Just Daily Talk

Ziek, zwak en misselijk

Begin september kreeg ik wat pijn in m’n keel en na 2 dagen werd ik verkouden. Met een dubbele dosis Juice PLUS+ heb ik toen mijn verkoudheid snel weg gekregen en was ik op mijn verjaardag (nu een week geleden) weer helemaal beter. Tot afgelopen vrijdag. Vrijdagavond heb ik ‘s avonds nog gesport maar na het douchen kreeg ik toch de gevreesde loopneus weer.

Zaterdagochtend werd ik wakker met een hoofd vol watten, snot en viezigheid. Keelpijn, hoofdpijn, spierpijn; het hele verrassingspakket was weer aanwezig! Gister heb ik bijna de hele dag bij Tim in bed doorgebracht. Ik heb wat geslapen, wat afleveringen van wat series gekeken en veel tissues vol gesnoten.

Vandaag heb ik niet veel anders gedaan. Gisteravond lag ik als een vaatdoek om 22.30 uur weer in bed en vanmorgen om 10.30 uur kroop ik er weer uit om na anderhalf uur weer terug in bed te kruipen met tissues, neusspray en dropjes. Ééns in de zoveel tijd (vaak één keer per jaar) ben ik verkouden en dan houdt dat een flinke week aan.

Helaas ben ik de vorige keer blijkbaar niet goed uitgeziekt en heb ik het nu weer, en twee keer zo erg te pakken. Ik geef me er nu maar aan over en meld mij morgen op m’n werk ziek. Ik denk dat het het beste is om te zorgen dat ik nu goed uitziek en ik er straks weer fris tegenaan kan. Even een weekje rust. Geen werk, geen sporten en goed uitzieken en bijslapen. Even een weekje geen blogjes dus, ik bivakkeer deze week in bed.

Tot gauw!
Liefs, Es

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Harriët 4 oktober 2015 at 20:44

  Je hebt het gewoon ff uitgesteld begin september. Ach het moet er tóch uit. Even fatsoenlijk uitzieken dus en way extra vitamientjes. Beterschap!

 • Reply Saar 4 oktober 2015 at 20:48

  Beterschap!

 • Reply Kim 5 oktober 2015 at 09:01

  Beterschap! En doe maar rustig aan en ziek dit keer inderdaad goed uit :)
  Ik voel me ook niet zo fit momenteel, maar ben eigenlijk al twee jaar niet verkouden geweest. Wie weet binnenkort weer…

 • Reply Serena 5 oktober 2015 at 10:37

  Beterschap!

 • Reply Elise 5 oktober 2015 at 14:27

  Beterschap ! Ziek maar goed uit en laat je vertroetelen !

 • Reply Miriam 5 oktober 2015 at 21:41

  Ahhh ziek zijn sucks! Lekker uitzieken, beterschap!

 • Reply Daenelia 7 oktober 2015 at 10:59

  Eurgh :( Ik leef met je mee. Dus dit lees je pas als je beter bent, okay? Als je het nu stiekem toch leest, ben je niet aan het uitrusten! *zwaait met vinger*

  Maar … als je dit leest: thee met honing en citroen, en genoeg water drinken. En als je er trek in hebt, af en toe een honingdropje of zo. Ook voor de zoutinname.

  En heb je toegang tot leuke series? Zit daar ook een serie bij de Being Erica heet? Dat is fijn kijkvoer. Maar dit lees je toch pas als je beter bent. :)

  • Reply Esmeralda 7 oktober 2015 at 12:52

   Hmm ik moet stiekem bekennen dat ik het toch gelezen heb en voel me idd alweer een stuk beter! Heb 5 dozen thee gekocht en wat drop dus tot ik helemaal beter ben weet ik me daar goed mee te redden ^.^

 • Reply Ysanne 7 oktober 2015 at 12:26

  Ah wat vervelend dat je het 2 keer te pakken hebt. Hopelijk knap je nu echt helemaal op. Beterschap!! :yess:

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge