Medi-jaaa, Wat vinden jullie van..?

Covert Affairs


Begin deze week zag ik reclames van Covert Affairs voorbij komen op RTL4. Toen ik voor het eerst de ‘trailer’ gezien had wist ik meteen dat dat een serie zou zijn die ik zou gaan volgen! Ik kon eigenlijk mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en heb het hele eerste seizoen gisteren gedownload. Gisteravond was hij klaar en heb ik een kwartiertje zitten kijken naar de eerste aflevering, helaas kon ik maar een kwartiertje kijken omdat het al 02.15 uur was en ik vanmorgen om 07.00 uur weer op moest..

Tijdens de eerste 15 minuten van de eerste aflevering zat ik meteen in het verhaal en ik ben nu al helemaal verslaafd. Vanmorgen ben ik om 07.30 uur gaan douchen en om 08.30 uur lag ik weer terug in bed met de laptop op schoot en de rest van de eerste aflevering. Na deze aflevering wist ik het zeker; dit smaakt naar meer! Daarna heb ik meteen op wikipedia gekeken of er nog meer seizoenen waren en ik kwam erachter dat ze in de USA nu bij seizoen 2 aflevering 7 zijn. Ik heb dus ook meteen aflevering 1 tot en met 7 van seizoen 2 gedownload, ik heb dus genoeg te kijken!


Het verhaal gaat over een jonge CIA’er Annie Walker. Ze is nieuw bij de CIA en wordt het veld ingestuurd samen met haar blinde assistent Auggie Anderson. Ik vond gisteravond al dat ze weer een blik met knappe mannen in Hollywood open hebben getrokken want zowel Auggie, Conrad en Ben (komen in de 1e aflevering voor) zien er zeer appetijtelijk uit!

Update maandag 25 juli 2011: Ik heb gister het hele seizoen afgekeken. Heb in 1 dag 11 afleveringen gekeken dus ik denk dat ik wel een beetje verslaafd ben… De rest van de week heb ik nog tijd voor seizoen 2 (7 afleveringen) en dan kan ik met de USA meekijken! :D

Als je dit zo leest, ga je het dan kijken of denk je van… Nee, niks voor mij?!

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Diana 24 juli 2011 at 14:49

  Ben aan het downloaden :) Eens kijken of het wat is.

  • Reply Diana 24 juli 2011 at 19:24

   Eerste seizoen is klaar en ben bezig met de eerste afl!

 • Reply Emma 24 juli 2011 at 15:34

  Ik heb zoveel series in de planning staan dat ik geen tijd heb voor nog een serie, maar hij gaat op de to-watch-list

 • Reply Dieuwke 24 juli 2011 at 16:39

  Heb ook de trailer gezien, klinkt erg goed :D

 • Reply Jeske 24 juli 2011 at 20:25

  Klinkt niet echt als iets wat ik zou kijken.

 • Reply Elise 24 juli 2011 at 22:03

  Denk het niet. Ik vergeet het altijd om die series te volgens haha.

  Veel plezier ermee

  Elise

 • Reply Jasty 25 juli 2011 at 07:42

  Ik ga thuis eens op mijn gemak de trailer bekijken want ik hoorde er gister ook al over van de vriendin van me broer!!
  XxX

  • Reply Esmeralda 25 juli 2011 at 12:31

   Ik vind het echt gaaf! =D
   Helemaal verslaafd inmiddels… :redone:

 • Reply Chantal 25 juli 2011 at 09:46

  Ik zag de trailer voorbij komen van de week en hoewel het er wel aardig uit zag, sla ik even over.
  Ik heb in het verleden zoveel series gekeken dat ik er beetje klaar mee ben :) Kijk in september nog maar één serie en dat is Fringe :)
  Hoewel ik het wel weer tof vind dat Piper op tv is, want ze behoort een beetje tot mijn Teen hero’s.

  • Reply Esmeralda 25 juli 2011 at 12:32

   Ik herken Piper ook ergens van maar ik zou niet weten waarvan.. :saddd: Maar het is echt de moeite waard om te downloaden en te kijken hoor! =D

 • Reply Mandy 25 juli 2011 at 11:07

  Ik ben sowieso niet echt van de series. En die lijkt me ook niet echt heel leuk ofzo, hihi. Je moet er van houden denk ik ;)

 • Reply Kelly 25 juli 2011 at 12:53

  Meis!!
  Ik had er op twitter al over gelezen, maar zelf nog niets van gezien.. Ik lees al dat dit zeker een serie voor mij is! Ik ga hem gelijk opschrijven, maar het downloaden en kijken moet even wachten.. ben op dit moment al met te veel serie’s bezig :lol:

  :lovee: Kelly

 • Reply ° Insoon ° 25 juli 2011 at 14:11

  Ik zag van ‘t weekend een stukje op tv voorbij komen. Zal thuis eens de trailer bekijken, hou wel van tv-series :)

  Een fijne maandag!
  liefs Insoon

 • Reply Lavender 25 juli 2011 at 15:44

  Ik denk: niks voor mij. Ik ben een beetje specifiek als het op series aan komt. Tot nu toe vond ik Friends, That 70’s Show, Gilmore Girls en Sex and the City leuk. Dan denk je “die vindt Glee vast ook leuk”, maar daar wordt ik dus weer helemaal onpasselijk van. Alle politie, gevangenis, ziekenhuis en onbewoond eiland series vind ik ook niks.

  • Reply Esmeralda 25 juli 2011 at 21:01

   Hahaha ik moet zeggen dat ik Lost ook niet zo geweldig vind… ik ben vooral van de politie-series zoals NCIS, CSI, Witse en al die honderd andere series én natuurlijk Covert Affairs :lovee:

 • Reply Wanda 25 juli 2011 at 21:58

  Dat zijn meestal wel de series die ik volg… Ik heb hier nog niks van gezien maar zal het even in de gaten houden. En ja, als je op 1 dag het complete eerste seizoen ziet dan ben je wel verslaafd hoor!
  liefs,
  Wanda

 • Reply bianca 25 juli 2011 at 23:24

  hmm miss ga x tje kijken :)

 • Reply Vonnieb / fientjuh1 (twitter) 26 juli 2011 at 10:32

  Ik denk dat het ook niets voor mij is. Maar wel leuk voor jou dat je ‘verslaafd’ bent hihihi ;) Fijne dag vandaag Xxx

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge