Maandelijks overzicht

Hello october!

1 oktober al. Nog maar 3 maanden en dan is het al 2016. Sinds ik 18 ben vliegen de dagen en de jaren voorbij. Ik werk al ruim 4 maanden bij de SVB en in deze maand vier ik ook mijn 3-jaar-verkering met Tim. Even een overzichtje van de afgelopen maand op een rij… én een nieuwe achtergrond! Lekker herfstig!

In september

  hadden Tim en ik 3 fotocursus-lessen
 had ik mijn eerste concerndag op mijn werk
  was ik anderhalve week ziek
  begonnen Tim en ik op de 15e weer met stijldansen, masterclass4
 ging ik met mijn ouders en Tim naar Schone handen in de bios
 waren we de 18e 35 maanden samen en gingen we uit eten bij de Griek in Almere.
gingen Tim en ik met 2 vrienden uit eten bij La Cubanita in Almere en gingen we 2! uur bowlen na afloop waren we bek-af!
 had ik mijn eerste rechtszaak voor de kantonrechter (en ik heb gewonnen! Yay!)
was ik op 27 september jarig
en kreeg ik op de 29e te horen dat ik twee geïrriteerde knieschijven (dat rode plekje op de foto) heb en dat ik dus voorlopig niet mag dansen..

In oktober heb ik natuurlijk ook de nodige dingen op de planning staan…

op de 1e ga ik met mijn collega’s van de SVB uit eten bij Yoshi Yoshi in Zaandam
wordt mijn knie op de 6e om 7.30 uur (gaaaaaap!) volledig in fuchsia roze tape gehuld zodat ik onder begeleiding van de fysiotherapeut en personal trainer mijn quadriceps kan trainen om te zorgen dat de irritatie van mijn kraakbeen weg gaat en ik weer pijnvrij kan lopen, dansen en trainen
is op de 16e mijn paps jarig, 51 jaar pas!
gaan Tim en ik op de 17e naar Texel
vieren we op Texel op de 18e ons 3-jaar-verkering!
gaan we van de 22e tot en met de 26e naar Freiburg voor een congres én party van Juice PLUS!

Ik heb zin in oktober! Jullie ook?

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Serena 2 oktober 2015 at 12:13

  Je hebt in mijn feedreader nog steeds een naamloze blog. Dat kun je bij de instellingen van WordPress toch gewoon invullen?
  Ik helemaal niks met de hersft, vind het verschrikkelijk om weer altijd binnen te moeten hangen. Kan het voorjaar niet al gewoon beginnen?
  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!!!

  • Reply Esmeralda 4 oktober 2015 at 23:01

   Ik heb nu iets aangepast. Ben benieuwd of dat het is :)

 • Reply Elise 2 oktober 2015 at 14:01

  Ha, leuke septembermaand. Tjee, al 3 jaar .. scrappen we dan ook al 3 jaar niet meer samen :( Wist je trouwens dat we een nieuwe scrapwinkel in Almere hebben .. in Almere Buiten, jeee !

  Je hebt een leuke maand voor de boeg. Ik heb nog niks op de planning .. helaas, alleen werken :(

  Elise

  • Reply Esmeralda 4 oktober 2015 at 23:02

   Ja ik vind idd dat we weer eens samen moeten scrappen. Ik heb foto’s genoeg inmiddels. Ik ben ook benieuwd naar die winkel, zullen we ns samen gaan? :)

 • Reply Daenelia 2 oktober 2015 at 14:52

  Je hebt een aantal leuke dingen op het plan staan :)
  Ik ook, hoor. De pup is er, de keuken is (nog steeds) bijna af (maar wel een stapje verder), en ik heb vakantie. Ik moet alleen de ingeving negeren dat ik een truitje voor onze pup moet breien. Ik heb de tijd, maar het is een beetje achterlijk om je hond te gaan aankleden.Toch?

  • Reply Esmeralda 4 oktober 2015 at 23:01

   Ach als je hondje het nodig heeft omdat ie t anders koud heeft, waarom niet?! ;)

 • Reply Rianne 2 oktober 2015 at 19:02

  Leuke dingen heb je op de planning staan! Heerlijk hoor, even naar Texel (en helemaal voor jullie jubileum woehoe)! :)

 • Reply Ysanne 3 oktober 2015 at 11:48

  Leuk hoor, jullie Texel tripje! Vervelend van je knie, hopelijk trekt het snel bij!

 • Reply Miriam 3 oktober 2015 at 19:24

  Wat leuk om te lezen! Hoop dat je knie snel weer beter is…heel vervelend blessures (Weet er alles van =( ).
  Ik heb ook zin in oktober, helemaal als het zo lekker weer is als vandaag :D

 • Reply My cup of latte 5 oktober 2015 at 10:27

  Leuk lijstje! En wat spannend zeg je eerste rechtzaak..super dat het zo goed is afgelopen!
  Nu lekker de oktobermaand tegemoet. Je hebt leuke dingen op de planning staan!!

 • Reply Wanda 5 oktober 2015 at 21:35

  Balen van je knie joh! Hopelijk straks weer pijnvrij! Leuke vooruitzichten trouwens voor oktober! Onze agenda is nog helemaal leeg, compleet ongewoon voor ons maar echt nog helemaal niks op de planning, dus ben benieuwd wat oktober gaat worden!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge