Just Daily Talk

Happy new (blog)year!

Via deze weg wil ik al mijn lieve trouwe lezers een geweldig 2016 wensen. Een jaar met weer mooie dingen, waarin we mooie herinneringen gaan maken, we mooie blogs kunnen lezen en we met z’n alle weer geweldige dingen gaan bereiken.

2015 was voor mij het jaar van;

Januari
– ik startte met personal training bij Sportstudio buiten
– ik was aanwezig bij het winterevent van Juice PLUS

Februari
– woonde ik een week alleen in het huis van Tim
– ging ik met mama naar de huishoudbeurs

Maart
– werkte ik op de verkiezingen
– had ik een sollicitatiegesprek waar ik nóóit meer iets van gehoord heb

April
– op 8 april ben ik afgestudeerd!
– ging ik van 14 t/m 27 april naar Curaçao met Tim

Mei
– ging ik met m’n mama bloemschikken voor moederdag
– werkte ik op de Libelle zomerweek
– had ik een sollicitatie bij de Sociale Verzekeringsbank
– werd ik een dag later gebeld dat ik de week erop mocht beginnen

Juni
– hadden Tim en ik privéles op de dansschool
– was Tim jarig

Juli
– heb ik mijn haar voor het eerst blond laten verven
– was mijn mama jarig

Augustus
– ging ik een dagje met de noodhulp van de politie mee
– ging ik van 13 t/m 23 augustus op vakantie naar Oostenrijk
– deden Tim en ik een fotografiecursus
– deed ik met m’n ouders en Tim een slipcursus

September
– had ik de eerste concerndag van m’n werk
– had ik mijn eerste rechtszaak voor ES Juridisch Advies
– ging ik naar de fysiotherapeut voor pijn in m’n knieën en bleek ik geïrriteerde knieschijven te hebben *huil*
– was ik jarig! Yay 24!!
– liet ik nóg blondere plukjes verven

Oktober
– gingen vrienden van m’n paps trouwen
– richtte ik mijn eigen bedrijf op ES Juridisch Advies
– was m’n papa jarig
– ging ik met Tim 2 dagen naar Texel voor ons 3-jaar-verkering
– stapte ik voor het eerst een sauna in, en het was heerlijk!
– ging ik met Tim, m’n schoonfamilie en een aantal vrienden naar Freiburg voor een Juice PLUS conventie
– ging ik met Tim en m’n paps naar Body Worlds

November
– ben ik naar de startersdag van de KvK geweest
– dronk ik 1 maand geen alcohol
– kocht ik een iMac
– ging ik naar Burgers Zoo met familie
– bezocht ik het Loo met Tim en m’n schoonvader
– ging ik uit eten met m’n mama en naar het concert van René Froger in Carré

December
– werd mijn contract verlengd
– vierde ik Sinterklaas met mijn kleine neefjes
– ging ik naar Dierenpark Emmen en uit eten bij Loetje
– had ik een geweldige kerst met Tim en mijn (schoon)ouders
– mocht ik een dagje mee met een rechercheur in Almere en mocht ik aanwezig zijn bij een verhoor van een minderjarige en een lijkvinding+schouwing

Ik heb al wat nieuwe dingen op de planning staan voor 2016… maar die houd ik nog even geheim!

Happy new (blog)year lieve lezers!

Let’s make 2016 awesome!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

CommentLuv badge