Personal Talk

Nieuwe blog- en werkplek!

Nu ik deze en mijn healthy blog regelmatig wil voorzien van leuke en interessante blogs vond ik het wel tijd worden dat ik een fijne computer zou kunnen gebruiken. Ik werkte eerste altijd met een laptop maar eigenlijk vind ik een vaste computer toch veel fijner werken. De zoektocht was begonnen..

Toen Tim mij vertelde dat een kennis van hem een iMac te koop had was ik natuurlijk meteen geintresseerd. Ik heb al jaren producten van Apple en een iMac was toch wel een grote wens. Helaas zijn de computers altijd ongelooflijk duur en dus ver boven mijn budget. Normaal ben ik ook niet zo van het ‘tweedehands’ maar omdat Tim deze kennis al jaren kent wilde ik toch wel even proberen of ik deze pc fijn zou vinden.

Tim heeft de hele iMac voor mij geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. Eigenlijk was ik na een half uur al verkocht. Hij ziet er supermooi uit, neemt weinig plaats in, het is mijn favoriete merk én ik kan er alles mee doen wat ik wil. Nu ik ook al wat cliënten voor ES Juridisch Advies heb vind ik het ook wel heel fijn dat ik een vaste computer heb waarmee ik mijn werk kan doen. Ik ben helemaal happy dus! Ik merk ook meteen dat ik het bloggen weer leuker vind, ik heb weer wat meer inspiratie en ik kan nu snel mijn iMac aanzetten en een blogje typen. Ik ben fan, en weer helemaal terug in blogland!

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Insoon 19 november 2015 at 12:21

  Oh, wat gaaf zeg! Ik ben ook groot Apple-fan ;)
  Veel plezier ermee!

 • Reply Vlijtig Liesje 20 november 2015 at 09:12

  Ik heb ook een iMac en ben er heel blij mee! Het is een mooie computer en hij werkt heel fijn.

 • Reply Ysanne 20 november 2015 at 13:36

  Wauw, tof! Heel veel plezier ermee :)

 • Reply Daenelia 20 november 2015 at 15:48

  Fijne werkplek, en fijn dat je met je mac kan werken! Ik zeg het eerlijk: ik kan niet met Mac’s overweg. Zelfs mijn iPad is de deur uit gegaan! Maar daarom begrijp ik heel goed dat je wel moet werken met wat je ligt. Ik kijk uit naar nieuwe blogposts!

 • Reply Miriam 20 november 2015 at 21:22

  Wauw gaaf hoor! Ik ben juist wél van het laptoppen. Ik zit, as we speak, met eentje op schoot op de bank lekker te bloggen :D

 • Reply My cup of latte 21 november 2015 at 14:14

  Hij ziet er wowie uit hoor!! Ik heb geen idee hoe Mac in gebruik is, qua programma’s en dat soort dingen, maar het ziet er wel fijn uit voor het oog! En het oog wil ook wat ;)
  Het zou mij super lijken als wij in ons nieuwe huisje een vaste computer incl werkplek zouden creeëren! We hebben nu op de computer-/knutselkamer een vaste pc staan, maar die is zo traag als str*nt ;) Dus mocht er nog wat geld overblijven….
  Geniet van je fijne plekje!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge