Uncategorisszzable

Receptje: biologisch vanille ijs met advocaat, aardbeien & verse munt

Afgelopen weekend zat ik met vriendlief en m’n schoonouders in de tuin en werden we getrakteerd op een heerlijk ijsje. Biologisch vanille ijs met home made advocaat, aardbeien en munt uit eigen tuin. En lékker dat het was! Ik zeg; ga het uitproberen en geniet er lekker van deze week want dat mag wel met dat warme tropische weer!

Heb jij nog een lekker recept voor met dit warme weer?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Ysanne 1 juli 2015 at 09:33

  Hmm lijkt me inderdaad heel lekker! Lekker fris met die mint :)

 • Reply D 1 juli 2015 at 16:51

  Dat ziet er heerlijk uit! :D

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge