Medi-jaaa, Wat vinden jullie van..?

Nieuwe verslaving


Schreef ik laatst nog een berichtje dat ik zo verslaafd was aan Covert Affairs, ben ik nu he-le-maal verslaafd aan Prison Break. Veel mensen van twitter en facebook zullen al gezien hebben dat ik door een vriend verslaafd ben geraakt. Ik ging vorige week maandag naar hem toe en voor de lol keken we een aflevering. Toen ik de eerste aflevering gezien had was ik meteen geboeid. Ik kon niet meer stoppen met kijken. Dinsdagavond, donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond én zondagavond zat ik vervolgens bij die vriend op de bank naar Prison Break te kijken. Hoezo verslaafd?

Gister kwam ik op het idee om te kijken of er ook boeken van Prison Break bestonden. Via Facebook kreeg ik van een collega te horen dat ze bij ons in de bieb lagen. Ik ben meteen naar de bieb geweest en alle Prison Break boeken meegenomen naar huis. Eenmaal thuis had ik 5 regels uit het eerste boek gelezen en wist ik dat ik deze boeken niet meer terug wilde brengen naar de bieb….

En zo ontstond het plan om te kijken of ik ze 2e hands via bol.com of marktplaats kon bestellen. Tot mijn vreugde stonden alle zes de boeken te koop van één en dezelfde verkoper. Ik heb de verkoper gemaild en hij wilde er maar €20,- voor hebben. De verzend- en verpakkingskosten kwamen op €5,- dus zo was ik voor maar €25,- de hele Prison Break serie rijker. Vandaag betaald en het pakket is op de post gedaan. De track trace code heb ik van de verkoper ontvangen en het pakket zal morgen bij mij thuis worden bezorgd, ik ben dus weer helemaal blij!

Ik ben op dit moment bezig met aflevering 16 van seizoen 1. Ik ga eerst alle afleveringen van seizoen 1 kijken en daarna pas het boek lezen. De boeken zijn weliswaar gebaseerd op de boeken maar ik zou het vreselijk vinden als ik toch iets lees uit de boeken wat nog niet in de afleveringen is gebeurd. Ik ga dus braaf om-en-om kijken en lezen zodat ik niet perongeluk iets lees wat ik nog niet gezien heb, maar ik ben weer een (goede) verslaving rijker! :D

Wat vinden jullie van Prison Break? Volg(de) jij het?

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Chantal 31 augustus 2011 at 07:50

  Oef! Volgens mij is het vijf jaar terug dat ik in de Prison break verslaving belanden. En erg ook. Twee seizoenen lang helemaal verslaafd. En toen kwam seizoen 3 en toen kapte ik want er gebeurde iets wat ik echt zo idioot vond, dat ik er klaar mee was.

  Twee jaar terug uiteindelijk de rest van de dvd’s gekocht en toch gaan kijken. Heerlijk!

  Misschien toch weer tijd om een keer te herbekijken :)

  Oh, maar moet er wel bij zeggen dat seizoen toch het beste seizoen is geweest. Het eerste idee van de schrijvers was om dat ook het enige seizoen te maken. Ergens hadden ze dat beter kunnen doen :)

 • Reply Elisa 31 augustus 2011 at 07:58

  Ik heb wel eens stukjes gezien, maar ben niet iemand die het geduld kan opbrengen om een hele serie netjes te volgen. Wat eigenlijk gek is aangezien ik borduur ;)

 • Reply Jasty 31 augustus 2011 at 09:57

  Ik heb alle seizoenen gezien! Soms is het een beetje langdradig maar over het algemeen erg leuk.
  Ben benieuwd wat je van de boeken vind want die heb ik niet gelezen
  XxX

 • Reply Vonnieb / fientjuh1 (twitter) 31 augustus 2011 at 10:02

  Ik heb het in het begin ook gevolgd. Iedere week zaten we weer klaar om te kijken, rete spannend was het. Maar zoals chantal al zegt, zijn ook wij na seizoen 2 gestopt met kijken. Maar die Micheal Scofield, wat een lekker ding :P Liefsssssss -x-

  • Reply Lisanne 31 augustus 2011 at 15:19

   Dat heb ik ook precies hetzelfde gehad ja! Erg leuke/lekkere acteurs allemaal;)

 • Reply Karlijn 31 augustus 2011 at 10:10

  Ik heb het eigenlijk nog nooit gezien, dus tja. Misschien moet ik dat wel maar eens gaan doen, maar ik volg al zoveel series ;)

 • Reply Diana 31 augustus 2011 at 11:13

  Nog nooit gezien. Weet ook niet of ik een poging gaat doen.

 • Reply Sander 31 augustus 2011 at 12:16

  Ik heb alle seizoenen gezien, maar ik moet wel zeggen dat ik het na seizoen drie minder leuk vond worden. De spanning die het eerste seizoen zo kenmerkte schitterde door afwezigheid. Maar indeed, het is een hele toffe serie!

 • Reply HansDeZwans 31 augustus 2011 at 13:29

  Alleen seizoen 1 heeft mij kunnen bekoren. De rest was bladvulling.

 • Reply Jessica 1 september 2011 at 15:01

  Helemaal leuk!
  Ik heb alle seizoenen gezien! ik ben twee jaar terug ofzo zelfs nog tot 4 uur ‘s nachts opgebleven, terwijl we op vakantie zouden gaan omdat ik niet kon stoppen.
  Have fun!

 • Reply Saar 1 september 2011 at 16:32

  Dat is niet echt een serie voor mij ;)

 • Reply Jeske 1 september 2011 at 21:57

  Deze serie trekt me niet echt, nog nooit wat van gezien dus.

 • Reply Alice 2 september 2011 at 22:41

  Nou, ik heb er weleens van gehoord, maar verder ken ik het niet. Leuk om je enthousiasme te lezen over deze serie!

 • Reply marlissa 3 september 2011 at 09:32

  Het blijft zo goede serie! Helaas de laatste niets meer van gezien

 • Reply Cynthiiaa 4 september 2011 at 01:20

  Prison Break is zo verslavend, zo spannend, ik denk de beste serie OOIT!

 • Reply Lianne 4 september 2011 at 16:18

  Mijn zusje is ook helemaal verslaafd, ik kijk het zelf niet. Heb al genoeg aan mijn andere serieverslavingen!

 • Reply Lauradenkt 5 september 2011 at 14:36

  Nee, nooit gezien, maar mijn ouders waren echt verslaafd :P

 • Reply Jennifer 7 september 2011 at 14:51

  Heb het een tijd gekeken. Maar niet alle seizoenen. Toen ze eenmaal uit de gevangenis waren en zelfs dat nog helemaal “uitmolken”, ben ik ermee gestopt.
  Nee zelfs voor de leuke mannen ben ik niet blijven kijken ;)

 • Reply Wanda 7 september 2011 at 20:45

  Hoi Essie,
  Pff, moest eerst even flink bij je bijlezen (had een tijdje niet de beschikking over m’n eigen laptop…) maarre, deze serie is echt helemaal super! En dan die Michael…. wat een lekkere vent he? Het erge is dat ik nog steeds de laatste 4 afleveringen van het laatste seizoen moet kijken, dat is er toen niet van gekomen maar nu dat je er over bent begonnen, ga ik ze binnenkort toch maar even kijken!
  liefs,
  Wanda

 • Reply Kelly 27 september 2011 at 15:42

  Wat hou ik toch van jou!!!
  Ik zit nu in die ‘Prison Break verslaving’ zoals je weet, maar ik wist niet dat er ook boeken van waren!!!
  Zodra ik klaar ben met de dvd’s ga ik de boeken bestellen, die zal en MOET ik in mijn bezit krijgen!! ^_^

  Enne… Scofield = zeker een Mc Steamy ;)

  Ps. GEFELCITEERD MET JE VERJAARDAG ^_^ (begint een beetje op spammen te kijken of niet..? ;) :P )

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge