Wat vinden jullie van..?

Nieuwe serie; Supergirl

Met nieuwe series ben ik altijd een beetje afwachtend. Vaak is het of te gemaakt of vind ik het na 2 afleveringen al gauw saai worden. Toen ik in mei de eerste aflevering van Supergirl had gezien wist ik het meteen: dit wordt mijn nieuwe serie!

Toen ik aan Tim vroeg of ik ergens de volgende aflevering kon zien vertelde hij mij dat de eerste aflevering was uitgelekt en ik zeker nog een half jaar moest wachten. Ik balen als een stekker natuurlijk. Had ik een nieuwe serie gevonden, duurde het nog ruim een half jaar voor de volgende aflevering zou komen.

Op 26 oktober was het dan zover, de pilot was te zien en nu zijn er inmiddels al 3 afleveringen. Gisteravond heb ik samen met Tim de eerste drie gekeken en we zijn allebei om. Normaal hou ik helemaal niet van science-fiction omdat ik het allemaal veel te nep vind, maar deze serie (waar ook wel een béétje boel nep in voor komt) vind ik toch wel heel leuk.

Ik denk dat ik het vooral ook leuk vind omdat het een vrouwelijke hoofdrolspeelster is en dat als het Superman was geweest dat ik iets eerder was afgehaakt. Tenzij het natuurlijk een enorm mooie man was geweest ;)

Wat vinden jullie van (de trailer van) Supergirl?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Miriam 16 november 2015 at 20:47

  Dit lijkt mij dan weer niet zo leuk hihi, maar idd. Soms is het best lastig om weer een nieuwe goede serie te vinden wat de moeite waard is om verder te kijken! Wij kijken nu Orphan Black, vind ik ook echt heel tof en een aanrader :D

 • Reply Serena 17 november 2015 at 11:13

  Grappig, ik ga op zoek!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge