Vakantie

Curaçao april 2015

Precies 3 maanden geleden gingen op Curaçao met dolfijnen zwemmen om ons ‘jubileum’ van 2,5 jaar samen zijn te vieren. Inmiddels zijn we alweer wat maandjes verder. Eigenlijk zijn we allang de tel kwijt (stiekem weet ik wel dat het 33 maanden zijn) en is het dus ‘bijna’ 3 jaar. 18 oktober zijn we 3 jaar samen en gaan we een weekendje samen weg. Maar voor vandaag staat er lekker uit eten en een filmpje in de bios op de planning!

Benieuwd naar wat we nog meer op Curaçao hebben gedaan? Vriendlief heeft een filmpje gemaakt van alle filmpjes die we tijdens onze vakantie hebben gemaakt en ik kan niet stoppen met kijken, het is echt ge-wel-dig! Super herinnering aan een super vakantie! <3

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Harriët 18 juli 2015 at 18:01

  Ontzettend leuk filmpje!!

 • Reply Sas 19 juli 2015 at 09:29

  Erg leuk filmpje om te zien. Ziet eruit als een toffe vakantie.

 • Reply Puck 19 juli 2015 at 16:02

  Snap dat je niet op kunt houden met kijken… ik ook niet, en het is niet eens mijn vakantie geweest! Wil nu wel naar Curacao.

 • Reply Hetty 20 juli 2015 at 01:21

  Wat ongelooflijk mooi om te zien!

 • Reply Rowan 26 juli 2015 at 14:59

  Wat een geweldige video! Ik krijg er echt een enorm zomergevoel van :D

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge