Just Daily Talk

Kleurboek voor volwassenen

Al ruim anderhalf jaar geleden heb ik Het eerste enige kleurboek voor volwassenen gekocht. Inmiddels heb ik pas 1 tekening volledig ingekleurd en dat terwijl het zo leuk en ontspannend is.

Van kleins af aan vond ik het heerlijk om te tekenen, knutselen en creatief bezig te zijn. Tegenwoordig (als ik zin én tijd heb) uit zich dat in scrappen, haken en taarten bakken. Helaas heb ik weinig tijd om dit allemaal te doen en schiet ook het kleuren er vaak bij in. Toch moet ik de meeste mensen gelijk geven die het wel doen; het is ontspannend. Even nergens aan denken en je alleen concentreren op de tekening.


Ik wil toch proberen om wat vaker m’n potloden, stiften en het boek erbij te pakken. Al is het maar een half uurtje per dag (of per week misschien, maar hey je moet ergens beginnen!). En als ik dan kijk naar alle mooie tekeningen die zo uit de vrije hand gemaakt worden ben ik toch wel jaloers dat ik dát nou net niet kan :(

    
Inmiddels zijn er al een aantal nieuwe boeken voor de snelle kleurders. Ik denk dat ik mijn potloden, stiften en het boek in de koffer gooi en over een maandje mee op vakantie neem. Perfect moment om weer aan het kleuren te beginnen!  

Heb jij het kleurboek voor volwassenen of vind je tekenen/kleuren helemaal niks?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Iris | Todayslipstick 14 juli 2015 at 09:02

  Wauw wat heb je mooi gekleurd! Het ziet er echt onwijs gaaf uit!
  Liefs, Iris

 • Reply Dina 14 juli 2015 at 10:16

  Sommige mensen kunnen gewoon heel mooi tekenen! Ik vind het ook jammer dat ik er niet zo heel goed in ben. Het kleurboek voor volwassenen heb ik ook, maar ik moet zeggen dat ik er al een poos niet meer in heb gekleurd.

 • Reply Insoon 14 juli 2015 at 10:44

  Ik heb ook een paar van die kleurboeken in huis en één groot Mandala kleurboek. Op het moment staat het op een laag pitje, maar ze gaan ook mee tijdens de zomervakantie en straks in de winter zal er er ook vast weer meer van ‘t kleuren terechtkomen. Het is in elk geval wel lekker ontspannend :)

 • Reply Hetty 14 juli 2015 at 12:16

  :hey: wat gaaf en mooi zeg! Ik heb afgelopen zomerweek met zo een kleurboek in mijn handen gestaan en getwijfeld. Uiteindelijk niet gedaan maar wel steeds in mijn hoofd gehouden. Ik zeg doen meis al is het op de toilet ;-) Gewoon je hoofd leeg maken en bezig zijn met iets anders.

 • Reply Sandra 14 juli 2015 at 13:21

  Wow, wat een super vette tekeningen! Ik heb ook zo’n kleurboek voor volwassenen in huis, maar heb er echt het geduld niet voor om er in te gaan kleuren. Het voelt als tijdverspilling, dat is echt een probleem van mij haha.

 • Reply Puck 14 juli 2015 at 14:13

  Ik heb er ook wel eens naar gekeken, maar uiteindelijk niet gekocht omdat ik al zoveel andere leuke dingen op mijn want-to-do lijstje heb staan. Daar moet ik eerst maar eens aan beginnen. Alhoewel die tekeningen wel echt mooi kunnen zijn, ook om bijvoorbeeld in te lijsten.

 • Reply Diana 15 juli 2015 at 09:51

  De kleurboeken die je als foto hebt gebruikt vind ik minder. Ik ben meer van de Mandala kleurboeken.

 • Reply Angelique 15 juli 2015 at 10:32

  Ik vind tekenen én kleuren leuk om te doen en ik doe dit dan ook regelmatig :)

 • Reply Ysanne 15 juli 2015 at 10:44

  Ah leuk is dit ja! Vooral tijdens een lange vlucht ofzo.

 • Reply Lesley 27 juli 2015 at 15:42

  Ik kleur ook regelmatig het is leuk om te doen he :-) Wat een prachtige tekeningen eronder zeg! Ik zou ook zo graag willen dat ik dat kon maken!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge