Just Daily Talk

THG: Mockingjay part II

Afgelopen zaterdag heb ik met Tim en m’n schoonfamilie een Hungergames Marathon gehouden. We hebben film 1,2 en 3 achter elkaar gekeken, dit allemaal om natuurlijk weer helemaal up-to-date naar Mockingjay part II te kunnen! Morgen is het zover…

Ik vind de trailer er weer goed uitzien, ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe de laatste film afloopt..

Heb jij The Hungergames films gezien? En ga je naar de laatste film?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Harriët 17 november 2015 at 09:04

  Leuk! Ik reserveer net precies voor a.s. zondag! :) Ben erg benieuwd ook.

 • Reply Mama van Vesper 18 november 2015 at 11:04

  ik ben ook wel benieuwd naar de film!

 • Reply My cup of latte 18 november 2015 at 16:00

  Jup de laatste tijd hebben we de films gezien! Alleen Mockingjay part I moeten we nog bekijken & die is inmiddels (als het goed is) gedownload! Ik hoop part II samen met vriendjelief in de bios te gaan bekijken!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge