Boeken & stuff, Deze week

Schrijven kreng!

10817991_734189320003677_830221246_nHallo allemaal! Hier een teken van leven vanuit Almere. Ik schaam mij diep. Mijn laatste post dateert alweer van 1 augustus dus dat wil zeggen dat ik al 4 maanden niets meer geschreven heb.. I’m so sorry! Vanaf augustus ben ik 32 uur per week aan het werk op mijn stage, werk ik nog 4 uur bij de plus, moet ik ergens tijd vinden om nog aan mijn scriptie te werken en voor mijn laatste tentamen te studeren, kortom ik heb het -een klein beetje maar- druk!

Gelukkig had ik afgelopen weekend wel tijd om naar het I Love Beauty-event in de IJsselhallen in Zwolle te gaan want ik had via Lisette Jonkman herself (waaaaaa!) een ticket gewonnen voor het event én haar workshop ‘Schrijven kreng!’ wat een ‘mentale schop onder je kont’ is om nu eindelijk dat boek te gaan schrijven. Ik heb altijd wel de gedachte en intentie gehad om een boek te gaan schrijven maar wist niet waar ik moest beginnen.

10628590_10201955117559561_5118226220848432355_nLis (euh Lisette natuurlijk) heeft een boek geschreven waar alle tips en trucs in staan voor het schrijven van een verhaal. Ik ben naar het event geweest en heb mij daar meteen ingeschreven voor de workshop. Om 14:45 uur zag ik Lis al binnen komen wandelen maar durfde niet meteen op haar af te stappen, tja dat blijft toch een beetje stalker-achtig als je iemand meteen aanvalt en alle aandacht opeist. Totdat Lis mij herkende en ik 3 zoenen van haar kreeg, yay! We stonden nog even wat te kletsen en rond 15:00 uur begon de workshop.

Een fijne workshop met 10 tips en trucs van Lis die je helpen bij het schrijven van dat ene leuke verhaal. Wat ze allemaal heeft verteld ga ik natuurlijk niet verklappen, dan moeten jullie haar boek gewoon kopen en lezen! Na afloop van de workshop kon je Lis haar nieuwe boek kopen en natuurlijk laten signeren. En omdat ik Lis voor het eerst ontmoet heb bij de Toppers in mei van dit jaar kom ik natuurlijk nooit meer van deze titel af….

 

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Elise 2 december 2014 at 16:17

  Nou idd schandalig ! Je vergeet nog te melden dat je een vriend hebt die heul veel aandacht opeist ahah

  Lekker doen waar je zin in hebt !

  gr Elise

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge