Personal Pictures!, Wat vinden jullie van..?

Foto’s

Sinds ik een HTC desire heb met internet, twitter, whatsapp en e-mail ben ik niet meer bij mijn telefoon weg te krijgen. Ik kan er werkelijk alles mee en dus ook foto’s maken en bewerken. Sindskort heb ik een leuke app op mijn telefoon waar ik mijn foto’s toch weer een ander uiterlijk mee geef en ik heb het al bij een paar dames gezien en ik vond het ook leuk om wat foto’s van mijn telefoon met jullie te delen! Ik zal per fotootje een kleine uitleg geven wat het verhaal er achter is.
Photobucket

 • Sinds ik eindelijk een beetje aardig kan haken vond ik het wel leuk om sleutelhangers te maken!
 • Morgen (3 juli) is mijn buurmeisje jarig en daar horen cadeaus bij!
 • Vorige week zat ik met mijn twee laptops op de bank, twitter op de een en downloaden met de ander!
 • En zo af en toe is een glaasje Jillz wel verdiend!
 • Laatst had ik ook weer enorm trek in sushi, dus ben ik weer aan de slag geweest om het te maken!
 • Eergister heb ik mijn Oma wat boeken gegeven, ze moet nog een tijdje in het ziekenhuis blijven dus heeft ze wat te lezen!
 • Ik heb sinds vandaag (blogje komt nog) een plankje van Ikea in mijn kamer en daar staat dit lijstje op!
 • En natuurlijk, zoals bijna iedere vrouw, ben ik gek op B&J!!!
 • En last but not least, na de sleutelhangers was ik klaar voor een nieuwe uitdaging, bloempotjes!

Wat vinden jullie van dit soort blogjes???

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Lulu 2 juli 2011 at 17:23

  Die sleutelhanger is echt leuk :)

 • Reply Jasty 2 juli 2011 at 17:31

  Handig he zo’n smartphone, ik ben ook verslaafd aan de mijne!!
  XxX

 • Reply Elisa 2 juli 2011 at 17:33

  Dit soort blogjes vind ik heel erg leuk, vaker doen (A)

 • Reply Elise 2 juli 2011 at 17:38

  Hai en welke app gebruik je dan :)

  leuk idee !

  groetjes Elise

 • Reply Lisanne 2 juli 2011 at 18:03

  Dit vind ik erg leuke blogjes :) leuk geschreven en leuk om te lezen :)

 • Reply Jeske 3 juli 2011 at 19:27

  Leuk, al zou ik wel zorgen dat ik dan foto’s hiervoor gebruik die je niet of bijna niet op twitter hebt gepost, anders is het zo dubbel omdat denk ik een groot gedeelte van de bloglezers je ook op twitter volgt.

 • Reply Eline 3 juli 2011 at 20:24

  mooi en leuke foto’s !

 • Reply Wanda 3 juli 2011 at 20:38

  Dit soort blogjes zijn harstikke leuk om te lezen en om te zien! Ik denk dat ik het ook maar eens ga toepassen… hoewel, ik vergeet meestal m’n fototoestel mee te nemen en mijn telefoon maakt niet zulke mooie foto’s dus ja… ben benieuwd wanneer ik het zo ver heb haha…
  liefs,
  Wanda

 • Reply Caroline 3 juli 2011 at 21:37

  Leuk!!
  Grappig om te zien hoeveel je met zon telefoon kan.. Ik heb nog een redelijk simpele zonder internet!

  Liefs

 • Reply bianca 4 juli 2011 at 00:39

  leuke fotootjes n ik vind dit soort logjes met foto’s altijd onwijs leuk

 • Reply ° Insoon ° 4 juli 2011 at 13:05

  Wat leuk gedaan met al die fotootjes. Grappig die gehaakte sleutelhangers en bloemetjes in pot. Vervelend dat je oma nog een poosje in het ziekenhuis moet blijven. Lief dat je wat boeken hebt gebracht. En ik heb pasgeleden nog een bak B&J gewonnen… heerlijk!

  Een fijne maandag
  liefs Insoon

 • Reply Mikeboy 4 juli 2011 at 20:18

  Fotologjes zijn altijd leuk. Maak ook vaak foto’s met mijn, overigens vrij simpele, mobiel. Best leuk, want die zijn veel spontaner dan ‘gewone’ foto’s.

 • Reply Samantha 4 juli 2011 at 23:57

  leuk leuk… oooh haha ik zag je foto van Pattinson al op Twitter, kdacht dat het je vriendje was haha ;-)

  • Reply Esmeralda 5 juli 2011 at 00:19

   Hihihi was dat maar waar!!!
   :omg1: dan had ik ‘m nooit meer laten gaan!!!

 • Reply Lia 5 juli 2011 at 17:31

  Ik lieft dit soort blogjes :D
  En foto’s maken en vervolgens bewerken – me likey haha.

 • Reply Mandy 6 juli 2011 at 13:05

  Ziet er leuk uit! En ik vind dit soort blogjes ook wel erg leuk om te lezen hoor. Hmm, ik heb niet zo’n moderne mobiel, maar als vriendlief hier is, pik ik die van hem in (a)..

 • Reply Jenny 6 juli 2011 at 17:24

  Heb je de HD variant? Ik heb ook een HTC Desire :) Fijne foon ja heel verslavend :)

 • Reply Emma 16 juli 2011 at 20:06

  Je sleutelhangers zijn echt heel leuk!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge