Personal Talk

Weekendje Texel

Vorig weekend was ik samen met Tim een weekendje naar Texel. Dit was omdat wij ons 3-jaar-samenzijn wilde vieren en we vonden het leuk om eens in Nederland 2 daagjes weg te gaan. We hebben het heerlijk gehad. 2 dagen lekker buiten zijn. Be prepared voor een lang blogje met veel foto’s!

Zaterdagochtend zijn we om 09:00 vertrokken richting Den Helder. Om 11:00 uur waren we bij de boot naar Texel en een half uur later stapte we uit de auto op het mooie land van Texel. We waren er allebei nog nooit geweest dus dat was wel erg leuk. We zijn eerst naar Den Burg geweest om daar te lunchen. Na een lekkere lunch zijn we het stadje in gegaan en heb ik een trui en een vest van Naketano gekocht. Ik had een reclame hiervan gezien en opgemerkt dat die truien/vesten niet in NL te koop waren en toen liepen we er opeens tegenaan…

Nadat we het stadje gezien hadden zijn we in de duinen gaan wandelen. Een heel stuk door het bos en door de duinen leverde ons weer 5 km op. Na ruim een uur gewandeld te hebben zijn we richting het hotel gegaan. We hadden een mooie suite geboekt en hadden daarom een fijne ruime kamer. We hebben onze tassen uitgepakt en even wat gedronken en daarna zijn we naar het restaurant gegaan. We hadden al bij Bella Vista gereserveerd dus dat was makkelijk!

Na een heerlijke salade en een énorme pizza zijn we moe en voldaan naar het hotel terug gegaan. We hadden ook al een uur een privé sauna en stoombad gereserveerd. We hadden dit allebei nog nooit gedaan maar wát is dat lekker zeg! Ik wil nu alweer meteen terug naar de sauna. Zo lekker warm en ontspannend. Heerlijk. Na de sauna en het stoombad hebben we nog een serie gekeken met een drankje erbij. Daarna zijn we heerlijk in slaap gevallen…

De volgende dag hadden we een druk programma. We wilden om 11:45 uur een demonstratie bekijken van een schaapsherder die zijn honden de schapen liet ophalen, op die boerderij wilden we ook graag nog de kleine lammetjes en geitjes knuffelen en om 14:00 uur hadden we een roofvogel-show gepland staan. Bij de vogelshow was ook een vlindertuin en daar hebben we natuurlijk de nodige foto’s kunnen maken.

Na de vogelshow zijn we naar de vuurtoren gereden en hebben we heerlijk een uur over het strand gewandeld. En na de strandwandeling was het alweer tijd om richting de boot te gaan.

Om 18:00 uur zaten we weer op de boot en om 19:00 uur waren we bij het restaurantje waar we voor de tweede dag hadden gereserveerd. We hadden een AH-restaurant bon en hebben heerijk bij Chica Chica gegeten. Om 21:15 uur stapten we in de auto richting huis en hebben we ‘s avonds nog een borrel genomen en zijn we samen heerlijk in slaap gevallen…

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Simone 24 oktober 2015 at 22:58

  wat een prachtige foto’s! Ik heb Texel nog niet bezocht. Alleen Ameland en dat vond ik echt geweldig mooi. Zijn de dorpjes op Texel ook echt gezellig? Het lijkt me heerlijk, echt even helemaal weg. Dat vond ik toen op Ameland zo heerlijk ook. Gefeliciteerd met jullie jubileum! :D

 • Reply Rowan 25 oktober 2015 at 11:20

  Ahh het ziet er echt uit als een heel leuk weekend. En wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reply Miriam 25 oktober 2015 at 11:48

  Wat gaaf! Loveeee de strand foto’s, zo mooi altijd!

 • Reply Rianne 29 oktober 2015 at 18:48

  Superleuk! Ik ben in mei ook een weekendje naar texel geweest en heb toen op dezelfde schapenboerderij als jullie lammetjes geknuffeld haha! Zo schattig! Mooie foto’s hebben jullie gemaakt :)

 • Reply Mylou 31 oktober 2015 at 19:53

  Ik ben ook nog nooit in Texel geweest, zo slecht eigenlijk :’). Staat zeker op m’n to-do-list! Prachtige foto’s zeg :)

 • Reply Sheila 1 november 2015 at 10:31

  Ik ben hier nog nooit geweest, maar het lijkt me een heerlijke herfstbestemming! Lekker om over het strand uit te waaien, zonder dat je omringd wordt door tig andere mensen.

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge