Deze week

My week


Afgelopen week heb ik niet zo heel veel spannends meegemaakt maar ik heb toch wel een paar leuke foto’s gen dingen te vertellen die ik graag met jullie wil delen!

Maandag had ik om 9.00 uur samen met mijn vriendin een herkansing. We begonnen om 9.00 uur met het tentamen en om 11.00 uur waren we weer klaar. We zijn daarna naar huis gegaan en om 14.30 uur heb ik mama bij de bus opgehaald. We hebben samen gegeten en ik ben om 20.15 uur naar Jazz gegaan, en toen was de maandag alweer voorbij! Dinsdag was ik vrij van school en heb ik geleerd voor het tentamen van woensdag. Mijn danspartner had gesmst dat hij ‘s avonds niet kon dansen omdat hij moest overwerken, dus dinsdagavond heb ik samen met vriendlief naar The Devil wears Prada gekeken.


Woensdag had ik samen met mn 2 vriendinnen tentamen Legal English. Om 11.30 uur begonnen we en om 12.45 uur waren we weer klaar. Mijn ene vriendin is terug naar Maastricht gegaan en met mijn andere vriendin ben ik naar de bios geweest. We wilde hoofdzakelijk naar New Years Eve maar die begon pas om 14.45 uur dus zijn we in de tussentijd nog naar Puss in Boots geweest, beide hele leuke films, echt aanraders! :) Donderdag was ik lekker vrij en hoefde ik alleen te werken om 17.00 uur. Na het werk heb ik samen met vriendlief een begin gemaakt aan The Listener, leuke serie!

Vrijdag moest ik om 9.50 uur bij de dokter zijn. Mama moest toevallig naar de therapeut dus konden we samen met de auto. Ik heb wel een kwartier zitten wachten, en uiteindelijk maar 5 minuten binnen gezeten.. het is altijd hetzelfde liedje bij ons.. Mam was tegelijk met mij klaar en daarna hebben we thuis wat gegeten. Na de lunch zijn we naar de stad gegaan en ik heb een broek gekocht die ik heel graag wilde hebben, maar een paar weken geleden nog € 70,- was, en gister was ie afgeprijsd voor maar € 50,- dus toen heb ik hem gepast en meteen gekocht! Later zag ik ook nog 2 hele leuke portemonnees en voor de prijs hoefde ik het niet te laten, dus ik heb er een gekocht in het paars en in het zwart met roze bloemetjes!

Zaterdag had ik met Noeps afgesproken om weer eens gezellig te gaan scrappen. We hadden dit al sinds oktober/november niet meer gedaan en om het alleen te doen is niet zo gezellig, en als je met z’n 2e bent kun je ondertussen ook lekker kletsen. Om 12.30 uur was ik bij Noeps en hebben we eerst een kopje thee gedronken en Noeps had voor heerlijke puddingbroodjes gezorgd! Daarna zijn we aan het scrappen geslagen. Ik heb eerst een scrap nog afgemaakt en ben daarna begonnen aan een nieuwe scrap. Na het scrappen ben ik begonnen met het maken van een ‘enveloppen-boekje’ zoals je kunt zien op de foto. Noeps heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe ik het moest doen en ik vind ‘m nu al superleuk! Ook had mama vrijdag al mijn haar geverfd maar ik wilde overdag even een foto maken voor de echte kleur.. Ik heb normaal middenbruin maar nu eens ‘brownie’ genomen, dus mijn haar bovenop mijn hoofd is nu een beetje rood achtig, het is even wennen maar stiekem vind ik het heel erg leuk!

En zaterdagavond had ik afgesproken om even bij Linda Jansma langs te gaan. In november 2010 hebben we elkaar ‘leren kennen’ via Twitter en zijn we erachter gekomen dat Linda 4! straten bij mij vandaan woont.. Hartstikke leuk dus zo’n bekende schrijfster in de buurt. En het feit wil dat Linda in 2010 én dit jaar in de plaatselijke Almere Vandaag-krant staat maar ik deze krant wel in de bus krijg, en zij niet. Dus in 2010 heb ik mijn krant voor haar bewaard en hem langs gebracht. Dit keer heb ik dit weer voor haar gedaan en toen ik gister bij haar thuis kwam, kreeg ik zomaar haar eerste boek, mét een berichtje en haar handtekening erin, ik helemaal blij natuurlijk! Ik mag ook Tweestrijd laten signeren dus dan heb ik straks haar 2 boeken mét een handtekening erin, superleuk! Na het bezoekje bij Linda ben ik naar de dansschool gegaan en heb ik tot 00.15 uur lekker gedanst!

En vandaag, zondag, heb ik lekker uitgeslapen tot 12.00 uur en ben ik om 13.30 uur met pap en mam naar een executie verkoop van schilderijen geweest. We hebben een paar mooie gezien maar niet echt één ding dat goed bij ons interieur past, dus helaas zijn we met lege handen naar huis gegaan. ‘s Middags hebben we Moordwijven en Obsessed gekeken. Ik ga zo meteen beginnen aan een samenvatting voor mijn herkansing Bestuursrecht voor aanstaande woensdag, dus ik ben vanavond nog wel even zoet! Ik wens jullie nog een hele fijne zondagavond en vast een fijne maandag!

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Linda 15 januari 2012 at 19:55

  Leuk blogje! Maar ik ben ook blij dat jij altijd de krant voor me bewaard waar ik in sta! Want hier komen ze niet meer met dat ding.
  Succes met studeren met je herkansing. Komt vast goed!

 • Reply Wanda 15 januari 2012 at 22:10

  Hey Essie,
  Zo te lezen heb je je weer prima weten te vermaken! Leuk dat je zo’n bekende schrijfster in je buurt hebt wonen en dat je ook nog een leuk contact met haar hebt gekregen! Volg je trouwens ook de serie Homeland? Zondagavond bij BNN, ook erg spannend…
  liefs,
  Wanda

  • Reply Esmeralda 18 januari 2012 at 18:57

   Hmm nee die heb ik nog nooit gezien. Tijd om eens te kijken dus! =D

 • Reply Elise 16 januari 2012 at 09:32

  Ja je broek is leuk ! Dat roze ding, een soort sjerp maakt hem speels en apart. We hebben een gezellige middag gehad he, en je scaps waren mooi. Al je boekje af is wil ik hem wel zien hoor :-)
  Leuk dat Linda je boek heft gesigneerd.

  Succes deze week op school, Elise

  • Reply Esmeralda 18 januari 2012 at 18:57

   Ik ga donderdagavond aan mn boekje verder, heb vandaag foto’s binnen gekregen! =D =D

 • Reply Mandy 16 januari 2012 at 09:39

  Toetsweken zijn altijd leuk vind ik. Niet vanwege de toetsen natuurlijk. Maar juist omdat je veel vrije tijd hebt waarin je naast het leren ook even leuke dingen kan doen met vrienden.

 • Reply Diana 16 januari 2012 at 10:24

  Wat leuk dat Linda bij je in de buurt woont :)

 • Reply Caroline 16 januari 2012 at 17:33

  Lekker weekje! Hoe is je examen gegaan?

  Liefs!!

  • Reply Esmeralda 18 januari 2012 at 18:58

   Mn herkansing BOVK ging niet zo, de herkansing van vandaag van Bestuursrecht ging echt super! :yess:

 • Reply V☺nnieb 17 januari 2012 at 22:03

  Succes morgen met je herkansing ;)

 • Reply bianca 18 januari 2012 at 11:52

  een leuke week lijkt me… al zijn toetsen nooit zo leuk natuurlijk. Alvast erg veel suc6 met je herkansingen en hopelijk zijn alle toetsen goed gegaan :)

 • Reply ° Insoon ° 18 januari 2012 at 14:46

  Oh, mijn nichtje wil ook nog graag naar de film ‘Puss in Boots’ :) Hoe was de andere film? En je bent goed geslaagd voor een spijkerbroek en portemonnees. Leuk dat die schrijfster bij jou in de buurt woont.
  Hoe is je herkansing vandaag gegaan?

  Een fijne woensdag!
  liefs Insoon

  • Reply Esmeralda 18 januari 2012 at 19:00

   Mijn herkansing van vandaag ging echt super! Ik ben heel benieuwd wat voor cijfer ik heb! En New Years Eve is ook heel erg leuk, gewoon naar toe gaan! :yes!:

  Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge