Personal Talk, Vakantie

Parijs!

Parijs_eiffel
Op 18 april zijn vriendje en ik al 1,5 jaar samen. De tijd is echt voorbij gevlogen en om dit te vieren heeft vriendje een ‘verrassing’ voor mij geregeld. Op de dag dat we 1,5 jaar samen zijn gaan we met het vliegtuig 4 dagen naar Parijs!! Ik ben al eens met mijn mama naar Parijs geweest en vond het toen al superleuk.

Maar om met je geweldig lieve vriendje 4 dagen samen naar Parijs te gaan is natuurlijk ook heel erg leuk. Ik ga vandaag of morgen meteen uitzoeken waar we allemaal heen kunnen en willen en hoe we het snelst van het vliegveld naar ons hotel kunnen komen zodat we volop van de 4 dagen kunnen genieten. I’m so happy!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline 12 maart 2014 at 11:27

  wauw, super zeg! Dat wordt genieten :D

 • Reply annouska 13 maart 2014 at 13:17

  Oh lekker, geniet er alvast van!

  Enne gefeliciteerd ;)

 • Reply Elise 13 maart 2014 at 17:06

  Wat lief !

  Genieten en veeeeeel foto’s maken. Kun je weer komen scrappen :)

  gr Elise

 • Reply Wanda 23 maart 2014 at 12:03

  Oh, ik zou haast jaloers worden joh, Parijs is echt mijn lievelingsstad, dus maak maar een hoop foto’s dan kan ik tenminste een beetje meegenieten!

  • Reply Esmeralda 30 maart 2014 at 20:16

   Vriendje en mij kennende gaat dat helemaal goed komen! :D

  Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge