Boekreviews

Ik lees..


Op 14 november 2011 schreef ik dat ik aan het lezen was in het boek Ik hou van New York van Lindsey Kelk. Op 2e kerstdag heb ik van mijn vriend het vervolgboek Ik hou van Hollywood gekregen. Vorige week ben ik in het boek begonnen en het eerste hoofdstuk is al net zo leuk als het hele vorige boek!

Angela Clark kan haar geluk niet op. Haar verhuizing van Londen naar New York heeft haar een droom baan en een sexy vriend opgeleverd. Voor een nieuwe opdracht moet ze naar Hollywood om de meest begeerde acteur van dat moment te interviewen: James Jacobs. Met haar beste vriendin Jenny gaat ze naar Californië, dromend van Rodeo Drive en Malibu Beach. Maar Angela komt er al snel achter dat het leven in Hollywood niet alleen bestaat uit glitter, glamour en zonneschijn. Ze heeft het gevoel dat James Jacobs, ondanks zijn reputatie van vrouwenverslinder, echt de enige is die niet nep is. Als de paparazzi intieme fotos van haar en James nemen, is Angela ineens zelf het onderwerp van alle roddels. Kan ze haar baas en belangrijker nog haar vriend ervan overtuigen dat ze niet alles moeten geloven wat ze lezen?

Heb jij dit boek al gelezen?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply ° Insoon ° 10 februari 2012 at 09:47

  Leuk hè, die boeken van Lindsey Kelk! Ik heb zelf de eerste 3 delen/boeken gelezen en zit nu te wachten op deel 4 ‘Ik hou van Las Vegas’ :)

  Een fijn weekend!
  liefs Insoon

 • Reply Wendy 10 februari 2012 at 20:15

  Nee, die kon ik nog niet. Nu staat het lezen een beetje stil bij mij, maar misschien om ooit weer eens aan mijn lijstje toe te voegen. :)

 • Reply Wanda 13 februari 2012 at 20:06

  Dit deel heb ik nog niet gelezen, wel Ik hou van New York en ik hou van Parijs. Allebei ook erg leuk om te lezen…
  liefs,
  Wanda

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge