10 Comments

 • Reply Jeske 13 mei 2011 at 09:15

  Druk maar gezellig (A)

 • Reply Eveline 13 mei 2011 at 09:30

  Druk, maar wel heel leuk toch :)

  Veel plezier en ik vind het erg jammer dat ik niet meekan!

 • Reply Sanne 13 mei 2011 at 10:26

  Hmm…. naar die film ga ik dus echt niet heen. Uit onbegrip en onrechtvaardigheid naar de olifant in deze film die tijdens de training voor deze film is mishandeld met stroomstoten. Van die beelden alleen al werd ik ontoepasselijk, dus nee, die film gaat mijn deur voorbij.

  Voor de rest een heerlijk druk dagje en veel shop plezier!

 • Reply Saskia 13 mei 2011 at 10:37

  Drukdrukdruk, maar wel gezellig zeg!

 • Reply bianca 13 mei 2011 at 11:19

  een drukke maar leuke dag denk ik zo… en ik wil ook naar die film :(… maar niemand wil mee haha.

 • Reply Jasty 13 mei 2011 at 11:50

  Een druk dagje, maar met leuke dingen!
  Ik ga zo water of elephants googles, want ik weet niet wat dat is
  XxX

 • Reply ° Insoon ° 13 mei 2011 at 12:30

  Hoe gaat het met ‘t haken? Leuk dat je een meeting met 2 andere loggers hebt en gezellig dat jullie naar de film gaan. Veel plezier hoor. Fijn dat je je vader morgen weer kunt ophalen van Schiphol. Is hij lang weggeweest?

  Geniet van je weekend!
  liefs Insoon

 • Reply Dieuwke 13 mei 2011 at 16:34

  Heel veel plezier!! Volgende keer ga ik zeker mee hoor!

 • Reply Lief meisje 14 mei 2011 at 09:21

  Je had gisteren een leuke dagje. Heb je er van genoten.

  Fijn weekend

 • Reply Wanda 14 mei 2011 at 15:33

  Hoi Essie,
  Drukke dagen dus bij jou? Maar zo te lezen wel gevuld met allemaal leuke dingen! Hoe was die film trouwens? Lijkt mij namelijk ook wel wat…
  Maarre, heb ik iets gemist of heb je nog geen foto’s van jullie trip naar Londen geplaatst?
  liefs,
  Wanda

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge