Wat vinden jullie van..?

Sneakers


Ik ben meestal zo’n type die iets ziet, en het dan méteen moet hebben. Een aantal jaar geleden waren deze sneakers helemaal hip. En… natuurlijk moest ik ze ook hebben. Ze waren weliswaar iets te groot maar ach dat maakte niet uit. Toch moet ik eerlijk toegeven dat ik ze niet heel erg vaak aan gehad heb. Waarom niet?! Geen idee… Ik denk toch dat het komt omdat ze vrij opvallend zijn en ik het idee heb dat ‘iedereen mij aan-staart’ als ik deze schoenen aan heb. Dit zal natuurlijk wel niet zo zijn, maar ja zo’n idee heb ik toch wel.

Maar wat vinden jullie? Kan ik deze gewoon aan, of zeggen jullie van nou, laat ze maar in de kast staan….?

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Caroline 6 januari 2012 at 23:44

  Die bovenste zou ik niet zo vaak aan doen. Die ander juist weer wel.

  Liefs

 • Reply Mayleendje 7 januari 2012 at 00:22

  Ik vind ze leuk! Vooral die met die felle kleurtjes… :)

 • Reply Wanda 7 januari 2012 at 00:26

  Tja, wat zal ik zeggen… Ten eerste moet je vooral doen wat je zelf leukt vindt! Het is totaal niet mijn smaak maar dat terzijde, gewoon doen wat je zelf leuk vindt!
  liefs,
  Wanda

  • Reply Esmeralda 8 januari 2012 at 16:27

   Hihi dat is eigenlijk wel waar inderdaad. Als ‘t mooi weer wordt trek ik ze weer aan! =D :yes!:

 • Reply tamara 7 januari 2012 at 09:05

  als jij ze leuk vind moet je ze gewoon aandoen

 • Reply Jasty 7 januari 2012 at 09:49

  Je valt wel op inderdaad.
  Maar dat moet toch juist met zulke schoenen!!!!
  XxX

 • Reply Saskia 7 januari 2012 at 09:55

  Niet echt mijn smaak maar als jij ze leuk vind, gewoon aantrekken!

 • Reply Mandy 7 januari 2012 at 12:45

  Die herinner ik me nog wel. Ik heb ook meerdere malen staan twijfelen of ik ze zou halen. Maar heb het uiteindelijk niet gedaan. Zelfde reden. Maar ik zou ze gewoon aan doen! En zo niet, dan mag je ze wel aan mij doneren hoor (a) hihi

 • Reply Kim 7 januari 2012 at 12:57

  Ze zijn niet mijn smaak. Maar jij moet je er fijn bij voelen!

 • Reply Harriët 8 januari 2012 at 09:07

  Ooo ik vind ze helemaal geweldig! Gewoon aandoen dus!
  En als je er geen raad mee weet: doe maar deze kant op hoor! ;)

 • Reply Maaika 8 januari 2012 at 16:17

  Ik vind de rechter leuker dan de linker…

 • Reply Kattenhuis 8 januari 2012 at 22:50

  Die met die felle kleuren vind ik het leukst. Je kan ze best aandoen, al ligt het er wel aan waarbij.

 • Reply ° Insoon ° 9 januari 2012 at 12:24

  Eerlijk gezegd zou ik die gekleurde van de bovenste foto zelf niet snel aantrekken, maar die andere sneakers vind ik wel erg leuk. Dus meid, gewoon aantrekken :yess:

  Een fijne maandag
  liefs Insoon

 • Reply V☺nnieb 9 januari 2012 at 22:20

  De onderste vind ik het leukst ;)

 • Reply Eva 15 januari 2012 at 09:02

  Waarom zou je ze niet aan doen? Ze zijn heel erg blij. :) Als andere mensen ze niet mooi vinden, dan moeten ze er maar niet naar kijken. Gewoon gaan dragen als je ze leuk vindt! :D

 • Reply michelle 17 januari 2012 at 21:13

  Super leuk blog!!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge