Just Daily Talk

Nieuwe baan & vakantie

Vorige week donderdag trok ik de stoute schoenen aan en zegde ik mijn baan bij de Sociale Verzekeringsbank op. Ik had via mijn uitzendbureau vernomen dat er een vacature bij het UWV in Almere open stond en ze hiervoor 3 plaatsen hadden. Omdat ik niet wist óf ik op gesprek mocht komen en ik vervolgens aangenomen zou worden maar ik wel een opzegtermijn had was het voor mij vrij duidelijk. Ik ging voor de baan bij het UWV!

Dinsdag werd ik uitgenodigd op gesprek bij het UWV en donderdag kreeg ik te horen dat ik was aangenomen. Mijn dag kon natuurlijk niet meer stuk! Maandag 15 februari is mijn eerste werkdag en gister was mijn laatste werkdag bij de Svb. Dat betekend dus dat ik heerlijk 3 weken vrij ben!

Tim gaat aankomende donderdag voor 10 dagen naar Oostenrijk en had toen opeens het idee om mij ook een aantal dagen over te laten komen. Volgende week zondag vlieg ik dus om 7:15 uur naar Salzburg en haalt hij mij daar op. Dan ben ik zondag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag heerlijk in de sneeuw! Vrijdagochtend vlieg ik om 9:35 uur weer terug naar Amsterdam.

Vandaag dus gauw nog even shoppen voor wat winterse dingen. Ik neem geen ruimbagage mee dus we gaan even op zoek naar een trolley, ik heb een nieuwe skibroek nodig (ik ga niet snowboarden ivm m’n knieën maar het is wel superlekkerwarm!), wat handschoenen die tegen de sneeuw kunnen en lekkere warme kleding. Ik heb er al helemaal zin in!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Marja Pelser 24 januari 2016 at 19:13

  Hoi Esmeralda!

  Wat fijn dat je toch ook nog naar Oostenrijk gaat!!
  Lief vriendje!
  Veel plezier!
  Liefs,
  Marja

 • Reply Insoon 25 januari 2016 at 14:41

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Heerlijk dat je nu 3 weken vrij bent en nog een paar dagen naar de sneeuw gaat. Geniet ervan! :)

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge