Photography

Dagje uit

Afgelopen zondag ging ik samen met Tim een dagje naar Amsterdam. We hadden kaartjes voor de hop-on-hop-off rondvaartboot. Zondagochtend waren we dus al (redelijk) vroeg op pad.

Om 8:15 uur ging de wekker en het plan was om rond 9:15 uur te vertrekken. Uiteindelijk zaten we om 9:30 uur in de auto en parkeerde we ons racemonster bij station Duivendrecht. We wilde in eerste instantie om 10:15 uur op de boot stappen bij Amsterdam Centraal maar daar waren we helaas te laat voor.

Wel waren we op tijd bij Waterlooplein om daar om 9:35 uur op de boot te stappen. We zijn nergens uitgestapt maar hebben genoten van het uitzicht vanuit de boot en alle leuke dingen die in Amsterdam vanuit de grachten te zien zijn. Omdat het (te) koud was was het dak helaas gesloten waardoor we dus geen foto’s konden maken (vieze ramen op de foto vindt niemand interessant toch?).

Na de rondvaart zijn we bij Amsterdam Centraal uitgestapt en hebben we eerst even zitten opwarmen en lunchen. Daarna zijn we opzoek gegaan naar de Magere brug. Lopend van centrum naar de Amstel, de Amstel over via de Magere brug en toen langs de Hermitage om terug te gaan naar Duivendrecht. We hebben een leuk dagje Amsterdam gehad (de foto’s volgen nog)!

Nadat we in Amsterdam foto’s hadden gemaakt zijn we in Almere nog wat foto’s wezen maken in Pampushout. Een groot gebied met modder, viezigheid, veel groen, bomen en paddenstoelen!

  
Ik ben nog steeds op zoek naar die enige echte rood-met-witte-stippen paddenstoel maar die heb ik tot op heden helaas nog niet kunnen fotograferen…

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Elise 16 oktober 2015 at 13:04

  Wilde net zeggen, als je hm vindt .. roep ff haha. Ja leuk om zo door Amsterdam te varen he, leuke stad voor een dagje haha

 • Reply Saar 18 oktober 2015 at 20:51

  Jammer dat je geen foto’s kon maken in de boot. De paddenstoelen zijn prachtig!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge