Personal Talk

Mijn 2016

Januari is de maand van de goede voornemens. Iedereen schrijft zich in bij de sportschool, gaat minder alcohol drinken of stopt met roken. Jammergenoeg falen 92% van deze goede voornemens. 8% van alle mensen die zichzelf een goed voornemen beloven heeft dus wel de consequentie om die goede voornemens te volbrengen.

De voornaamste reden van het falen van goede voornemens is het feit dat ze niet goed meetbaar zijn en dat ze vaak onrealistisch zijn. Voorgoed stoppen met ongezond eten en iedere dag sporten zijn van die dingen. Dat soort voornemens zijn voor ‘de gewone man’ niet haalbaar en zullen dus snel falen.

Een van de dingen die ik in 2016 wil behalen is meer me-time. Door mijn 36-urige baan, mijn eigen bedrijf, 3x per week trainen, fotografie hobby en mijn blogs schiet het er nog wel eens bij in om echt een avondje op de bank te kunnen hangen en helemaal niets te hoeven doen.

me-time

Om te zorgen dat ik in 2016 naast mijn baan, mijn eigen bedrijf, 3x per week trainen en al mijn andere things-to-do wat meer me-time kan plannen heb ik besloten dat ik in ieder geval in de maand januari 2 blogs per week zal publiceren. Eentje met het weekoverzicht en eentje met willekeurige onderwerpen, denk aan een fotoblog of gewoon iets wat ik wil delen.

Voor 2016 dus even wat meer me-time! Wat wil jij in 2016 graag meer of minder doen?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Miriam 3 januari 2016 at 15:31

    Me-time is altijd een goed idee! Ik wil vooral heel erg genieten, de jaren vliegen echt voorbij.

  • Leave a Reply

    grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

    CommentLuv badge