Deze week, Vakantie

Groene vingers


Maandag ben ik met mam en pap naar Intratuin geweest. We wilden voor in de voor- en achtertuin nog plantjes hebben omdat het erg kaal was.

Mam en pap hebben nu gekozen voor hulst in de voortuin en twee andere bloeiende plantjes in de achtertuin. We hebben nu weer een gezellige bloeiende achtertuin! Zelf had ik nog twee kleine bloempotjes van de HEMA staan maar kon er steeds geen leuk plantje voor vinden. Vandaag liep ik tegen twee mini-hortensia’s aan en vond die wel heel schattig voor op mijn kamer en voor in de roze potjes. Toen ik vanmiddag samen met Xandor buiten zat (in de voortuin) kwam ook mijn buurmeisje nog even langsfietsen. Ze zag dat ik foto’s aan het maken was en wilde natuurlijk ook even op de foto…

Verder niet zoveel gedaan, ben wel begonnen aan een ‘scrap-bord’ voor op mijn kast. Ik vond dit deel van mijn kast nogal kaal voor als ik aan mijn bureau zit, dus ik wilde daar iets voor verzinnen. Ik kreeg op twitter het idee om een scrapblad op de kast te plakken en daar foto’s en dergelijke op te plakken. Heb er gister een beginnetje aan gemaakt en zodra hij af is zal ik hem uiteraard hier showen!

Fijne woensdag!

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Femke 17 augustus 2011 at 11:57

  Ik had voor de vakantie prachtige bloemen geplant, kom ik mu terug van vakantie is alles verlept en kapot…

  • Reply Esmeralda 18 augustus 2011 at 00:27

   Awwwh dat is wel heel erg zonde! :(

 • Reply Wendy 17 augustus 2011 at 12:01

  Ik wou dat onze tuin al zo ver was dat ik bloemen en planten kon gaan neerzetten. Maar ik denk dat ik voorlopig nog even geduld moet hebben.

 • Reply Diana 17 augustus 2011 at 13:21

  Leuke plantjes.

 • Reply ° Insoon ° 17 augustus 2011 at 13:50

  Altijd leuk om even bij Intratuin rond te neuzen. Mooi dat je zelf ook nog een paar mooie plantjes hebt gevonden. En ik ben benieuwd naar je scrap-bord, klinkt leuk :)

  Een fijne woensdag!
  liefs Insoon

 • Reply Jeske 17 augustus 2011 at 15:17

  Wij waren laatst ook in het tuincentrum. Ik keek ook even voor plantjes, maar toch maar besloten dat ik het nog maar even laat. Bloemen zijn heel kwetsbaar en ik ben super onhandig met planten… maar wil wel iets met een bloemetje dus misschien ooit nog eens… mis het nu ook niet echt.

 • Reply Jasty 17 augustus 2011 at 15:43

  Gezellig toch om de tuin weer leuk te maken met je ouders. En de intratuin is altijd leuk om doorheen te lopen. Moet ik ook weereens naartoe ;-)
  XxX

  • Reply Esmeralda 18 augustus 2011 at 00:28

   Hihi ja we waren op zoek naar plantjes voor de voortuin maar zagen ook leuke voor in de achtertuin en die heeft pap er meteen in gezet =D

 • Reply Harriët 17 augustus 2011 at 18:46

  Leuk even bij Intratuin rondneuzen. Ja en wat bloeiende plantjes staat altijd gezellig. Vind ik ook.
  Ik vind het nog wel meevallen die kast hoor.Maar er komt dus wat leuks op begrijp ik. Komt dan ook wel weer een fotootje van toch? ;)
  Fijne avond

  • Reply Esmeralda 18 augustus 2011 at 00:29

   Hihi jaa, hij is inmiddels af dus er komt gauw een blogje over! :D

  Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge