Just Daily Talk, Personal Talk, Wat vinden jullie van..?

Home makeover

Vorige week maandag waren pap en mam 25 jaar getrouwd. Omdat ze nog geen feestje geven hebben ze elkaar én mij gruwelijk verwend. Pap heeft een diamant aan mam gegeven, mam een tv aan pap en ik heb een nieuwe kast, tv én telefoon (huistelefoon) op mijn kamer gekregen. Ik heb dus eigenlijk een kleine home-makeover gehad! Voor jullie heb ik foto’s gemaakt en die komen er nu aan!


In het eerste bovenste vakje heb ik een glazen voorraadpot staan met roze geurkaarsen van de Ikea. Deze Expedit kast komt ook van ikea! Ook heb ik nog potpourri in een glazen vaas en twee roze cactus-jes gekocht voor in de kast.

In het tweede vakje staat mijn o-zo-geliefde rode Oilily theepot met 2 theekopjes. Vandaag heb ik een roze gestippelde thee-doos gekocht voor suikerklontjes en theezakjes, ik hoef dus alleen nog maar beneden water te koken!

In het derde vakje staan al mijn roze boeken met theelicht houdertjes met roze geurkaarsjes.

In het vierde vakje staat een kleine voorraadpot met roze geurkaarsen, een schilderijtje met een roze bloem en een dienblad met potpourri en kaarshouders van de HEMA!

In de 4 onderste vakjes heb ik 2 lades met schoolspullen, daarnaast staan gekleurde boeken en de kabels om via mijn laptop tv te kunnen kijken, in het onderste vakje staan weer boeken en mijn mini-laptop en daarnaast een postvak-bakje met belangrijke dingen en rekeningen die ik nog moet betalen.

In de kast ernaast heb ik in het bovenste vakje mijn parfums staan en een heerlijke geurkaars van Ambi’pur.

Daaronder staat mijn, vandaag gekochte, etagère met kaarsjes in hartvorm en cupcakes.

In de drie laatste vakjes heb ik een deurtje met mijn sieraden erachter, en in de 2 onderste vakjes staan mijn schoolboeken, wetboek en mijn administratie. Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe kast want het was eerst heel anders.

En last but not least, mijn nieuwe Sony Bravia tv!! Ik had eerst nog zo’n hele grote tv met een enorme achterkant maar nu is ie zo plat als een dubbeltje! En door de nieuwe technieken kan ik nu dus series downloaden, die op mijn laptop zetten en mijn laptop aansluiten op de tv en vanuit bed heerlijk series kijken! En oja, ik hoef nu nog maar 2 meter te lopen om de telefoon op te nemen in plaats van het halve huis door (A)

Wat vinden jullie van mijn mini-home-makeover?

Previous Post Next Post

23 Comments

 • Reply Lavender 14 juni 2011 at 16:19

  Haha, jij houdt van roze! Zelfs een aparte plank voor de roze boeken, doet me denken aan die Andrelon reclame :hihi:. Echt super leuk! Vooral die kaarsjes in cupcake vormpjes vind ik geweldig. En je tv is ook super mooi. Van het Oilily servies heb ik ook het één en ander, vind het altijd leuk als iemand anders die theepot ook heeft. :yess: Nu alleen nog een waterkoker en je bent klaar =D

 • Reply Femke 14 juni 2011 at 17:40

  Ik heb ook zo’n kast, fijn he? Ben er dol op! Lief dat je dat allemaal gekregen hebt.

 • Reply Elisa 14 juni 2011 at 17:52

  Wat is het super leuk geworden :) Echt vind roze normaal ni zo leuk, maar hoe jij het voor elkaar krijgt weet ik niet. Maar zo vind ik het wel leuk staan :D

 • Reply Nadine 14 juni 2011 at 18:01

  Wow. Super leuk en super handig allemaal!

 • Reply Jasty 14 juni 2011 at 19:53

  Oh geniaal die tv en lekker series kijken in je kamer wanneer jij wil. Lekker hoor
  XxX

 • Reply Saskia 14 juni 2011 at 21:49

  Ziet er leuk uit.. Alleen een beetje te roze voor mijn smaak ;)

 • Reply Jenny 14 juni 2011 at 22:29

  Netjes! Supergeslaagde makeover!!

 • Reply Jeske 14 juni 2011 at 22:37

  Rozeeee. Je houdt wel van potpourri he? Mja ziet er goed uit hoor!

  • Reply Esmeralda 14 juni 2011 at 22:39

   Haha jaa! I love potpourri, het ruikt ook altijd zo lekker!!! :hearts2:

 • Reply Lisanne 15 juni 2011 at 08:51

  Het ziet er echt gezellig uit! Die combi van die 2 kasten is ook erg leuk:)

 • Reply Jennifer 15 juni 2011 at 14:04

  Jaa roze!! Ja heel leuk!

  Wij hebben de tv hier ook staan en hebben onze computer er via draadloos netwerk aangelinkt, super handig!
  En die kasten van ikea, wat kan ik zeggen. Hij staat hier 2x in huis ;)

 • Reply Vonnieb / fientjuh1 (twitter) 15 juni 2011 at 15:21

  Wat een gave kast :yes: misschien ook wel wat voor mij :yes: Knuffel -X-

 • Reply Lief meisje 15 juni 2011 at 17:08

  Wat een leuke verandering op je slaapkamer. Geniet er van.

 • Reply Mandy 15 juni 2011 at 20:06

  Super gaaf hoe je die kast hem ingericht. En ik zou echt gewoon alleen roze boeken kopen omdat het leuk staat. Niet eens om ze te lezen. haha

 • Reply bianca 15 juni 2011 at 20:48

  Vind er onwijs leuk uitzien :D

 • Reply Eline 15 juni 2011 at 22:26

  heel netjes!

 • Reply ° Insoon ° 16 juni 2011 at 15:05

  Wat een verwennerij meis! Ziet er allemaal mooi uit en leuk gedaan met al dat roze. Gaaf dat je ook en nieuwe tv hebt gekregen! Ik heb er inderdaad ook nog zo één met ‘n dikke kont ;) Veel plezier ermee.

  Een fijne donderdag!
  liefs Insoon

 • Reply Eveline 16 juni 2011 at 22:33

  Suuuperleuk!

  Ik houd wel van kamertjes kijken, dus dit is daar ook wel een beetje onderdeel van ^_^

  Liefs!

 • Reply Alyssa 18 juni 2011 at 23:44

  Wat leuk!! Vooral al die roze boeken bij elkaar, geweldig <3 (ik houuu van roze)

 • Reply Laura 24 april 2014 at 23:05

  Hai Esmeralda

  Leuk om je blog te bekijken! Ik ben al heeeeeel lang op zoek naar het roze gestippelde theedoosje. Weet je nog waar je deze gekocht hebt? Ik zie wel dat het al in 2011 was, dus is nu vast niet meer verkrijgbaar… Als je ‘m toevallig niet meer gebruikt zou ik ‘m heeeeeel graag van je willen overkopen!!!! =)

  Groetjes!!
  Laura

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge