Personal Talk

Low key photos

Tim en ik volgen sinds 2 weken een fotografie cursus in Almere. Om goed te kunnen oefenen met alle instellingen op de camera heeft hij een externe flitser en een softbox gekocht. En uiteraard was ik onderwerp voor de foto’s… En ik vind ze echt heel erg cool geworden!

Tim heeft de low key techniek gebruikt voor deze foto’s. In een low key foto overheersen de donkere tonen. Met deze techniek maak je gebruik van licht en schaduw. Wanneer je het onderwerp hebt gekozen zorg je dat de rest onderbelicht wordt. We hebben de foto’s in een donkere slaapkamer gemaakt, dit omdat we een grote witte muur hebben waarop de foto’s het best tot zijn recht komen en ik vind ze héél cool. Nog even en Tim is een prof!

We hebben uiteraard ook nog wat andere technieken uitgeprobeerd en met een andere flitsintensiteit etc.

Wat vinden jullie van onze foto’s?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Rianne 9 september 2015 at 16:00

  Ik zag ze al op instagram voorbij komen, vind ze er heel gaaf uitzien! ^^

 • Reply Saar 9 september 2015 at 23:21

  Dat ziet er heel mooi uit. Jullie zijn goed bezig!

 • Reply Puck 10 september 2015 at 11:13

  Zelf ben ik meer van de high-key, maar vind het wel heel mooie foto’s…

 • Reply Miriam 12 september 2015 at 11:35

  Heel gaaf, lekker dark en spooky. Vind die eerste foto het mooist!

 • Reply Lisa 12 september 2015 at 17:12

  Wauw, geeft zo’n bijzonder effect zeg!

 • Reply Northflix 14 september 2015 at 10:37

  Wat gaaf! Ik vind zulke artikelen altijd interessant.
  Ik doe nog lang niet genoeg met mijn DSRL… Ken nog lange alle mogelijkheden niet goed genoeg.

 • Reply Ysanne 14 september 2015 at 12:03

  Toffe techniek, kende ik nog niet! Ziet er wel heel gaaf uit :)

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge