Shopshopshop, Wat vinden jullie van..?

Horloges

Al sinds de dag dat ik kan klokkijken heb ik een horloge om mijn linker pols zitten. Het begon met een horloge van Hercules die ik ooit eens gewonnen had met een kleurwedstrijd en daarna een roze (hoe verrassend) horloge met steentjes van de HEMA. Daar heb ik uiteindelijk tot het eind van de basisschool mee gelopen. Daarna heb ik van mijn eerste eigen verdiende geld een stalen horloge gekocht van Guess.

Sindsdien ben ik gek op horloges en heb ik er al een hele verzameling van. Voor mijn VMBO diploma heb ik het allermooiste horloge gehad wat ik mij maar kon wensen. Ik kreeg deze van mijn ouders met de inscriptie ‘Gefeliciteerd’ op de achterkant van de kast en de datum erin. Deze was ook van Guess maar met roze wijzers en allemaal roze steentjes in de wijzerplaat en eromheen.

Daarna vond ik het ook heel leuk om gekleurde horloges te kopen. Ik heb inmiddels een baby- en fuchsiaroze horloge gekocht en gister een witte van Regal. Ze waren ook nog met korting dus ik kon hem natuurlijk niet laten liggen. Vanmiddag heb ik ook nog 2 andere hele leuke kleurtjes gezien, een zeeblauw horloge en een knal roze met gouden accenten. Ik ben normaal niet van het goud maar met deze kleur roze staat het wel heel erg leuk. Eigenlijk kon ik niet kiezen dus ik heb ze alle twee besteld, nu nog maar even wachten tot ze binnen zijn!

Heb jij een horloge om? En welke vind jij het leukst van de drie die ik gekocht heb? :)

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply ° Insoon ° 20 september 2012 at 08:45

  Haha, grappig zo’n horloge-tic ;) Ik heb wel een horloge maar daar kreeg ik steeds uitslag van. Dus ik draag al jaren geen horloge meer en gebruik mijn mobiel als klokje.
  Persoonlijk vind ik het witte horloge het mooiste :)

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

 • Reply Harriët 20 september 2012 at 13:57

  Ik vond horloges ook erg leuk. Zelf vind ik Swatch horloges erg leuk en bestel ik online. Heb er ooit ook wel een logje over geschreven dacht ik ;)
  Ik vind die blauwe van jou wel leuk :)

 • Reply lief meisje 20 september 2012 at 19:40

  Ik heb ook een horloge om maar doe hem als ik thuis ben af. Ik vind het toch wel iets zwaars om mijn pols. Heb jaren geen horloge om gehad.

 • Reply Caroline 20 september 2012 at 21:00

  Ik heb alleen een horloge voor mijn werk, omdat ik het irritant vind als ik ergens sta en niet weet hoe laat het is. Normaal heb ik me telefoon bij..
  Trouwens ik draag mijn horloge altijd rechts, kleine afwijking ;)

 • Reply Wanda 21 september 2012 at 20:46

  Ik heb sinds een paar jaar een horloge van Fossil en die bevalt me erg goed. Ik vind die blauwe ook wel stoer!
  liefs,
  Wanda

 • Reply V☺nnieb 22 september 2012 at 11:31

  Ik heb jaren een Swatch horloge om gehad maar sinds een jaar of 2 heb ik geen horloge meer om. Om te kunnen zien hoe laat het is kijk ik om mijn mobiel.
  Overigens kan ik alleen maar Swatch om want ik heb een nikkel allergie :-(

  De witte vind ik heel mooi

  Liefs -x-

 • Reply Wendy 26 september 2012 at 13:56

  Nee, ik heb geen horloge om, maar zou dat wel weer willen gaan doen. Het is nu op mijn huidige werk gewoon erg makkelijk, omdat niet overal een klok hangt. Dus dacht ik slim te zijn en had ik een goedkoop exemplaar gekocht om er aan te wennen. Zo’n horloge van nog geen tientje. Ja, die heeft dus nog geen 24 uur getikt… batterij leeg. *zucht*

 • Reply Elise 26 september 2012 at 19:40

  Ik vind de roze het mooist. Zelf heb ik een nikkelallergie en kan niet zomaar een horloge kopen, moet van titanium zijn. Maar nu heb ik er eentje van Esprit, erg mooi. Heb ik voor Kerst gekregen van frans

  gr. Elise

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge