Personal Talk

Parijs.

Alles is al gezegd. Onwaarschijnlijk. Ongelooflijk. Verschrikkelijk. Er zijn geen andere woorden voor.
Uit respect voor alle slachtoffers en nabestaanden ben ik vandaag ook één minuut stil.

Geen idee of mijn werk er iets mee doet, maar ik zet mijn telefoon even uit, even geen e-mail.
Even geen gesprek met een collega.

Gewoon één minuut stilte, één minuut om te beseffen hoe verrot onze wereld aan het worden is.

Één minuut stilte, ik hoop dat in deze ene minuut een potentiële terrorist zich bedenkt.
Dat zou al een hele hoop slachtoffer schelen. Helaas zal dat niet gebeuren. Ik hoop wel dat de volgende zelfmoordterrorist maar één slachtoffer maakt. Zichzelf.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Mama van Vesper 16 november 2015 at 18:17

    geen woorden voor !

  • Leave a Reply

    grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

    CommentLuv badge