Personal Talk

Out of the comfort zone

Afgelopen dinsdag was ik lekker nog een dagje vrij. Tim en ik waren maandagavond terug uit Duitsland gekomen en na het uitpakken van de koffers zijn we in bed gekropen; onwijs moe en direct in slaap. We hadden bedacht om dinsdag nog iets leuks te gaan doen. Het was al een tijd geleden dat we naar Walibi waren geweest dus dat moest er maar weer eens van komen…

En zo hard als ik schreeuwde dat ik naar Walibi wilde, zo stil was ik toen ik uiteindelijk in de rij stond voor de achtbaan. Ruim een jaar geleden waren we ook naar Walibi en durfde ik bijna in alle achtbanen. Toen was het helaas best wel druk en moesten we wel een tijdje wachten en kon ik me op de ritjes voorbereiden voor zover dat kan.. Nu stonden er geen rijen en hoefde we maar een paar minuten te wachten tot wij een ritje mochten maken.

We zijn begonnen bij de Xpress, deze begint met een enorme katapult en schiet je dan keihard af. Vervolgens hebben we het hele park gehad en na een lunch hebben we bijna alles nog een keer gedaan. Om 11:00 uur liepen we in het park en om 15:00 uur vonden we het mooi geweest. Ik was moe van de hele ervaring die ik weer meegemaakt had. Ik vond het eigenlijk toch wel weer doodeng om in die achtbanen te gaan maar samen met Tim heb ik mijzelf er toch toe gezet om mee te gaan. En wat vond ik ze allemaal cool, en dat bewijst maar weer.. the magic happens outside of your comfort zone!

Heb jij wel eens iets gedaan wat je écht niet durfde?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Ysanne 30 oktober 2015 at 12:39

  Oehh leuk! Ik ben nog nooit in Walibi geweest, maar achtbanen vind ik altijd leuk. Die in Bobbejaanland zijn mijn favoriet.

 • Reply Saar 30 oktober 2015 at 18:31

  Walibi is mij net iets teveel uit de comfort zone hahaha. Maar fijn dat je een leuke dag heb gehad!

 • Reply Daenelia 31 oktober 2015 at 17:31

  Het wordt weer eens tijd voor een fijne achtbaan rit. Ik ‘durfde’ er pas in toen ik 15 was of zo. En dan hoor ik juist weer van mensen die vroeger gek waren op achtbanen, dat ze het op latere leeftijd weer ‘eng’ gaan vinden. Ik ben benieuwd of dat ook voor mij geldt.
  Als het moet kan ik van alles aan buiten mijn comfort zone: zoals spinnen opruimen. Maar als ik het op iemand anders kan afschuimen, doe ik dat graag. Mijn comfort zone is ook een beetje mijn gemaks-zone. :)

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge