Personal Talk

Plus… geeft meer!


Zoals ik vorige week al vertelde wordt mijn contract bij Dirk niet verlengd. Ik heb reeds 3 contracten van een halfjaar gehad en daardoor moet ik volgende week zaterdag het veld ruimen. Bedrijfskleding inleveren, en dan is het hoofdstuk ‘Dirk’ voor mij afgesloten. Ik heb er 1,5 jaar gewerkt, ik heb er leuke dagen maar ook minder leuke dagen gehad door privé omstandigheden. Maaaaaaaaaar….. omdat ik al enige tijd wist dat mijn contract niet verlengd zou worden, heb ik natuurlijk niet stil gezeten!

Ik heb bijna bij alle soorten supermarkten in Almere gesolliciteerd. Vorige week donderdag werd ik gebeld door de Plus. Of ik nog geintresseerd was in de functie voor kassamedewerkster en of ik op gesprek wilde komen. Zo gezegd zo gedaan, vrijdag om 10.00 uur had ik een gesprek en daarin werd mij medegedeeld dat zij dagelijks 7 á 8 sollicitaties krijgen maar dat ze toch wel in mij geintresseerd waren. Vrijdag dus een leuk gesprek gehad met de bedrijfsleider en mijn (aanstaande) leidinggevende moest even kijken of ze genoeg uren voor mij hadden, en als dat het geval was mocht ik komen werken!

Dinsdag werd ik gebeld door de leidinggevende met het bericht dat ze genoeg uren hebben en dat ze het erg leuk zouden vinden als ik zou komen werken. Ik vond dit natuurlijk hartstikke leuk om te horen en heb natuurlijk volmondig JA gezegd! Vanaf dinsdag was ik dus ‘aangenomen’ en dat betekend dat ik gelukkig weer een baantje heb! Dinsdag had ik de afspraak gemaakt om vandaag om 10.30 uur langs te komen om mijn beschikbaarheid door te geven en ik had nog een aantal vraagjes. Vandaag dus langs gegaan en meteen de data doorgegeven voor de eerste 3 aankomende weken. En ik heb van de bedrijfsleider een contract gekregen voor een halfjaar! Oh ik ben echt zóó blij!

Ik heb ook een hele fijne afspraak gemaakt met mijn leidinggevende. Ik werk op zondag om ‘t weekend, en dat betekend dus dat ik gewoon om de week vrij ben op zondag! Wat een luxe! En ik ben élke zaterdag vrij, tenzij er iemand uitvalt of opeens ziek is geworden. Dan ben ik er om in te vallen, maar dat is natuurlijk helemaal niet erg! Voor de rest ga ik lekker door de weeks werken op de dagen dat ik vrij ben van school en natuurlijk in de vakanties! Maar oh, ik wil het wel van de daken schreeuwen, ik ben zó blij met mijn nieuwe baantje bij de Plus en het is ook superfijn dat het op 600 meter afstand van mijn huis is! Dus ik kan heerlijk lopend naar mijn werk en ben dus ook supersnel thuis ‘s avonds! :)

Maar ik mag mij vanaf aanstaande maandag officieel werkneemster van de Plus noemen! Yay! :bye:

Previous Post Next Post

32 Comments

 • Reply Caroline 18 maart 2011 at 23:20

  Gefeliciteerd meid!!

  Liefs

 • Reply Eveline 18 maart 2011 at 23:31

  Wat leuk! En wat heerlijk ook dat je elke zaterdag vrij bent! Maar heb je vaste dagen vrij dan van school. Zo te horen heb je ook een relaxte baas! Heerlijk! ;)

  Liefs!

  • Reply Esmeralda 18 maart 2011 at 23:35

   Ik heb wel elke 8 weken andere dagen vrij maar wel meestal gewoon 2 aaneengesloten dagen vrij, echt heerlijk is dat! En mijn nieuwe baas is heel relaxed en ze zegt echt.. naar aanleiding van jouw beschikbaarheid plannen we je in, niet andersom <3 :yess:

 • Reply Elisa 19 maart 2011 at 06:43

  Gefeliciteerd met je nieuwe baantje, dat is nog eens goed nieuws.

 • Reply Lief meisje 19 maart 2011 at 09:25

  Gefeliciteerd en veel plezier met je nieuwe baan.

 • Reply Lisanne 19 maart 2011 at 11:08

  Plus, geeft gewoon een beetje extra ;)
  Super dat je bent aangenomen! Ik vind het een erg fijne supermarkt. Fijn ook hoe dat plannen gaat! Dat was bij Dirk wel anders…

  • Reply Esmeralda 20 maart 2011 at 18:44

   Nou zeg dat! Ik ben heeel blij dat ‘t vandaag mn laatste dag was. Ik ben zo blij dat ik nu daar weg ben ;)

 • Reply Kim 19 maart 2011 at 11:45

  Gefeliciteerd!

 • Reply Jenny 19 maart 2011 at 12:29

  Gefelie! Heb je binnenkort lekker weer wat shopgeld in je zak ;)

 • Reply Dieuwke 19 maart 2011 at 13:04

  Gefeliciteerd! Echt lekker dat je gelijk weer aan de slag kunt!

 • Reply Jasty 19 maart 2011 at 13:35

  Balen dat je contract niet werd verlengd, maar achteraf dus een geluk bij een ongeluk want bij Plus ga je het veeeel beter krijgen!
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan
  XxX

 • Reply Desiree 19 maart 2011 at 13:39

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan ;) Veel plezier!

 • Reply Diana 19 maart 2011 at 14:37

  Gefeliciteerd Plus lekker dat je elke zaterdag vrij bent en om de zondag. Zo heb je om het weekend vrij :D :D

 • Reply Olga 19 maart 2011 at 15:07

  Horen die bedrijven trouwens niet bij dezelfde keten?

 • Reply Saskia 19 maart 2011 at 20:23

  Gefeliciteerd, super leuk nieuws. Geniet lekker van je nieuwe baan!

 • Reply vonnieb / fientjuh1 (twitter) 19 maart 2011 at 21:35

  Super gefeliciteerd meis :yes!: Xxx

 • Reply Amanda 19 maart 2011 at 23:19

  Gefeliciteerd! :yess:

 • Reply Jessica 20 maart 2011 at 12:00

  Klinkt heerlijk meis! gefeliciteerd!! :D
  Wel lekker dat het iets vasts is zeg maar :D

 • Reply Jeske 20 maart 2011 at 14:08

  Kun je de plus move al dan? Die “tic” die iedere plusser heeft volgens de reclame? En dan ga je dus niet meer bij prenatal of…? Wel fijn dat je hier zo lekker snel bent aangenomen.

  • Reply Esmeralda 20 maart 2011 at 18:46

   Haha die + zit er al in hoor! :) Maar ik ga inderdaad niet meer bij Prenatal werken, dit was ook maar voor een paar daagjes, en anders had ik Plus moeten laten schieten, nou ik heb liever een vaste baan dan een paar daagjes werk..

 • Reply Sharr2403 20 maart 2011 at 14:45

  Gefeliciteerd :D

 • Reply Nadine 20 maart 2011 at 15:17

  Leuk! Wij doen boodschappen ook altijd bij Plus! Leuke acties hebben ze vaak.

 • Reply Wendy 21 maart 2011 at 00:41

  En wie van de reclamekarakters komt het dichts bij jou in de buurt? ;) Welk Plus-personage ben jij! :D

  • Reply Esmeralda 21 maart 2011 at 14:15

   Ik denk dat meisje wat helemaal links staat op bovenstaande foto :)

 • Reply Elise 21 maart 2011 at 07:16

  Hai meid, beter ! De sfeer was toch al niet je van het he bij deze Dirk dus alleen maar beter.

  Ik hoop dat je een leuke tijd gaat krijgen bij de Plus

  gr. Elise

 • Reply Yvonne 21 maart 2011 at 17:01

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Hopelijk heb je een leuke tijd bij de plus!
  Xx

 • Reply Wanda 21 maart 2011 at 21:12

  Hey meis,
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Kunnen we je dan ook binnenkort in die commercial verwachten? (H)
  Super trouwens dat je niet zo vaak in het weekend hoeft te werken, dan heb je ook nog tijd om leuke dingen te doen!
  liefs,
  Wanda

  • Reply Esmeralda 22 maart 2011 at 00:14

   Hahaha nee ik ben niet zo’n filmster, ik blijf lekker veilig achter de kassa/infobalie ;)

   liefs! :kiss:

 • Reply bianca 22 maart 2011 at 19:36

  gefelicteert, mijn contract moet na de zomer ook verlengd worden dus ik zit in de zelfde situatie. Ik weet nog niet of ze wel of niet gaan verlengen maar als ik werk er dan dus 3 jaar :(

 • Reply Sheila 29 maart 2011 at 18:54

  Gefeli! Eigenlijk is het ook idioot dat ze zo lang mogelijk gebruiken maken van het recht om je 3 contracten te geven, om je daarna te verruilen voor een goedkoper iemand :(

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge