4 Comments

 • Reply Diana 14 juni 2012 at 10:53

  Verloren, maar hoop op Portugal winnen heb ik niet.. Moet echt een wonder gebeuren en gek lopen!

 • Reply Krabbelpoot 14 juni 2012 at 16:13

  Laten we hopen dat we portugal in gaan maken, kunnen de oranje slingers nog even lekker blijven hangen!

 • Reply ° Insoon ° 15 juni 2012 at 09:31

  Ik zat woensdag ook helemaal klaar, maar wat een waardeloze wedstrijd zeg… Hopelijk zit er zondag meer pit in!

  Een fijn weekend
  liefs Insoon

 • Reply Wendy 20 juni 2012 at 21:53

  We liggen er uit, de vlaggetjes weer in de kast. Op naar het WK over twee jaar. ;)

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge