The diary of a 20something girl

My diary; week 8

Vorige week had ik een lekker rustig weekje. Veel gewerkt, weinig andere dingen gedaan. Toch was de week zo voorbij!

Maandag
Mijn werkweek begon met een instructie. Om 9:30 uur werden we op het werk verwacht en om 14:30 uur kwamen we de vergaderruimte uit. Warm, gaar en niet meer in staat ook maar 1 woord in ons op te nemen. We hebben uitleg gekregen hoe je een WW aanvraag behandeld. En dat is best nog wel even veel werk! Na het avondeten ben ik ook weer voor het eerst sinds 3 weken wezen trainen. Het was zwaar, maar wel lekker! Ook ben ik begonnen aan een plank-challenge, dag 1 was eigenlijk te licht dus ik ben begonnen met 45 sec en bouw dan vanaf dag 9 op.

Dinsdag
Gelukkig lukte het de dag erna om een aanvraag te behandelen dus m’n collega en ik hadden goed opgelet. Het was een flinke dag, om half 9 zat ik achter m’n bureau en pas om 5 uur fietste ik naar huis. Thuis lekker gegeten en ‘s avonds kwam Tim langs, lekker samen serie kijken!

Woensdag
Tim voelde zich nog niet goed genoeg om te gaan trainen dus deze woensdag ben ik naar hem gegaan na het werk. We hebben wel 43 min buiten gewandeld en dat was toch 3,7 km. Geen zware gewichten, toch wat cardio in de frisse buitenlucht!

Donderdag
Na een aantal weken was het weer tijd om naar de fysio te gaan. Het gaat gelukkig erg goed met m’n knieën en ik heb ook geen tape meer. Yay! Ik mag nu steeds zwaardere belasting doen (trap op én af), leg press, soort van squats en lunges en alles tot het zeer doet. I’m happy!

12814300_10204265690602443_1466961009548498726_n
Vrijdag
Ik mocht weer sporten! Yay! Nu we in juni op vakantie gaan is m’n motivatie weer 1000% terug. Ik wil straks weer zelfverzekerd in m’n bikini op het strand kunnen liggen/lopen zonder dat ik het idee heb ik dat ik de hele dag m’n buik in moet houden. M’n doel is duidelijk, de weg er naartoe hard maar het komt goed! #motivation

Zaterdag
Omdat we in juni 10 dagen naar Zakynthos gaan en we begrepen hebben dat je met lenzen beter iedere dag schone kunt gebruiken als je in de zee zwemt, was het wel even van belang om bij de opticien lans te gaan. De oom van Tim is onze opticien dus we hadden een ritje naar Woerden. Voor Tim gewone en daglenzen en voor mij een setje proef-daglenzen. Ik heb ze nog nooit met cilinder gehad dus dat moet even getest worden..

IMG_0080

Zondag
Alweer zo’n heerlijk rustig dagje. We hebben lekker uitgeslapen, ontbeten, een uurtje in de Oostvaardersplassen gewandeld en toen was het tijd om naar Schiphol te rijden. Gewapend met een heerlijke cappuccino vanille van Starbucks en een chipkookie stonden we op het broertje en de paps van Tim te wachten, die waren een weekend naar Birmingham geweest, heerlijk toch!

Hoe was jouw week?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Daenelia 2 maart 2016 at 11:51

    Fijn dat je je beter voelt, daarom heb je misschien ook weer die motivatie om te sporten! Ik vind sporten echt helemaal niks, zelf. Ik loop wel veel ( we hebben geen auto, dus dan loop je vanzelf vaker ergens heen) en ik ren regelmatig trap op en af, maar ik moet wel het idee hebben dat mijn beweging meer is dan een oefening.
    Dus best wel goed van je. dat je lekker aan de gang gaat met sporten! Levert je later ook wat op hoor, als je nu fit bent.

  • Leave a Reply

    grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

    CommentLuv badge