Just Daily Talk, School, Shopshopshop

Druk weekend

Het is alweer even geleden dat ik wat geschreven heb maar ik heb het de laatste week erg druk gehad. Vorige week maandag was ik lekker vrij, dinsdag ben ik met mijn lieve vriendinnetje Saar naar Something Borrowed geweest, woensdag voelde ik mij helemaal niet lekker en heb ik de halve dag in bed gelegen, donderdag moest ik ‘s avonds werken en vrijdag had ik mijn herkansing Bijzondere Overeenkomsten en moest ik ‘s avonds ook werken.

Dinsdag moest ik voor een inzage naar school. ‘s Middags voor school ben ik met Saar naar Something Borrowed geweest en hebben we bij Wok to Walk gegeten. Ik vond de film echt heel erg leuk, maar daar komt later nog een apart blogje over :) Woensdagochtend begon mijn dag niet zo fijn, ik werd wakker met een rommelende buik en toen ik eenmaal op de wc zat had ik diarree en moest ik overgeven, ik denk dat er iets in de wok to walk heeft gezeten… Maar na een pilletje tegen de diarree was het gauw weer wat beter.

Donderdag ben ik ‘s middags met mam even de stad in geweest. Zij moest nog een reparatie ophalen bij de juwelier en toen kwam ik langs een etalage met Pandora armbanden. Ik heb al 2 volle maar ik vond zo’n nieuwe hele schone armband toch wel heel erg mooi… en dus liep ik een halfuurtje later de winkel uit met een big smile en een nieuwe armband met een bedel! Om 18.00 uur moest ik werken en om 21.30 uur was ik weer thuis.

Vrijdag hád ik mijn herkansing, hád ja.. want ik had ten eerste mijn bus gemist, daarna miste ik dus mijn trein, toen ik halverwege was besefte ik pas dat ik mijn wetboek vergeten was en zonder wetboek geen tentamen dus kon ik weer terug naar huis.. Ik had dus een rondje Amsterdam van anderhalf uur en was twee uur later weer thuis. Geen herkansing helemaal niks.. Maar ik heb wel gezellig met mama croissants gegeten en om 17.00 uur ben ik naar mijn werk gegaan. Zaterdag zijn mam en ik naar Amstelveen geweest om te winkelen. Ik heb alleen een vest bij The Sting gekocht waar ik heel blij mee ben! Normaal ben ik niet zo van de ‘sport’-vestjes maar ik vond deze erg leuk omdat er een leuk printje in de capuchon zit! Om 16.00 uur werd ik weer op mijn werk verwacht en heb ik weer wat uurtjes gemaakt.

Zondag was ik lekker de hele dag vrij en heb ik de hele dag zitten haken met mama. Ik had zelf bedacht dat ik bloemetjes in een bloempot wilde haken maar hoe gingen we dat doen… Van een vriendinnetje van twitter had ik een patroon gekregen en ik heb aan mam gevraagd hoe ik dat moest doen.. en uiteindelijk is dit het geworden…

Ik vind ze hartstikke leuk geworden en mam heeft er een mee genomen naar haar werk! De andere twee staan nog in de keuken maar krijgen gauw een leuk plekje op mijn kamer!

Gister heb ik lekker uitgeslapen en mama opgehaald bij haar werk. Er reden geen treinen tussen Muiderpoort en Weesp dus had mam gevraagd of ik taxi wilde spelen en natuurlijk wil ik dat wel! Onderweg naar huis werd ik gebeld of ik om 15.00 uur kon invallen voor een zieke collega en dat wilde ik wel, om 18.00 uur was ik thuis en had ik toch weer wat centjes verdiend! Vandaag had ik een herkansing Juridische Informatie en Documentatie Management want de vorige keer had ik van de 20 vragen er maar 10 beantwoord dus dat was niet zo mooi…. Vandaag met goede moed de herkansing in gegaan en ik wist er maar 2 niet dus ik heb wel vertrouwen in een voldoende..

Na de herkansing ben ik nog even langs de Ikea geweest en heb ik mij weer uitgeleefd en kunnen kijken naar alle mooie dingen die ik later ook in mijn huisje wil maar helaas duurt dat nog wel even denk ik… Voor in mijn aankomende badkamer heb ik alvast een badmatje, ik heb 4 voorraadpotjes gekocht, 4 waxinelichthouders en nog 2 schilderijtjes. Ook heb ik voor aan mijn slaapkamermuur een balk gekocht die je kunt bevestigen en er dan schilderijtjes op kunt zetten, ik vind dit altijd erg leuk staan dus nu pap nog even lief aankijken…….

Previous Post Next Post

23 Comments

 • Reply bianca 28 juni 2011 at 20:37

  leuk is die film he :D ben er vorige week ook heen geweest… maar wat balen van je examen :(.. En ik wist niet dat ze basmatjes hadden bij de ikea !! Ideaal want die moet ook nog…. weet je toevallig of ze ook witte hebben ??

  • Reply Esmeralda 28 juni 2011 at 23:23

   Ik vond SB écht heel erg leuk! Ik ben nu het boek aan het lezen maar het schiet niet echt op.. heb ‘t zo druk dat ik niet aan lezen toe kom :( maar die tijd komt vast wel!

   En ik heb vandaag toevallig witte badmatten gezien (ovaal) voor 0,90 cent!!! Dus als ik jou was zou ik even naar Ikea gaan! :D

 • Reply Lulu 28 juni 2011 at 21:15

  Klinkt inderdaad erg druk! Ik wil die film zeker nog zien, maar waarschijnlijk heb ik er geen tijd voor (En het geld niet als ik ook nog naar Harry Potter wil ) om hem in de bios te zien.

  • Reply Esmeralda 28 juni 2011 at 23:18

   Je kunt hem nu al downloaden met NL ondertiteling, wel iets mindere kwaliteit maar dan heb je hem in ieder geval gezien! :)

 • Reply Elisa 29 juni 2011 at 08:24

  Het klikt allemaal erg druk, en je hebt leuke foto’s staan ;)

 • Reply Saskia 29 juni 2011 at 08:44

  Klinkt erg druk maar zijn een hoop leuke dingen weer gebeurd. Ik hoop dat je een goed cijfer hebt voor je herkansing!

 • Reply Jasty 29 juni 2011 at 08:46

  Ben je nou twee keer naar de film geweest?
  En wat balen dat je je herkansing hebt gemist. Haal je het nu nog wel? Ik hoop het voor je
  Lekker geshopped en leuk weer een nieuw armbandje
  XxX

  • Reply Esmeralda 29 juni 2011 at 13:02

   Haha nee hoor, in die bovenste alinea had ik gewoon opgesomd wat ik de hele week had gedaan :)

 • Reply ° Insoon ° 29 juni 2011 at 13:35

  Je hebt een druk weekje achter de rug. Gezellig dat je naar de film bent geweest, lijkt mij ook een leuke film. Ontzettend balen dat je de bus miste.. en hierdoor ook je herkansing. Kun je dit een andere keer nog eens overdoen?
  Leuke spulletjes heb je allemaal gekocht.. en wat een schattige bloempjes heb je gehaakt! Ik ben vorig weekend ook begonnen met haken en als het allemaaal lukt gaat het een schildpad worden ;)

  Een fijne woensdag!
  liefs Insoon

  • Reply Esmeralda 1 juli 2011 at 11:44

   Ik mag mijn herkansing volgendjaar nog twee keer doen. De 1e keer met het tentamen van de 1e jaars meedoen en de 2e keer met de herkansing van de 1e jaars dus ik heb nog 2 kansen! :D

 • Reply Lief meisje 29 juni 2011 at 17:14

  Je hebt een druk weekje achter de rug. Gezellig dat je met je vriendinnetje naar de film bent geweest. Ken de film niet, maar zal hem zo eens even opzoeken. Balen zeg dat je bus miste en daardoor je herkansing niet kon maken. Ik hoop dat je hem nog een keer mag overdoen.
  Leuke spulletjes heb je gekocht bij de Ikea. Ik kom daar ook altijd met te veel dingetjes thuis. En de helft was toch echt niet de bedoeling dat het in het winkelwagentje terug kwam.

  Een fijne woensdag.

  • Reply Esmeralda 1 juli 2011 at 11:46

   Ik mag hem volgendjaar nog 2 keer doen! :D

 • Reply Vonnieb / fientjuh1 (twitter) 30 juni 2011 at 14:44

  Lekker druk gehad dus. Jammer dat je het tentamen niet kon doen. Wat een schattige plantjes geb je gehaakt ;) Liefssssssssssss -X-

 • Reply Mikeboy 30 juni 2011 at 17:10

  Is het geen ideetje om in je ABC het woord ‘Scrappen’ te vervangen door ‘Shopaholic’? ;-)
  Zo’n soort bank heb ik ook, maar dan een rode…

  • Reply Esmeralda 1 juli 2011 at 11:47

   Hahahaha dat is misschien wel een heel goed idee! =D

 • Reply Eveline 30 juni 2011 at 22:22

  Shopaholic!!! :D

  Die bankjes zijn idd heel leuk en die zijn ook helemaal niet zo duur :) Ik vind het altijd leuk om te zien wat je allemaal koopt :)

  Liefs

  • Reply Esmeralda 1 juli 2011 at 11:47

   Hihi ik ben ook altijd benieuwd naar wat iedereen ervan vindt als ik iets gekocht heb hihi =D

 • Reply Wanda 30 juni 2011 at 22:31

  Hey Essie,
  Wat balen van je gemiste herkansing! Kun je hem nog een keertje doen of zit dat er niet in? Leuk vest trouwens! Zelf zoek ik ook nog zoiets, maar ik zou niet weten wanneer ik tijd heb om te gaan shoppen. Veel te druk met allerlei dingen in het huis van vriendlief…
  liefs,
  Wanda

  ps: ik heb geen rare berichten gezien dus ik heb geen idee waarom je reacties niet te zien zijn op mijn log…

  • Reply Esmeralda 1 juli 2011 at 11:49

   Ik mag het tentamen volgend jaar nog 2 keer doen en dan moet ik het wel echt gehaald hebben hihi =D Maar vaak hebben ze bij The Sting altijd wel hele leuke dingen dus ik zou daar eens gaan kijken en wat raar dat mijn reacties niet doorkomen :cryingg:

 • Reply Samantha 1 juli 2011 at 16:17

  Aaahw je gehaakte bloemetjes zijn echt mooi !

 • Reply Jeske 4 juli 2011 at 00:37

  Die bank, is dat niet die uitklapbare, dus dat je er een bed van kan maken zeg maar? Want die heb ik in het zwart en hij is ideaal voor een studentenkamer maar hij is niet echt super relaxt ofzo.
  Mja verder heb je het inderdaad aardig druk zo te lezen.

  • Reply Esmeralda 13 juli 2011 at 01:54

   Nee dit is niet zo’n slaapbank-geval maar een gewone huiskamerbank zegmaar =D

 • Reply Kattenhuis 14 juli 2011 at 11:33

  Leuk die gehaakte bloempotjes/bloemen. En heeft het paps lief aankijken geholpen ?

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge