Just Daily Talk

My diary; week 9

Op dit moment lig ik af en aan weer in m’n bed en op de bank. Door m’n nieuwe job heb ik eind januari/begin februari niet echt beter kunnen worden van de griep en heb ik nu weer een nieuw virusje opgepikt. Nu heb ik wel naar m’n lichaam geluisterd en me ziekgemeld op het werk. Nu eerst eens even uitzieken en zorgen dat het volgende virus mij niet te pakken krijgt… Vorige week had ik er nog niet zo heel veel last van dus toen heb ik wel weer leuke dingen gedaan! Lees je mee?

Maandag
Na het werk had ik een afspraak bij de dokter staan. Eigenlijk om naar m’n trommelvlies te kijken maar ik wilde toch ook wel dat hij mijn wond op m’n been even bekeek. Het zag er goed uit, geen ontsteking meer en de korst was ook goed aan het groeien. Nog even wachten en dan weten we of het een litteken blijft. Ook ging ik weer sporten, ik merk veel te snel aan m’n lichaam dat ik een tijd niet getraind heb dus ik probeer nu weer 3 keer per week te gaan.

Dinsdag
In de avond stond er weer een zoomcall gepland. Een digitale ‘vergadering’ met alle leden van onze leefstijlgroep. Er zijn weer leuke dingen besproken en er staat iets heel leuks op de planning voor in april…

Woensdag
Tijdens het werk werd ik gebeld door de buurman; de buurvrouw zou Qarlos uitlaten maar hij had onze sleutels meegenomen naar het werk. Ik ging dus lekker op tijd naar huis om Qarlos uit te laten en ben daarna naar Tim gegaan. We hebben samen getraind en zijn daarna snel naar huis gegaan om de wedstrijd van VVSB tegen Utrecht te kijken. Helaas niet gewonnen maar wat zijn ze ver gekomen!

Donderdag
In de pauze ben ik met m’n collega even snel de stad doorgewandeld op zoek naar wat kleur-gerei. M’n vriendinnetje Kirsten heeft me een beetje aangestoken en dan kan ik natuurlijk niet achterblijven… Meteen maar wat kleurboeken en goede stiften van Stabilo ingeslagen! Toen ik de trailer van London has Fallen had gezien wist ik het wel; ik móest naar die film! Om 19:00 uur zat ik dan ook met Tim en zijn broertje in de bios, en wat was ie spannend! Ik heb bijna Tim z’n hand fijn geknepen zó spannend vond ik ‘m.. echt een aanrader!

Vrijdag
Ik had me de hele week verheugd op een panini uit ons bedrijfsrestaurant. Omdat ik erg op m’n voeding let dacht ik; vrijdag neem ik er één en de rest van de week eet ik gezond. Bleek uitgerekend vrijdag het restaurant dicht te zijn.. Er zat dus niets anders op om iets te bestellen. Uiteindelijk hebben we met een aantal collega’s via thuisbezorgd.nl Subway broodjes laten komen. De 3e avond sporten stond ook op de planning. Om 18:30 uur gingen we samen naar de sportschool en om 20:30 uur waren we weer thuis. Een flinke training gehad en na het douchen fijn nog even gekleurd met m’n nieuwe spulletjes.

Zaterdag
Samen met de ouders van Tim, z’n broertje en een vriendin van de familie zijn we wezen wandelen bij de Oostvaardersplassen. Dit is praktisch achter Tim z’n huis dus lekker dichtbij. We mochten weer de herten bewonderen en ik heb zelfs al een krokus op de foto kunnen zetten. ‘s Avonds hadden we een mojito-date met een vriend van ons. Hij maakte de mojito’s, wij hadden voor de hapjes gezorgd. Het was een erg gezellige avond en snel voor herhaling vatbaar!

Foto 06-03-16 20 25 23

Zondag
Eigenlijk vonden we wel dat we een relaxte dag hadden verdiend. We hebben dus alle series die we volgen gekeken, Olympus has fallen nog eens gekeken, Tim heeft gegamed, ik heb Flikken Rotterdam gekeken en na het eten hebben we Maestro gekeken. Daarna was het voor mij tijd om naar huis te gaan en Tim ging met een vriend naar Deadpool. Weer een lekker weekend achter de rug!

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Bettie 11 maart 2016 at 10:31

  Wat een heerlijk weekje! Ik ben eigenlijk ook wel erg benieuwd naar ‘Londen has fallen’, maar ben de laatste tijd zo vaak naar bios geweest dat ik bijna beter een abo kan nemen.

 • Reply Miriam 11 maart 2016 at 19:48

  Ik wilde alleen even zeggen: wat heb jij een gave sport outfit en schoenen! Love the pink ;)

 • Reply Suzanne Brummel 12 maart 2016 at 11:06

  Leuke post! Heerlijk weekje zo te lezen:) Ik vind je sportlegging trouwens ook erg tof! xx

 • Reply Daenelia 12 maart 2016 at 22:24

  Waarom ben je niet meegegaan naar Deadpool? Dat is zo’n leuke film! Ik had wel met Tim meegewild! Voor de tweede keer de film zien, no problem. :) (geen punt, ik trek mijn eigen gozer nog een keer mee de bios in :) )
  London has Fallen trekt me niet. Grappig was dat de de trailer zagen bij een andere film, en onze jonge filmfanaat van 16 zei bij het zien van de eerste 10 seconden: ‘Hey, die film heb ik gezien!’ XD Knap, want toen was-ie dus nog niet uit!

 • Reply Sas 13 maart 2016 at 16:23

  Wat een leuk overzichtje heb je ervan gemaakt. Fijne Zondag en op naar een nieuwe week!

 • Reply Els 14 maart 2016 at 20:45

  Goed dat je bent gaan uitzieken, anders blijft het zo hangen! Veel plezier met kleuren, ik ben ook weer heerlijk bezig :-).

 • Reply Ysanne 16 maart 2016 at 14:25

  Leuke overzichtje weer. Gelukkig voel je je weer wat beter!

 • Reply Sas 25 maart 2016 at 11:07

  Leuk om dit te lezen en wat een toffe sportlegging!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge