The diary of a 20something girl

Week 10 en 11

Week 10 ging voor mij vrij snel voorbij. Maandag voelde ik me aan het begin van de dag nog prima en hoe verder de dag kwam hoe beroerder ik me ging voelen. ‘s Avonds had ik al een loopneus en keelpijn en dinsdag was het zo erg dat ik na 1 uur op m’n werk weer terug naar huis ben gegaan. De rest van de week heb ik in m’n bed gelegen en naar m’n lichaam geluisterd. Het was tijd om uit te zieken. Week 10 was dus niet zo spannend… Op zondag ben ik nog wel even wat foto’s wezen maken van wat mooie krokussen langs de weg.
Week 11
Maandag

Op het werk ontving ik de reactie van de wederpartij voor mijn kantonzaak van ES Juridisch Advies. Na het werk meteen even doorgelezen maar aangezien de kantonrechter pas op 30 maart as. gaat beslissen wat het vervolg van de zaak wordt kon ik toch niet echt iets doen. Wel nog naar de sportschool geweest en The Walking Dead gekeken.

Dinsdag
Ik was vergeten dat ik geen salade had klaargemaakt dus op het werk heb ik een lekkere soep gegeten met een baguette. Ook wel eens lekker als lunch!

Woensdag
Zodra het mooi weer is probeer ik op de fiets naar het werk te gaan. Zo ook deze woensdag. Qarlos hield nog even een oogje in het zeil tot ik weg was.

Donderdag
Bij pro-shoe in Almere was er 50% korting op alle sneakers. En Allstars heeft een vrouw natuurlijk nóóit genoeg dus ik wilde nog wel een paar lage. Gelukkig was mijn maat nog beschikbaar en kan ik mijn verzameling weer aanvullen.

Vrijdag
In de ochtend ging Tim met z’n broertje naar Oostenrijk. Ik was van donderdag op vrijdag bij hem blijven slapen en ging daarna naar m’n werk. Op het werk met m’n collega’s weer lekker geluncht en veel gelezen. Na het werken wezen sporten en daarna lekker op de bank in pyjama tv gekeken.

Zaterdag
Om toch weer eens de camera uit de tas te halen en mijn kleine opzet-lensjes voor de iPhone te gebruiken had ik een mooi onderwerp nodig. M’n mams had donderdag super mooie rozen gekocht die al mooi aan het uitkomen waren. Een perfect onderwerp dus! En die macro-lens voor m’n iPhone is echt te gek!

Zondag
Een lekker relaxed dagje. Beetje series kijken, beetje kleuren en af en toe een dutje doen. Weer even opladen voor de aankomende week…

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jolet 26 maart 2016 at 19:23

  Leuk om te lezen!

 • Reply Miriam 27 maart 2016 at 16:17

  Oehhhh, korting bij een schoenenwinkel….ik ken het gevoel haha. Je ken er nooit genoeg hebben XD

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge