Boeken & stuff

Ik lees…

Angela Clark pakt het eerste vliegtuig als ze haar verloofde betrapt met een andere vrouw – tijdens de bruiloft van haar beste vriendin. Eenzaam en alleen staat ze enkele uren later voor een willekeurig hotel in Manhattan. Ze raakt al snel bevriend met Jenny, de receptioniste van het hotel. Samen verwerken ze Angela’s liefdesverdriet met shoppen, cocktails en naar de sauna gaan. Ze date met twee mannen tegelijk en geniet met volle teugen van haar nieuwe vrijheid. Als Angela een baan krijgt als blogger bij een hip tijdschrift lijkt haar leven weer helemaal op orde te zijn. Haar blog over daten in New York is al snel een groot succes en wordt binnen no time door iedereen gelezen – ook door haar twee mannen…

Welk boek lees jij nu?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Vonnieb 14 november 2011 at 23:08

  Leuk boek ;) ik lees nu: Bonita Avenue van Peter Ruwalda. Het boek schiet niet echt op >.< van de week kreeg ik Koorts binnen en die wil ik heel graag lezen, maar eerst deze waar ik nu in bezig ben, uitlezen. Liefssssssssss -X-

 • Reply Linda 14 november 2011 at 23:37

  Op mijn nachtkastje ligt ‘Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend’ van Arjen Lubach. Klaar om opengeslagen te worden. ;)

 • Reply Harriët 15 november 2011 at 07:34

  Oooja! Leuk boek is dat! Is dit het eerste boek dat je van Lindsey Kelk leest? Ik heb ze allemaal gehad inmiddels.

  • Reply Esmeralda 1 januari 2012 at 19:43

   Ik heb het eerste boek nu gelezen. Van vriendlief heb ik Hollywood gekregen en zelf nog Parijs gekocht. Eerst mijn thriller uitlezen en dan beginnen aan Hollywood. Ik ben ook benieuwd naar het aankomende boek Las Vegas! ;-)

 • Reply Insoon 15 november 2011 at 11:08

  Oh, leuk dat je met dit boek bezig bent. Er is ook een vervolg.. ook erg leuk! Ik ben momenteel in een boek van Katie Fforde bezig: ‘Trouwplannen’.

  Een fijne dinsdag!
  liefs Insoon

 • Reply Dieuwke 15 november 2011 at 12:02

  Leuk boek! Wil de vervolgdelen ook nog steeds lezen. Veel leesplezier ;-)

 • Reply Caroline 15 november 2011 at 18:42

  Spannend ;)

 • Reply Jenny 15 november 2011 at 19:42

  Klinkt als een heerlijk boek. Op het moment lees ik: Ciao Bella van Penelope Green! Erg leuk ook en een beetje in hetzelfde genre.
  http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/ciao-bella/1001004005764150/index.html

 • Reply Femke 16 november 2011 at 12:48

  Ik zag het al via goodreads, lijkt me een tof boek!

 • Reply Wanda 16 november 2011 at 22:26

  Oh, dat boek heb ik een tijdje geleden ook gelezen, erg leuk verhaal! Dan moet je eigenlijk ook de vervolgboeken gaan lezen, dan krijg je het hele verhaal mee!
  Zelf heb ik net gisteren m’n boek uitgelezen, Voor ik ga slapen van Watson over een vrouw die elke ochtend haar geheugen weer kwijt is en zelfs niet meer weet wie de man is die naast haar ligt en zegt dat ie haar man is…
  liefs,
  Wanda

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge