Photography

Burgers Zoo

Vorige week zondag ben ik met de hele familie naar Burgers Zoo geweest. Tim, mijn ouders, m’n schoonouders, schoonbroertje, ooms, tante, neven en achterneefjes waren van de partij. Een mooie gelegenheid om mijn fotocamera weer eens te gebruiken. Kijken jullie mee naar de resultaten?

Bij binnenkomst zie je meteen de twee grote olifanten. M’n achterneefje vond ze maar wat interessant!

Deze beer was op zoek naar een lekker hapje.. uiteindelijk vond ie een tomaat die hij met z’n vinger leeg-lepelde!

Dit aapje weet niet zo goed wat hij van die halve tomaat moet vinden…

Beestjes in mijn favoriete kleur! Roze! :D

Ik vind papegaaien toch altijd prachtige beesten!

En natuurlijk kon een fotootje van een bloemetje niet ontbreken…

Zaterdag 12 december ga ik naar Dierenpark Emmen, eens kijken wat voor dieren ze daar te zien hebben :)

Ben jij al eens in dierenpark Emmen geweest?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Insoon 26 november 2015 at 16:00

  Altijd leuk zo’n dierentuin :) En een ideale plek om foto’s te maken en een beetje uit te proberen.
  Ik ben 1 keer in Dierenpark Emmen geweest, maar da’s al heel lang geleden ;)

 • Reply Miriam 30 november 2015 at 20:39

  Jaaa, leuk! Burgers Zoo vind ik een mooie dierentuin. Ik ben laatst naar die van Antwerpen geweest, ook erg leuk (ookal waren ze aan het verbouwen). Emmen vind ik echt nostalgie, daar huppelde ik al als klein meisje rond (is het dichtsbij Groningen). Have fun alvast, ben benieuwd wat je er van gaat vinden!

 • Reply Sheila 1 december 2015 at 14:29

  Ik kom hier maandelijks. Vroeger had ik een bijbaan in de horeco in het Bush restaurant. Erg leuke plek om te werken. Nu heb ik een abonnement. Mijn zoontje van 12 maanden vindt de Ocean fascinerend. Dus vaak bezoeken we alleen even dat gedeelte. Als hij straks groter is, verwacht ik dat we ook veel tijd door brengen in de speeltuin.

 • Reply De mediator 20 december 2015 at 17:08

  Ik ben hier als kind wel eens geweest en zoals ik het me kan herinneren is het een van de mooiste dierentuinen van Nederland. Ik wil er graag nog eens een keer langs gaan om te kijken hoe het nu geworden is.

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge