Wat vinden jullie van..?

Nieuwe mode..


Ga jij met de mode mee? Of laat je deze trend aan je voorbij gaan? Ik heb alleen bovenstaande blauwe broeken gekocht. Ik ben niet zo van het geel/oranje of mintgroen. Ik zou nog wel graag een gras-groene broek willen maar daar moet ik nog even naar op zoek!

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Elise 30 maart 2012 at 13:02

  Hai .. eh ik laat deze mode voorbij gaan, ben niet zo van de gekleurde broeken. Ja mijn korte broeken voor het strand mogen fleurig zijn maar verder lekker jeans hoor :)

  groetjes Elise

 • Reply ♥ Inge ♥ 30 maart 2012 at 14:27

  Haha…ja je ziet ze in zeer verschillende kleuren, nee ik doe daar niet aan mee…gewoon een heerlijke spijkerbroek vind ik prima!!
  Fijn weekend!

 • Reply Jenny 31 maart 2012 at 09:33

  ik ben er nog niet over uit wat ik van al die gekleurde broeken vind. Blauwe vind ik ook wel leuk. En ik heb wel een blauw jasje gekocht.

 • Reply Wanda 1 april 2012 at 21:27

  Nou, al dat gekleurde hoeft voor mij niet zo hoor! Die blauwe broeken vind ik dan nog wel leuk en zo’n donkerblauwe heb ik dan zelf ook wel maar ik zie mezelf echt nog niet in een groene/gele/rode of wat ze tegenwoordig ook maar hebben hoor…
  liefs,
  Wanda

 • Reply Jasty 2 april 2012 at 07:31

  Ik heb er helemaal niets mee….
  al heb ik jaren geleden weleens een rode linnen zomerbroek gehad. Alleen toen had ik nog zo lekker strak figuur
  Nu zit me zwangerschap er duidelijk en doe ik lekker gewoon hahahahaah
  XxX

 • Reply ° Insoon ° 2 april 2012 at 09:40

  Op zich vind ik het wel leuk, die gekleurde broeken, maar dan vooral bij 3/4 broeken. Voorlopig hou ik nog even bij de gewone spijjkerbroek ;)

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

 • Reply Caroline 2 april 2012 at 23:15

  Ik heb een groene, maar die heb ik al ff

  Liefs

 • Reply Eveline 11 april 2012 at 21:44

  Ik heb een mintgroene, ben er echt blij mee. Haha. Ik vind hem heel gaaf, maar nog wel lastig te combineren. De blauwe vind ik persoonlijk dan iets minder, omdat dat te veel lijkt op de gewone. Haha nu wil ik nog een rode, maar wel een iets donkerder rode, niet zo’n felrode. :)

  Liefs.

 • Reply Olga 12 april 2012 at 16:56

  Ik heb vorig jaar een gele broek gekocht, maar die schijnt nogal door, dus daar moet ik eerst iets op verzinnen voor ik ‘m aantrek en aan de buitenwereld show.

 • Reply Eva 22 april 2012 at 20:14

  Ik houd van kleurtjes in mijn kleding. Alleen als deze leuke gekleurde broeken zijn vaak skinny jeans…en daar ben ik niet zo’n fan van. :(

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge