The diary of a 20something girl

My diary; week 6 & 7

Over mijn week 5 kan ik heel kort zijn. Ik was ziek. Hoesten, verkouden, keelpijn en oorontsteking. De griep had mij ook in z’n greep en ik heb het geweten. Donderdag heb ik alleen bezoek gehad van de kapster. In het weekend was Tim ook behoorlijk ziek dus ik heb wel een relaxed weekend gehad voordat ik aan m’n nieuwe baan ging beginnen. Mijn week 6 was dus een stuk leuker maar hij begon pijnlijk (pas op voor de bijbehorende foto!)! Lees je mee?


Maandag
Als blondie ging ik naar m’n nieuwe baan! Om 10 uur werd ik bij het UWV Almere verwacht. We werden voorgesteld aan onze teamleider, mentor en praktijkbegeleiders. De 26 weken van onze opleiding werd een beetje aan ons uitgelegd, we kregen een rondleiding door het gebouw en we werden naar onze werkplek gebracht. We mochten meteen beginnen aan de opleiding en de lesstof dat we meteen een goed begin hebben gemaakt. Om 16:00 uur mochten we richting huis en zat onze eerste werkdag erop.


Dinsdag
Na m’n tweede werkdag besloot ik om 3 uur naar huis te gaan. Nietsvermoedend fietste ik door het Beatrixpark tot ik door een hond achtervolgd werd. In eerste instantie dacht ik dat hij gewoon mee wilde rennen tot hij naar m’n been begon te happen. Hij was aan het springen, blaffen en beet mij zeker 4/5 keer in m’n been en enkel. Half trappend probeerde ik ‘m af te wenden maar helaas, hij had z’n hoektanden al in m’n bovenbeen gezet. Door de schrik wilde ik zo snel mogelijk weg dus probeerde ik snel weg te fietsen. Ik voelde aan m’n been maar m’n broek was nog heel dus het viel wel mee dacht ik. Toen ik eenmaal thuis was en m’n broek uit deed zag ik dat het toch flink raak was geweest. 5 gaten in m’n been en een straaltje bloed. Meteen de huisarts gebeld en ik kon direct langskomen. Een tetanusprik had ik in 2012 al gehad maar het moest wel even goed gedesinfecteerd worden. 10 minuten en een enorme pleister later stond ik weer buiten. Het is gelukkig goed afgelopen maar het had erger kunnen zijn…


‘s Avonds had ik gelukkig nog wel iets leuks; samen met m’n mams naar het concert van Rob de Nijs in Carrè en hij kan eigenlijk nog best goed zingen die ouwe man!

Woensdag
Vandaag was een spannende dag voor mijn eigen bedrijfje. Mijn eerste echte dagvaarding zou vandaag bij de rechtbank in Maastricht behandeld worden. Om 10:00 uur ging de rechter bepalen of mijn dagvaarding in orde was en kijken wat de reactie van de wederpartij was. De wederpartij had echter uitstel gevraagd én gekregen dus nu staat de zaak voor antwoord van de wederpartij op 16 maart. Wordt vervolgd… ‘s Avonds ben ik nog met Tim naar How to be single geweest. Opzich leuke vermakelijke film maar niet één van m’n favorieten.


Donderdag
Na mijn werk ben ik gezellig samen met Tim uit eten geweest bij La Cubanita. Het was weer de 18e dus tijd voor ons etentje! Na het eten hadden Tim en ik een meeting met onze leefstijlgroep en we hebben weer een aantal leuke dingen en lekkere recepten op de planning staan!

Vrijdag
Donderdagavond was ik bij Tim blijven slapen en ben ik om 7:30 uur naar het werk gegaan. Ik moest m’n mams om 16:00 uur op de trein zetten dus ik was bijtijds weer thuis. Daarna ben ik weer richting Tim gegaan en hebben we aflevering 1 van The Fall gekeken. Ik was best wel moe dus heb niet de hele aflevering gezien maar het eind was toch wel spannend… op naar aflevering 2!


Zaterdag
Omdat Tim nog steeds niet helemaal beter was hebben we het lekker rustig aan gedaan. Een beetje uitslapen, lekker lang douchen, ik heb m’n haar lekker geföhnd en ‘s middags zijn we even naar de stad geweest om een reisbureau te bezoeken. Ons eerste bezoek was bij Lavida en hadden we een optie op Lesbos en bij Tui hadden we een optie op Zakynthos. Uiteindelijk voel ik me toch fijner bij het idee van Zakynthos en gaan we die optie waarschijnlijk ook bevestigen. Samen even lekker eruit van 10 t/m 17 juni en weer op tijd thuis voor de verjaardag van Tim op de 18e.

Zondag
Ook de tweede dag van het weekend heb ik lekker rustig aan gedaan. Beetje serie kijken met Tim, wat wandelen met Qarlos en ‘s avonds lekker met m’n ouders gegeten. Op tijd naar bed en maandag dus weer hard aan het werk…

Hoe was jouw week?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Daenelia 26 februari 2016 at 18:41

  Jemig, die hondenbeet :S Was er geen baas bij die je even kon uitfoeteren? Dat is echt niet normaal dat een hond tot 5 keer toe hapt, tot bloedens toe. Sterkte en hou het wel goed in de gaten. Die gaten. Hm.
  Afgelopen week was ik ook fiks verkouden. Blegh. Er zijn leukere dingen.

 • Reply Wanda 1 maart 2016 at 19:29

  Jak, het is maar goed dat je me al een beetje had gewaarschuwd want die beet ziet er heftig uit hoor! Leuk dat jullie naar Griekenland op vakantie gaan! Ik ben ooit op Kreta geweest en zou best een keertje weer terug willen.

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge