Vakantie

This or that; SUMMER!

Voor vandaag staat er 24 graden op de planning dus lijkt het me wel leuk om een this or that te doen, maar uiteraard wel alleen met zomerse opties! Lees je mee naar mijn antwoorden?

Zee of zwembad?
Het ligt er maar net aan waar ik ben. In Nederland zul je mij nooit en te nimmer in zee zien maar zoals op Curacao en in Griekenland dan vind ik de zee heerlijk!

Strandvakantie of avontuur?
Ik vind het allebei heerlijk. Vorig jaar zijn we 4 dagen naar Parijs geweest en hebben we een heleboel gezien. Dit jaar hehben we op Curacao meer een strandvakantie gehad, maar we hebben ook wel dagen gehad dat we de hele dag op pad waren.

Watermeloen of aardbeien?
Aardbeien!!! Watermeloen is lekker maar aardbeien.. daar mag je me voor wakker maken!

 
Bikini of badpak?
Voor op het strand of de camping in Oostenrijk kies ik een bikini. Maar als ik ga zwemmen in een zwembad trek ik m’n badpak aan.

Cola of icetea?
Eigenlijk allebei niet (way to much sugar!) maar dan kies ik liever voor icetea.

Hoed of zonnebril?
Zonnebril. Een hoed heb ik wel maar m’n zonnebril gaat eigenlijk altijd mee als de zon schijnt. 

 
Ramen open of airco?
Alweer zo’n moeilijke keus. Ramen open als het lekker fris is maar als het benauwd is buiten dan zet ik de airco aan anders heb je zo’n plaknacht en dan slaap ik helemaal niet.

Zelfbruiner of zonnebrand?
Ik heb echt nog nóóit zelfbruiner gebruikt. Zonnebrand gebruik ik soms te weinig maar na Curacao heb ik daar wel van geleerd.

Basketbalwedstrijd of concert?
Makkelijke keuze. Concert. Basketbal vind ik drie keer niks. 

 
IJsje of popsicle?
Uh wat is het verschil?! Doe mij maar aardbeien of vanille ijs.

Vuurwerk of vuurvliegjes?
Vuurwerk! Geweldig. Maar wel alleen op 31 december om 00:00!

Slippers of blote voeten?
Alweer moeilijk.. slippers op straat en het strand en blote voeten in het gras <3 

 

Welke keuze zou jij maken?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Insoon 21 juli 2015 at 10:02

  Leuke tag :)

  ♥ Zee (in een zonnig oord)
  ♥ Strand én avontuur
  ♥ Watermeloen
  ♥ Bikini
  ♥ Icetea
  ♥ Hoed (heb een gewone bril en vind het lastig om steeds te wisselen)
  ♥ Thuis de ramen open, in de auto kies ik voor de airco
  ♥ Heb last van zonneallergie, dus absoluut zonnebrand
  ♥ IJsje (had nog nooit van popsicle gehoord)
  ♥ Vuurvliegjes
  ♥ Slippers

 • Reply Dina 21 juli 2015 at 20:23

  Wat een leuk lijstje! Een keuze tussen aardbeien of watermeloen vind ik moeilijk zeg, ik vind het beide erg lekker. Als de aardbeien uit eigen tuin komen (het liefst net geplukt), dan ga ik toch voor de aardbeien!

 • Reply robin 21 juli 2015 at 20:55

  jaaa aardbeien <3 maar die zijn eerlijk gezegd altijd lekker, maakt niet uit welk seizoen het is! en ik kies ook liever ice tea ^^ dan wel de green tea versie.

 • Reply Miriam 21 juli 2015 at 21:36

  Wat leuk om te lezen. Loveeee aardbeien en slippers idd, maar ook blote voeten op het strand! Tijd voor (nog) lekkerder weerrrr :D

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge