Deze week, Just Daily Talk

Rokjes-weer

Het is alweer even geleden dat ik een uitgebreid blogje heb geschreven over mijn week. En ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik even niet meer zo snel voor de geest kan halen wat ik vorige week allemaal uitgespookt heb behalve spijbelen van school (stoute ik), naar dansen gaan, nog meer spijbelen, op n stembureau zitten, films kijken en winkelen met mama.

Vrijdag had ik om 11.00 uur een gesprek met ASA Student in Amstelveen. Ik had gesolliciteerd voor de functie van webshopmedewerker voor Prénatal. Deze functie is voor een paar weken omdat er binnenkort weer een flinke actie aankomt. Ik zal dus voor een paar weken een baantje hebben bij Prénatal en daarna weer zonder werk zitten maar eigenlijk vind ik dat niet zo heel erg. En het grootste voordeel is nog dat ik nu gewoon weekend heb. En dat is toch wel heel erg lekker! Vrijdag heb ik ook nog even met mama gewinkeld in Amstelveen en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Vrijdagavond werd ik opeens misselijk en kreeg ik keelpijn en de conclusie was helaas al gauw getrokken; de griep.

Ik heb dus vanaf vrijdagavond tot gisteravond in innige omhelzing met mijn tissuedoos op de bank en in bed gelegen in de hoop dat ik snel beter zou worden. Gister ben ik nog thuis gebleven van school en helaas ook van dansen. Gister hoefde ik pas om 13.15 uur op school te zijn dus dat was wel erg lekker en beter omdat ik dan niet zo vroeg op hoefde. Ik had alleen verbintenissenrecht en ben daarna nog even met mijn vriendin naar de AH aan de Wibautstraat geweest.

Toen wij weer van de Wibautstraat naar de metro (vriendinnetje naar huis en ik naar Amsterdam Centraal) wilden zagen wij opeens een hele colonne agenten staan. Mijn vriendinnetje zei nog ‘wat heeft ‘t in godsnaam voor zin om 100 agenten hier neer te zetten’ en ze was nog niet eens uitgesproken of er kwamen er 2 naar ons toe die ons wilden fouilleren. Ze zijn in Amsterdam bezig om in ‘risico-gebieden’ preventief te fouilleren zodat er minder wapenbezit in Amsterdam zal zijn/komen.. ik vind ‘t allemaal prima maar maakte toch een enigszins lullige opmerking naar mijn vriendin.. Zij had namelijk haar wettenbundel in haar tas zitten (die ook onderzocht werd) en ik zei nogal hard ‘hé Saar, kijk jij ns even of dat eigenlijk wel mag’.. de agenten vonden dit niet zo heel erg leuk maar ach, pech gehad, mn vriendin en ik hadden in ieder geval wel lol!

Verder had ik vandaag de zomer in mijn bol want ik heb lekker mijn rokje en dikke panty uit de kast getrokken. Ook had ik vrijdag nog een leuk vestje gekocht en die heb ik ook maar meteen aan gedaan vandaag! Ik had ook mijn chestnut Uggs aan en gelukkig was het niet zo heel warm anders had ik het veel te heet gehad met mijn lekkere dikke panty en mijn Uggs!

Ook heb ik als echte book-a-holic nog 2 boeken op de kop getikt. Ze zijn wel enigszins beschadigd maarja wat wil je met 2e hands boeken voor samen 10,- hihihi! ;) Ik kan in ieder geval weer wat lezen! :read:

Previous Post Next Post

21 Comments

 • Reply Kim 9 maart 2011 at 12:58

  Wat grappig met die agenten.. En ik had ook een rokje aan ;).. Wel lekker met het weer van de afgelopen dagen!

  xoxo

 • Reply ° Insoon ° 9 maart 2011 at 15:36

  Bah, wat vervelend dat je de afgelopen ziek op bed hebt gelegen. Inmiddels weer helemaal opgeknapt? Het was wel heerlijk weer hè. Ik heb in ‘t weekend ook vaak een spijkerrokje met dikke legging aan ;)
  Oooh.. die boeken van Risa Green zijn echt ontzettend leuk!

  Een fijne woensdag
  liefs Insoon

  • Reply Esmeralda 18 maart 2011 at 23:22

   Een beetje late reactie maar ik ben nog niet helemaal beter… een beetje snotterig nog en soms hoesten maar ach, gaat vast wel weer over! :yess:

 • Reply Saskia 9 maart 2011 at 15:44

  Hoewel het wel rokjes-weer is ben ik niet zo’n rokjes-meisje ;) Heel af & toe heb ik er wel eentje aan maar echt niet vaak.

 • Reply Desiree 9 maart 2011 at 16:17

  Rokjes kunnen best! Ook in de winter kan dat hoor :p Gewoon een warme legging/maillot er onder doen.

 • Reply Elise 9 maart 2011 at 16:31

  Hha, had jij weer die agenten .. zat er geen lekker ding tussen ?

  Enne, dm je ww eens, ben niet een klein beetje nieuwsgierig.
  Maar eh, hoofdkantoor van Prenatal zit toch in de Vaart. Groetjes Elise

  Elise

  • Reply Esmeralda 18 maart 2011 at 23:23

   Neeeh, je moet altijd worden gefouilleerd door iemand van hetzelfde geslacht hé.. dus geen lekkerding voor mij :saddd:

 • Reply Sanne 9 maart 2011 at 18:40

  Ik kon op je logje met ww niet komen. Wachtwoord niet hetzelfde als de vorige?

  Ik draag best vaak een rokje. Zit altijd wel lekker en in de winter lukt het prima met een warme legging eronder.

 • Reply Jeske 9 maart 2011 at 21:14

  Ach als je voor een paar weken werk hebt kun je in die tijd ook mooi rustig verder zoeken voor iets anders toch.

 • Reply Jasty 11 maart 2011 at 10:17

  He meis
  Gefeliciteerd dat je bent aangenomen bij Prenetal!
  En lekker gewinkeld dus. Staat je goed die rok en met uggs kan je het dan bijna niet koud krijgen he.
  Ik vind die controle ook wel goed als je geen wapens heb heb je niks te vrezen
  XxX

 • Reply Danique 11 maart 2011 at 21:38

  Haha, wel een geniale opmerking. En leuk je rokje!

 • Reply Wanda 12 maart 2011 at 17:58

  Hey meis, vervelend joh dat de griep je te pakken heeft gekregen. Gelukkig was het van korte duur zo te lezen en niet zoals mijn collega die al 2 weken thuis ligt met de griep. Ik moet zeggen dat ik er tot nu toe nog geen last van heb gehad, afkloppen dus!
  Enne, ik had vandaag ook de lente in m’n kop hoor! Heb heerlijk buiten gezeten, weliswaar met m’n winterjas aan maar toen zat ik er heerlijk hoor!
  liefs,
  Wanda

 • Reply Samantha 14 maart 2011 at 01:40

  Wat leuk. Bevalt het bij Prenatal?

  • Reply Esmeralda 18 maart 2011 at 23:24

   Ik werd gister pas gebeld of ik wilde komen werken… maar inmiddels heb ik al een vaste baan bij Plus! :smile:

 • Reply Renske 14 maart 2011 at 18:49

  Leuke kleding met dat rokje!
  Zijn het pantoffels die je eronder draagt?

  Groetjes, Renske

  P.s. Ik heb nog paar leuke boeken te koop staan, kijk maar even op mijn site voor de link van marktplaats.

  • Reply Esmeralda 18 maart 2011 at 23:24

   Jep, heeeerlijk warme Uggs pantoffels! :hearts2: them!

 • Reply Danielle 15 maart 2011 at 12:07

  Haha, ik vond je opmerking ook heel grappig, had ik ook kunnen maken. Die agenten vonden het waarschijnlijk niet grappig omdat er in het boek staat dat het niet mag, of ze vonden je gewoon een wijsneus, waar natuurlijk helemaal niets mis mee is! Ik heb nu ook zin om een rokje aan te doen! Yay!

  • Reply Esmeralda 18 maart 2011 at 23:26

   Op zich mág het wel.. want preventief fouilleren mag namelijk wel, omdat íedereen gefouilleerd wordt mag het wel.. maargoed ik vond het gewoon leuk om zo’n opmerking te maken hahahah!

 • Reply Jessica 18 maart 2011 at 01:36

  Wat heb je ook een grote waffel haha :P Zomaar tegen een echte politieman! :P
  Ik hou ervan! haha

 • Reply rokjesweer 2 april 2011 at 22:58

  :sexy:

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge