Shopshopshop, Wat vinden jullie van..?

Kerst

Ik denk dat de meeste mensen mij compleet voor gek verklaren maar ik hou er gewoon van. Kerst. Het kan mij niet lang genoeg kerst zijn en van mij mag het in oktober allemaal al beginnen! Gister was ik samen met mn lief naar de Intratuin geweest en toen ik op de afdeling ‘roze’ kwam wist ik even niet hoe ik het had. Ik zag alleen maar hele leuke, mooie, schattige roze spulletjes en iets in mij zei dat ik íets moest kopen.

Op de linkerfoto zie je wat ik gister allemaal gekocht heb. Ik kwam thuis met een houten dienblad, een roos met glitters, potpourri en 4 kerstballen. De twee donkerroze kerstballen heb ik op het bord gelegd en de lichtroze kerstballen heb ik op de krans op de rechter foto gelegd.

Vandaag was ik toevallig even bij de Bijenkorf, en jullie raden het al. Daar was het ook al kerst!

Ik heb mij even helemaal laten gaan en een uur later stapte ik de Bijenkorf uit, 15 kerstspulletjes rijker en € 45,- euro lichter. Maar ik ben weer helemaal blij en klaar voor de aankomende kerstdagen. Om het nu al uitgebreid neer te zetten vind ik ietwat overdreven maar zodra Sinterklaas het land weer uit is, komen bij mij de kerstballen en de kerstversiering tevoorschijn!

Wat vinden jullie van kerst? Zijn jullie ook zo kerst-minded of dat niet?

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Elise 2 november 2011 at 21:23

  Absoluut niet, heb er nou helemaal niks mee. Komt ook dat wij een verjaardag hebben op 1ste Kerstdag. Het ene jaar zit het huis vol en het volgende jaar zie je niemand .. zo raar. Maar nee, met Kerst op zich heb ik niets en van mij mag het ook zo weer januari zijn :)

  groetjes Elise

 • Reply Kelly 2 november 2011 at 22:05

  Aaaah hou op hier een kerst freak!! Vanavond kerstshoppen, dinsdag naar Leurs lady’s night + kerst avond. Week daarna lady’s night Intratuin en gaan naar 2 verschillende!! Wij gaan elk jaar flink kerstshoppen haha hier ook stelletje kerstgekken dus ^.^

  Ik vind het zo leuk gedaan! ^^ Mooie spulletjes heb je gekocht :heart:

 • Reply Caroline 2 november 2011 at 23:48

  Gisteren was er bij intratuin 20% kerstshoppen.. En over 2 weken ga ik naar de lady’s night.
  Ik vind kerst wel leuk, maar om er nu al mee te beginnen.. Nou nee ;)

  Liefs!!

 • Reply Mayleendje 3 november 2011 at 01:29

  Jaaah! Leuk! Ik luister ook ‘t liefst ‘t hele jaar naar kerstliedjes… :D

 • Reply Elisa 3 november 2011 at 05:39

  Wat leuk, kerst vind ik leuk alleen het naar iedereen moeten niet. Het eten enz vind ik helemaal niet belangrijk

 • Reply Harriët 3 november 2011 at 08:57

  Ik vind Kerst ook altijd gezellig hoor. De hele kerstvakantie eigenlijk wel, tot na oud & nieuw.
  De kerstboom zet ik ook vrij vlot neer hoor…als Sinterklaas weg is koop ik vaak snel een boom.
  Leuk die roze kerstversieringen. Ik heb alles rood.:)

 • Reply Jasty 3 november 2011 at 10:12

  Ik wilde gister op werk mijn boom al neer zetten, maar had er geen goed gevoel bij
  Jij dus ook al de kriebels. Maar inderdaad pas opzetten als de sint weg is
  XxX

 • Reply Lief meisje 3 november 2011 at 10:49

  Ik vind kerst altijd wel heel erg gezellig. Maar ik ben nog niet zo gek op kerst dan jij.

 • Reply Lisanne 3 november 2011 at 15:51

  Ik vind het altijd heerlijk, kerst! Alleen mijn kamer staat al zo vol en dan komen er die kerstprulletjes bij en dan.. is het nog gezelliger;)
  Alleen heb ik geen plek voor die leuke kerstdingetjes zoals jij ze neerzet, maar wel erg mooi!
  Wel vind ik het jammer dat bij het tuincentrum bij ons de enige kleur die daar nu te krijgen wit is.. en nou ja, nog meer wit en achter al het wit, is nog meer witte zooi te krijgen… Geen blauw, paars of rood zoals andere jaren… niet eens zilveren of gouden prulletjes. Echt jammer:( want ik vind het altijd heerlijk om rond te snuffelen:)

 • Reply Wanda 3 november 2011 at 22:28

  Tja, op zich vind ik het altijd wel een gezellige tijd maar ik hou me er niet zo vroeg al mee bezig hoor! Laat staan dat ik dan al dingen zou kopen. Wat ik vooral jammer vind, is dat je beide dagen altijd zo aan het rennen en vliegen bent, het is toch vaak een kwestie van of je krijgt visite of je moet op visite… Echt lekker met z’n tweetjes schiet er vaak bij in…
  liefs,
  Wanda

 • Reply Insoon 4 november 2011 at 11:04

  Ik vind Kerst een gezellige periode, maar ‘k ben er nu nog niet mee bezig hoor. Eerst pakjesavond en daarna haal ik de Kerstspulletjes pas tevoorschijn.

  Een fijn weekend!
  liefs Insoon

 • Reply Vonnieb 4 november 2011 at 11:39

  Ik ben ook nog niet met kerst bezig, eerst Sinterklaas ;) Je hebt wel snoezige spulletjes gekocht :yes: Liefsssssss -X-

 • Reply Saskia 6 november 2011 at 12:42

  Kerst is altijd zo gezellig!

 • Reply Celesta 7 november 2011 at 00:55

  Haha mijn antwoord weet je al want zoals je al las heb ik vandaag de kerstboom al neergezet hahaha.
  Ik was vandaag toevallig ook in de Bijenkorf, maar ik vond de roze spullen niet zo mooi (ik heb liever licht roze) en vooral duuuur.
  Maar intratuin ga ik zeker onthouden.
  Leuke spulletjes!

 • Reply Olga 15 november 2011 at 21:54

  Ik vind het wel heel leuk, maar ik wacht nog wel even tot de pepernoten niet meer in de schappen liggen ;)

 • Reply Sylvia 8 december 2011 at 14:38

  Haha, je bent niet de enige hoor, mijn Kerstboom stond anderhalve week geleden al te shinen ;) Ik baal nu al weer van het moment dat ik de kerstspullen weer op moet ruimen, het is zo gezellig met al die lichtjes en versiersels! :) Leuk dat je ook rechten studeert ;)

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge