maken we een korte rondrit door het unieke havengebied ‘the Docklands’. We maken de oversteek naar het vaste land en u komt in de loop van de avond aan in uw uitstap plaats.

Uiteraard hebben wij de meeste optionele dingen van het programma al gedaan. Maar mam en ik willen nog naar Buckingham Palace, The Tower (de kroonjuwelen bekijken), London Eye en eventueel een Jack the Ripper Walk doen. We gaan uiteraard nog meer dingen doen die we eerst nog even moeten uitzoeken maar we gaan ook wel weer met dingen mee die we 2 jaar geleden hebben gedaan zoals London Dungeon en winkelen in Oxford en Regent Street! Alles wat ik schuin getypt heb gaan wij wel gewoon doen. :)

Vorig jaar hebben we bij de St. Paul’s Cathedral in de buurt alleen wat gedronken terwijl we mensen een über grote hamburger zagen eten voor maar 5 pond dus ja dat gaan wij dit jaar natuurlijk even inhalen! Verder had ik bij de rechtbank in Londen een winkeltje gezien waar hele schattige advocaat-poppetjes stonden, en die gaan wij dit keer ook kopen. We weten nog precies waar het zit dus dat hoeven wij dan niet meer uit te zoeken.

We gaan er dus weer een super leuke vakantie van maken en omdat mijn ouders dit jaar 25 jaar getrouwd zijn gaan we nóg een keer op vakantie (met z’n drieën) om dat te vieren dus val ik mooi met mijn neus in de boter! Ik heb er nu al super veel zin in!

Ben jij al eens in Londen geweest?

Previous Post Next Post

25 Comments

 • Reply Jeske 1 maart 2011 at 23:59

  Ik ben al twee keer in Londen geweest. Ik moet zeggen dat ik the national art gallery ook wel heel mooi vond en hyde park. En je kunt naast oxford en regentstreet ook leuk winkelen in Convent Garden en als je er op een zondag bent is Camden Market ook nog wel een aanrader.
  Maar goed ik wil ook echt nog graag een keer naar Londen. Ben er al 2x geweest dus ik hoef niet meer voor de attracties. Maar ik zou dan gewoon graag een keer gaan winkelen, chillen een van de mooie parken, musea bezoeken enzo.
  Wel grappig trouwens, jullie boeken altijd georganiseerde reizen, klopt dat? Ik dacht dat in elk geval ook te zien toen bij jullie toen jullie naar Berlijn gingen. Dat doe ik juist echt nooit! :P

 • Reply Elisa 2 maart 2011 at 06:27

  Klinkt allemaal heerlijk, ik ben er 1 keer een weekje met school geweest. Maar tja, maar dan zie je Londen in vogelvlucht.

 • Reply Sanne 2 maart 2011 at 06:57

  Toevallig kon onze zoon ook kiezen voor een excursie naar Engeland en dus ook een bezoek aan Londen. Maar aangezien er nog drie andere excursies op staan gaat zijn voorkeur natuurlijk naar de survivaltocht van 4 dagen.

  Jullie gaan het vast ontzettend leuk hebben in Londen. Plannen genoeg las ik al.

 • Reply Pauline 2 maart 2011 at 07:42

  Wat ontzettend leuk! Ik ben weleens in Londen geweest en I loved it!
  Echt leuk dat je samen met je mams gaat, staan hele leuke dingen op de planning zo te lezen :grin:

 • Reply Jasty 2 maart 2011 at 07:53

  Leuk dat je weer met je mams naar londen gaat!
  Ik ben er met school geweest jaren geleden. ;-)
  Vond het wel leuk maar niet zo bijzonder dat ik weer terug wil. Maar beter dat jullie dat wel hebben!
  Leuk om naar uit te kijken
  XxX

 • Reply Nadine 2 maart 2011 at 10:26

  Ik ben nog nooit in Londen geweest, maar ik wil er zeker een keer naartoe. Het lijkt me een geweldige stad.

  Leuk zeg dat je zo met je moeder samen een weekje weggaat. Ik wou dat ik dat ook eens kon met mijn moeder samen.

 • Reply RebelGirl 2 maart 2011 at 10:37

  Wauw, nu ben ik jaloers ;) Ik wil heel graag een keer naar Londen!!! Ziet er allemaal erg leuk uit, de plannen…

 • Reply Linda 2 maart 2011 at 12:11

  I luuuvvv Londen <3 Have fun!

 • Reply ° Insoon ° 2 maart 2011 at 12:34

  Wat ontzettend leuk dat je samen met je moeder naar Londen gaat. Mooi programma en je hebt er vast al zin in :) Ik ben zelf nog nooit in Londen geweest, maar ‘t staat wel op mijn lijstje.

  Een fijne woensdag!
  liefs Insoon

 • Reply bianca 2 maart 2011 at 13:24

  onwijs leuk, ik ben 2 jaar geleden met mijn school in Londen geweest… daardoor hadden we bijna geen vrije tijd wat er jammer was. Londen is geweldig, wil er zeker nog eens naar terug :D

 • Reply Annet 2 maart 2011 at 13:54

  Wat gaaf zeg. Dat heb je goed voor elkaar!

 • Reply Eline 2 maart 2011 at 14:33

  veel plezier, ik wil er ook nog eens heen!

 • Reply Saskia 2 maart 2011 at 16:18

  Ahhh super! Ik heb het gekregen voor m’n verjaardag ;) Lijkt me echt super London <3

 • Reply Jenny 2 maart 2011 at 17:22

  Ik ben er nog nooit geweest maar het staat zeker op mijn lijstje :) Heel veel plezier bofkont!

 • Reply Elise 2 maart 2011 at 18:17

  Jep, 1 x met school en een jaar of 8 geleden met Frans. Vergeet trouwens Kingstreet niet, ook leuk winkelen ahha

  Nee, dat komt vast helemaal goed haha, leuk joh !

  groetjes Elise

 • Reply Kim 2 maart 2011 at 18:46

  Ik hou van London! :hearts2:

 • Reply Caroline 2 maart 2011 at 21:04

  Wat ben jij een geluksmens ;)

  Geniet er maar lekker van!

  Liefs

 • Reply ioon 3 maart 2011 at 15:46

  Wat jij wilt doen, hebben wij gedaan. Na na nananaaaaaanaaaaa ;)

  Behalve Buckingham Palace zelf, die hebben we alleen van een afstandje bekeken. Was zo druk daar… En ik hou niet van druk.

  Btw, je kunt de kaartjes voor London Eye vantevoren kopen online. Scheelt een hoop wachten zeggen ze. :)

 • Reply vonnieb / fientjuh1 (twitter) 3 maart 2011 at 16:37

  Leuk hoor ;) Liefs Xx

 • Reply Samantha 3 maart 2011 at 17:34

  Ik ben net terug uit Londen en het was geweldig !

 • Reply Wanda 3 maart 2011 at 20:41

  Oh wat een super leuk vooruitzicht joh! Ik ben inmiddels een paar keer in Londen geweest vanwege mijn vriend zijn werk maar heb helaas weinig van Londen zelf gezien. Wel een keertje met mijn moeder zo’n kerstreis gedaan maar ook dat was maar 1 dagje dus nee, er is nog een hoop te zien daar!
  liefs,
  Wanda

 • Reply Yvonne 3 maart 2011 at 22:31

  Ik ben zo’n 10 jaar geleden in Londen geweest met school. Ik vond het echt een geweldige stad en ik wil er graag nog een keer heen!

 • Reply Jessica 5 maart 2011 at 04:47

  Ik ben al een keer eerder in Londen geweest maar ik wil zeker weten nog een keer.
  Maar als eerste staat Parijs op m’n lijstje, maar dat wist je al :P
  Heel veel plezier in ieder geval ;)

 • Reply Olga 7 maart 2011 at 21:10

  Ik heb gehoord dat je ook hele leuke kledingmarkten daar hebt! Gaan jullie daar nog kijken? xx.

 • Reply Lief meisje 8 maart 2011 at 18:48

  Alvast veel plezier in London.

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge