Deze week, Family & Friends

(verrassings)Pakketje


Mijn lieve twitter en blog vriendinnetje Eveline gaf een week geleden aan dat zij nog wat oude boeken in de uitverkoop had. Ze had 4 boeken die ze weg wilde doen en 2 daarvan wilde ik graag hebben. Deze zijn afkomstig van de ECI en toen ik daar werkte moest ik deze boeken verkopen. Best leuk om ze zelf nu ook te hebben dacht ik zo. Dus ik had gereageerd op haar tweet en en ik mocht ze van haar hebben!

We hadden afgesproken dat ze ze in een doosje zou opsturen en dat ik de verzendkosten zou betalen, Eveline had immers al betaald voor de boeken dus ik wilde haar ook wat betalen! Maar toen ik dinsdagochtend helemaal hyper het pakje openmaakte zat er een superlief briefje in met daarop:

‘Hee meid! Zoals je ziet heb ik er een klein cadeautje bij gedaan voor je :) Ik hoop dat je het leuk vindt. Veel plezier ermee. En weet je….. laat die verzendkosten maar zitten! Liefs, xoxo Eveline’

Toen ik het briefje gelezen had kon ik mijn ogen niet geloven, écht zo ontzettend lief dat ik met tranen in mijn ogen stond, maar dat was natuurlijk nog niet alles! Toen ik het briefje gelezen had keek ik naar de inhoud van de doos. Samen met de 2 boeken zat er ook nog een super lief haakboekje in om mini hondjes te haken, écht zóóó onwijs schattig!!! Ik ben er echt heel erg blij mee en ik ga dit weekend meteen proberen om een hondje te haken, en het toeval wil ook nog dat er een patroon in staat voor mijn hondje!!!

Echt helemaal geweldig en ik ben ook meteen begonnen in Daddy Cool van Lisa Mainwaring. Het andere boek is De tovenaar op het witte paard van Shanna Swendson, ben ook heel erg benieuwd naar dat boek! Maar via deze weg wil ik Eveline echt heeeeeeeeeeeel erg bedanken!

Lieve Eveline, super bedankt voor de boeken en het geweldige cadeautje, je bent een topmeid! -xxx-!!!

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Kelly 26 mei 2011 at 23:03

  Wat lief zeg van haar! :yes:

 • Reply Olga 27 mei 2011 at 00:07

  Ah lief :)

 • Reply Jeske 27 mei 2011 at 00:40

  Super lief!

 • Reply Jasty 27 mei 2011 at 08:57

  Aaaaah echt super lief!
  XxX

 • Reply Saskia 27 mei 2011 at 09:21

  Wat ontzettend lief zeg! Dat soort pakketjes zijn altijd leuk te ontvangen.

 • Reply Elise 28 mei 2011 at 08:42

  Tjee wat lief !

  Ben benieuwd naar je gehaakte hondjes..

  Elise

 • Reply Wanda 28 mei 2011 at 17:33

  Lief van je vriendinnetje om er ook nog een kadootje bij te doen! Laat je je gehaakte hondjes ook nog even zien als ze klaar zijn? Ben wel heel benieuwd!
  liefs,
  Wanda

 • Reply Kirsten 28 mei 2011 at 22:06

  Dat zijn nog eens leuke pakketjes! Veel plezier ervan! X

 • Reply Eveline 29 mei 2011 at 01:18

  Dat moet zeker wel een heel lief meisje zijn! ;)

  Heel veel plezier ermee meid, maar dat komt vast goed!!

  Liefs!!

 • Reply Eline 31 mei 2011 at 16:41

  super leuk!

 • Reply Jennifer 13 juni 2011 at 22:38

  Ohhhhh cavalier haak hondjes. Dat is echt super cute! :D

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge