Boekreviews

Boekreview 3: Spetters & Schoenen


Toen ik via via het nieuwste boek van Anita Verkerk kreeg was ik blij verrast! Ik ben heel erg fan van de boeken van Anita en lees ze ook altijd in 1 zucht uit. Een kleine beschrijving van dit boek.

Advocate Iris (25) is helemaal verslaafd aan schoenen en haar hele flatje staat ermee vol. Minpuntje is wel, dat al haar lovers meestal luid gillend wegrennen als ze die puinhoop zien. Als Shoes and Gadgets de jaarlijkse uitverkoop heeft, schudt Iris haar aan-zware-anorexia-lijdende-spaarvarkentje nog eens extra leeg en vraagt een ochtend vrij. Jammer, maar daar wil haar bazige cheffin, alias The Bitch, helemaal niks over horen! Maar Iris wil nog maar één ding: die supertrendy knalgele stilettohakken uit de etalage, waar ze al weken van droomt!

Ik vond dit boek meteen leuk omdat het over een advocate gaat die verzot is op schoenen. Ikzelf ben ook gek op schoenen alleen nog geen advocaat natuurlijk. Ik zal natuurlijk niet teveel van het boek verklappen maar ik vind het een leuk boek omdat het echt voor meiden geschreven is. Iris doet alles voor het paar schoenen wat zij graag wil. Helaas zijn niet alle mannen even blij met haar schoenverslaving. De meeste mannen houden het nog geen 3 seconden uit als ze in het huisje van Iris komen waar al haar prachtige schoenen staan uitgestald.

Het is zelfs zo erg dat Iris nog meer geld uit geeft aan schoenen dan aan haar hele inboedel, ze zakt bijna door de bank en moet noodgedwongen een sinaas-appelkistje als salontafel gebruiken. Ik vind soms dat de schoenen wel een beetje too much zijn qua prijs. Ik zou persoonlijk nooit, maar dan ook nooit 1200 euro betalen voor een paar schoenen. Al zijn ze van goud, voor mij geen duurdere schoenen dan maximaal 100 euro. Dat is eigenlijk het enige minpuntje aan het hele boek. Het is een leuk, vlot en makkelijk leesbaar boek. Je zou denken dat Iris door haar schoenenverslaving nooit aan een man zou komen, totdat ze er een ontmoet die bijna dezelfde verslaving heeft……………….

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Dieuwke 6 mei 2011 at 18:27

  Klinkt goed! Anita verkerk schrijft zoo leuk :D

 • Reply Saskia 6 mei 2011 at 21:17

  Ken het boek en de schrijfster niet.. Maar heb zelf nog genoeg boeken om te lezen ;)

 • Reply Jasty 6 mei 2011 at 21:49

  Ik heb hem ook gelezen en kan me daar helemaal bij aansluiten
  Het einde was ook zo leuk!!!
  XxX

 • Reply Olga 7 mei 2011 at 00:48

  kreeg je dit boek om te reviewen? :)

  • Reply Esmeralda 7 mei 2011 at 11:45

   Nee hoor, ik kreeg het gewoon via de mail van iemand, toen ben ik ‘t gaan lezen en ik vond ‘t een leuk boek om te reviewen ;-) :read:

 • Reply Jeske 7 mei 2011 at 14:43

  Klinkt leuk. Mja de prijzen van die producten… dat heb je ook met Becky van Shopaholic. Schijnbaar toch onderdeel van de verslaving.

 • Reply Elise 9 mei 2011 at 09:54

  Hai, ikzelf vind haar vrij simpel, op het kinderlijke af schrijven. Heb deze ook gelezen maar wat je zegt .. een paar uutjes maar literatuur is het niet en mijn schrijfster ook neit echt .. te simpel.

  groetjes Elise

 • Reply Femke 9 mei 2011 at 13:37

  Dit boek lijkt mij erg leuk!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge