Photography

Foto’s uit Amsterdam

Twee weken geleden waren we een dagje in Amsterdam. Gezellig even op stap met Tim én natuurlijk overal foto’s van maken. En die foto’s wil ik graag met jullie delen :) Kijk je mee?

We zijn begonnen met wandelen bij het Centraal Station en gingen opzoek naar deze beroemde brug.
And we found it!

Dit was natuurlijk té Amsterdams om niet te fotograferen ;-)

En de Amsterdammertjes niet te vergeten, met de o-zo-bekende fiets!

Nog zoiets Amsterdams.. de grachten.

De Magere Brug vanuit een ander perspectief :)

Lang geleden dat ik daar geweest was.. Maar Amsterdam is leuk!
Leuk om doorheen te wandelen en leuk om foto’s van te maken.

Kom jij vaak in Amsterdam?

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Harriët 22 oktober 2015 at 10:30

  Leuke foto’s. Ik vind alleen de één na laatste niet geweldig. Wel het perspectief op zich, maar ik mis de straat op de foto.
  Nee, ik kom niet vaak in Amsterdam. Tis ook best een eind vanaf hier met de trein. Heel af en toe eens een dagje, maar niet eens jaarlijks of zo. Bovendien maak ik er dan liever een weekendje van (vanwege de afstand)

  • Reply Esmeralda 29 oktober 2015 at 17:14

   Ah ja idd, had m’n camera iets naar beneden kunnen doen idd, ach volgende keer beter :)

 • Reply Wanda 22 oktober 2015 at 20:45

  Grappig, toevallig vandaag nog tegen collegaatje gezegd dat ik weleens weer naar Amsterdam zou willen en prompt val ik hier met mijn neus in de boter! Dus nee, we komen er beslist niet vaak, laatste keer was denk ik 5 jaar geleden of zo…

 • Reply Eline 22 oktober 2015 at 21:29

  Schitterende foto’s heb je gemaakt. Amsterdam blijft een mooie stad.

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge