Just Daily Talk

Concerndag

Op vrijdag 4 september stond onze eerst concerndag gepland. Concerndag hoor ik je denken? Eigenlijk is dit gewoon een soort van teambuilding dag voor de héle SVB. Dit jaar werd de concerndag gehouden bij InnStyle in Maarssen.

Om 10:45 uur stapte ik uit de auto in een grote plas op het terrein in Maarssen. Het had onderweg al keihard geregend en met gevolg dat ik met mijn laarsjes diep in de regen wegzakte. Maar niet getreurd; ik had waterdichte laarzen aangetrokken want het weerbericht voorspelde al niet veel goeds…

Na de aanmelding, het ophalen van je lunchbon en de muntjes voor een drankje werden we om 11:00 uur welkom geheten en werd ons een fijne dag gewenst. Na de start zijn we vrijwel gelijk naar de workshop hamburgers maken gegaan. Alleen het broodje was voor ons klaargezet maar voor de rest moesten we alles zelf maken. Het gehakt, het sausje en al het lekkers voor erop. Na de hamburgers -die heerlijk smaakten!- zijn we tussen de buien door gaan golfen, graffiti spuiten, luchtbuksschieten, slippers pimpen én een drop down jump gaan maken. Een wat?! Nou kijk eerst dit filmpje maar…

Ik vond het écht dóód eng toen ik daar op 25m hoogte hing en zelf de beslissing moest maken dat ik zou springen maar ik heb het maar wel mooi geflikt! :D

 Onze heerlijke hamburger met zelfgemaakte saus!
 Van de 6 keer 3 bijna in de roos! :D
Vriendlief zijn naam moest uiteraard vereeuwigd worden.
 En het was hóóóóóóóóóg!!!
Ik kon het bijna niet geloven maar ik heb het wel gedaan! Girlpowerrr!

Heb jij al eens team-uitje gehad op je werk?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Daenelia 16 september 2015 at 08:23

  Hm, was dat om je angsten onder ogen te zien? Ik heb daar dus niets mee, want angst om van een grote hoogte te springen is een hele rationele angst die op overleven gericht is. Maar als je het doet omdat je het leuk vind: leuk, joh!
  Teamuitjes vind ik het leukst als het gezellig is en niks moet. En als het afgesloten wordt met een gezelig etentje! We hebben een gezellig team ;) Team building doen we oo het werk, door samen te werken.

  • Reply Esmeralda 16 september 2015 at 08:33

   Ik heb ‘t gedaan omdat ik het zelf ns wilde en het best eng vond (heb geen hoogtevrees ofzo maar van 25m naar beneden springen doe je ook niet elke dag) en ik dat voor mezelf wilde doen. Outside the comfort zone is where the magic happens, nietwaar? :)

   • Reply Daenelia 16 september 2015 at 10:16

    Niet als je daardoor je maaginhoud of erger verliest :P Daarom is het belangrijk dat het iets is wat je zelf wil doen. Niet omdat er druk op je staat vanuit vrienden of collega’s. Niet iedereen hoeft dit te ervaren. En ach, comfort zone. Soms moet je wel iets doen wat je wilt, maar eng vindt. Dat is prima, als het goed voor je is. Maar verder is het heel fijn in de comfort zone :)

    • Reply Esmeralda 16 september 2015 at 14:23

     Haha dat is zeker waar. Ik doe alleen ‘mee’ als ik het echt zelf wil. En ik vond het cool dus een echte overwinning voor mij! :D

 • Reply Elise 16 september 2015 at 21:20

  Knap hoor .. ik zou t, denk ik, niet gedaan hebben met mn hoogtevrees.

  wat een leuke team buildings dag !

  gr ELise

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge